Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(Bry. @ 2015 03 29, 17:32)
Prisidedu prie sveikinimu ir as wub.gif
Tik va paskaiciau,kad medelos buteliukus naudojat,naudojau ir as,bet jie buvo su didele skyle ir vaikai labai atpilinejo,o as kai nenusimanau tai ir maitinau ilgai,o jusu geros ten skylutes?

Dėkui smile.gif o mum baisiai nepatogūs buvo valdiški: kažkokie nik, stikliniai- didelės skylės, kietos soskės ir puse išbėgdavo. Sesutės parekomendavo medelos, tai kai pamačiau koks skirtumas, tuoj pat ir antrą nupirkau. Dabar jau viena valgo kaip drakoniukas, o kitai irgi ištraukiau zondą ir kol kas viską suvalgo, ilgiau bet užtat pati. Medelos neišnešiotukams geriausi sako. Na ir sako, kad galėsim maitint ilgai kol susidėvės- bile valgo gerai. Tad tikrai patenkinta esu.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 03 29, 18:32)
vaikai labai atpilinejo,o as kai nenusimanau tai ir maitinau ilgai,o jusu geros ten skylutes?

Bry/. tavo gal paprastas Medela buteliukas, o naujausi tie yra Medela Calma 4u.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 29, 19:18)
Atisiuk, ziuriu imidza pakeitei  thumbup.gif  Jau pedutes melynam fone  isitaisiusios  wub.gif  Ar ziani kad siuo metu musu leliuku pedutes yra apie 5cm! Man gyd pasake praeitam vizite, o sakau, liuks, galima jau pradet ir batuku ziurineti  biggrin.gif

Aha, nusispalvinau melynai wub.gif
Ojej, net pabandziau pasimatuot, jau 5 cm wub.gif thumbup.gif pedute maciau uzvakar per echo labai aiskiai, toki ispudi paliko, taip elegantiskai ta pedute per ekrana atrode wub.gif Tik neisivaizdavau, kad jau istie stokia didele thumbup.gif
O tu, burbuliuliuk, nejuokau su sveikata, paziurek dar, bet jei stipriai maus, geriau jau nuvaziuok kur pasitikrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 29, 17:18)
Sveikos pilvuziukes  4u.gif

As tai siand horizontalioj padety visa diena. Nuo pat nakties pilva taip maudena, panasiai kaip per mmm, pilva ir nugara, tai truputi neramu  g.gif  Bet nestipriai, taip lengvai dar sakyciau, bet pastoviai, tai nezinau ar cia jau susirupint ar praeis.  Bandau ilsetis, gulet ir tikiuosi praeis. Jeigu iki rytojaus nepraeis, tada jau reiks vaziuot ziuret kas cia yra  g.gif

oi kaip miela del tu 5 cm wub.gif net pasimaatvau paziuret kaip atrodo wub.gif
o save pasaugok..man maudimas panasus i manaji... pagulejus ligoninej praejo.. tiesa ir gelezis nukritus buvo ir gavau tabletyciu jos, bet nezinau ar del gelezies tas maudimas gali but, turbut susideda viskas ir nuovargis, gal palakstei sad.gif man taspats mm buvo su nugaros skausmeliu.. sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip graziai skamba dabar Tino aprasymas wub.gif megaukites

Burbuliacija, man irgi siandien buvo toks maudimas kelis kartus idomus, jau net truputi nusigandus buvau, bet pagulejus praeina, toks visai visai apacioj tarp gaktikaulio, bet as vis pilvuka paminkau, jei minkstas tai nieko, nes gyd. vis uzfiksuoja, kad jie labai kietas pilvas ir skausmas tai negerai, nors man ir dujos ji labai pakietina, atsikeliau siandien buvo issiputes kaip balionas, o paskui isejus dujoms iskart suminkstejo blush2.gif didis.gif hihihi.gif

merginos, jau kaip tos pedutes mielai nuskambejo wub.gif iskart bandziau isivaizduoti rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu merguzeles 4u.gif , nu aciu die jokiu pakietejimu nera, ar susitraukinejimu, jau apsiskaiciau nete kaip tie saremiai atrodo, nu aiksu nuolatinis maudimas raso kad negerai, bet jei nestipreja ir neintensyveja ir nera pilvo sukietejimu, tai raso kad su poilsiu turetu praeiti. Tai va toliau vis guliu. O maziai duodas viduj, tai turbut ner taip blogai smile.gif

O as pagalvojau kad jei pats leliukas apie 35 cm dabar, ir visi 5 cm pedutej, tai lapcytes visai nemazos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 28, 11:23)
Burbuliuk,pas mane placenta tokioj vietoj,kad gimdyt pati negaliu..tikiuosi ir nepajudes,nes bet kokiu atveju dvieju pati  nerizikuosiu gimdyt...daviau gydytojai suprast,kad nenoriu,jei reikes reikalausiu pjuvio..  smile.gif

O kokia ta tokia vieta? blush2.gif

Burbuliacija, prisižiūrėjau ligoninėje su maudimais, tai dažnai leliai būklę pakeičia. Nejauti kitaip judesiukų?

Tiesa, kur tuos medelos buteliukus perkat? Sakau gal kokią "skylę" žinot biggrin.gif nes jau pradėsiu po truputį pirkinėtis šiuos džiaugsmus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 29 kovo 2015 - 21:28
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 29, 23:27)
Tiesa, kur tuos medelos buteliukus perkat? Sakau gal kokią "skylę" žinot biggrin.gif nes jau pradėsiu po truputį pirkinėtis šiuos džiaugsmus smile.gif

As irgi tos "skyles" ieskojau, bet kains panasios, tai manau internetu is vaistines pirksiu ax.gif nebent tu kauniete, Edenute kazkur sake Kaune yra pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 29, 22:27)

Burbuliacija, prisižiūrėjau ligoninėje su maudimais, tai dažnai leliai būklę pakeičia. Nejauti kitaip judesiukų?

Dabar kaip parasei tai tikrai, man siandien ji ir buvo labai apacioj, uztai matomai ir buvo tas maudimas, o paskui kaip jau beldesi auksciau ten jokiu skausmu ir nejutau 4u.gif

Atisiukai, taip sugundei mane su ta kinietiska vistiena, pasiruosiau rytdienai gamint, bet karta esu darius pagal kazkoki recepta internete tai taip idomiai gavosi, gal gali parasyti patikrinta recepta smile.gif buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 29, 20:45)
Aciu merguzeles 4u.gif , nu aciu die jokiu pakietejimu nera, ar susitraukinejimu, jau apsiskaiciau nete kaip tie saremiai atrodo, nu aiksu nuolatinis maudimas raso kad negerai, bet jei nestipreja ir neintensyveja ir nera pilvo sukietejimu, tai raso kad su poilsiu turetu praeiti. Tai va toliau vis guliu. O maziai duodas viduj, tai turbut ner taip blogai  smile.gif

O as pagalvojau kad jei pats leliukas apie 35 cm dabar, ir visi 5 cm pedutej, tai lapcytes visai nemazos  biggrin.gif

Pas mane ir tas pats...ryte atsikeliu viskas gerai jau po piet pilvas sunkesnis ir skausmeliai tokie maudimai prasideda...paguliu,praeina ir vel einu...galimybes istisai gullet neturiu,tai zaidziu..biski paguliu biski padirbu..nieko neskaitau,nes bijau paskui prisigalvoti,tada dar blogiau bus....kartais ir sona auksciau taip nuduria nemaloniai...viska nurasau daugiavaisiui nestumui...jei lb suims vaziuosiu I ligonine ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 29 kovo 2015 - 23:03
QUOTE(Armante @ 2015 03 30, 00:27)
Atisiukai, taip sugundei mane su ta kinietiska vistiena, pasiruosiau rytdienai gamint, bet karta esu darius pagal kazkoki recepta internete tai taip idomiai gavosi, gal gali parasyti patikrinta recepta  smile.gif buciau dekinga  4u.gif

Jei megsti tokia, tai visada kepu pagal Beatos recepta essen.gif
Jau bandyta ne karta, man ji labai skani, ir visi kiti giria, net dukryte valgo (siaip jau jai niekas dazniausiai neskanu biggrin.gif ) - kas liecia padaza, tai jis man nesigaudavo, nes kaitindavau keptuvej doh.gif tai jau "atkaliau" kaip reikia daryt biggrin.gif Pakaitini siek tiek alieju ir iskart isjungi, tada dedi viska kaip parasyta, pries pildama krakmola, pasidedi salia vandens, jei kartais pultu greitai stingti (jei lb karsta keptuve). Padazo darau dvigubai, nei parasytam nes jo mazai gaunasi ant tiek vistiens, ojis lb skanus essen.gif vandens pilu daugiau, nei parasyta 4u.gif niam 4u.gif
Papildyta:
Del skausmu - mergaites, kai skausmai apacioj uzeina, uzsidekit dirza, man visada padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 30, 00:03)
Papildyta:

aciu labai labai, ryt isbandysiu ir pasipasakosiu bigsmile.gif

dar klausimas, krakmolas cia paprastas bulviu ar tas kukuruzu blush2.gif ir dar tas ryziu actas irgi nepakeiciamas niekuo ane, o ryzius irgi darai kaip ji?
Perskaicius man jis pasirode labai sudetingas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 29 kovo 2015 - 23:19
Sveikutes wink.gif

Vel man astma uzejo verysad.gif jau pasiemiau inhaliatoriu ir susipurskiau .. jau 4 karta per nestuma , ir visada velai vakare ir visus kartus buvo sekmadienis doh.gif Noriu miego negaliu uzmiigti .. verysad.gif
Atsakyti