Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

QUOTE(Atisa @ 2015 03 29, 22:18)
As irgi tos "skyles" ieskojau, bet kains panasios, tai manau internetu is vaistines pirksiu  ax.gif  nebent tu kauniete, Edenute kazkur sake Kaune yra pigiau  4u.gif

O prie to prientraukio bet kuris is medelos buteliuku tinka? jeigu pvz nusiperki su senesniais buteliukais padeveta ir nusiperki tuos calm buteliukus tai ten viskas turetu tikti? ax.gif Ir ar saugu/strerilu visgi ta deveta pirkti kazi? g.gif Nu labai nesinori islaidauti kai net neaisku kiek jo reikes blush2.gif Ta pati galvoju su lovytemis - medine 100% padeveta pirksiu, medis nugrauztas tikiuosi nebus biggrin.gif o manieza irgi galvoju pirkti (kaip dviems tai gi reikia isbandyti kuris labiausiai pasiteisins) pirksiu jau nauja bigsmile.gif

Tino - smagu, kad viskas pas jus gerai wub.gif ir tikrai jeigu turesi noro - mes tavo mazyles labai noretume paziureti, sake kad laaaabai grazios tavo identinukes wub.gif bigsmile.gif Ir tikrai naujosios mamytes tik nepabekit, mus cia dabar ta info kaip burbuliacija ir sake "ant karstuju" labai idomi biggrin.gif

Visoms mergaitesm del pilvuku 4u.gif Man dar viskas priesaky rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 29, 22:18)
As irgi tos "skyles" ieskojau, bet kains panasios, tai manau internetu is vaistines pirksiu  ax.gif  nebent tu kauniete, Edenute kazkur sake Kaune yra pigiau  4u.gif

Kauno klinikose Apoteca vaistineje Akuserijos skyriuje apacioje 4u.gif 4u.gif pvz medela calma http://www.babymarke...67022248/p20648 cia 20 eur o toj vaistinej 13 su centais kainavo maciau, o paprasti 7 eur 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 03 30, 06:45)
Ir tikrai naujosios mamytes tik nepabekit, mus cia dabar ta info kaip burbuliacija ir sake "ant karstuju" labai idomi  biggrin.gif

Tino palauk dar bent musu visos suguzejom kartu paskui Tave dabar is eiles dar pabyresim is "pasisektukiu" hihihi.gif ir dabar patirti semsimes nes kaip sako burbuliacija, tas kas ka tik po gimdymo ir ko reik ir t.t. dabar istemptom ausim klausom nes viskas jau arti 4u.gif 4u.gif

Pumpule kaip jus ? 4u.gif

P.S. niekas nevartojat D vitamino lasiuku ?
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2015 03 29, 23:03)
Jei megsti tokia, tai visada kepu pagal Beatos recepta 

na ir skaniai ta vistiena wub.gif siandien reiks daryt vakare thumbup.gif o mano pirmasis dekretinis rytas toks fainas apsiniaukes jaukiai su chalatu gali sau sedet biggrin.gif tik nuo 7 keliausi registruotis i kmuk pas gyd. siandien gi balandziui registracija prasidejo 7 ryto tai gavau jau siam penktadieniui laika 4u.gif eisiu kalbeti del gimdymo ax.gif

Krown padevetam rinkiny greiciausiai jau nebus buteliuko nei vieno tikrai 4u.gif o Tu nenori uz 130 eur nusipirkt nauja, paskui padeveta be problemu parduosi tikrai, jie paklausus labai 4u.gif naujam rinkiny Afrodite rasius kad ieina naujas buteliukas. As paziuresiu ar pas mane bus nes pagaliau siandien atveza siuntinius mano maziuko clap.gif: deliosiu daiktukus pagaliau, isskalbsiu bodziukus ir pan. bus smagu viska paciupineti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 kovo 2015 - 07:21
QUOTE(Edena @ 2015 03 30, 07:17)
Krown padevetam rinkiny greiciausiai jau nebus buteliuko nei vieno tikrai  4u.gif o Tu nenori uz 130 eur nusipirkt nauja, paskui padeveta be problemu parduosi tikrai, jie paklausus labai  4u.gif  naujam rinkiny Afrodite rasius kad ieina naujas buteliukas. As paziuresiu ar pas mane bus nes pagaliau siandien atveza siuntinius mano maziuko clap.gif: deliosiu daiktukus pagaliau, isskalbsiu bodziukus ir pan. bus smagu viska paciupineti  wub.gif

Oj, as atvira dar viskam biggrin.gif dar esu tik svarstymo fazeje, kas geriau, labiau apsimoka ir pan. mirksiukas.gif vakar ziurinejausi per ebay nauju, tai reikia pasieiskoti, kad siustu i LT, o dar turbut nuo tos sumos ir muita reikia susimoketi ane? blush2.gif zodziu kazkaip dabar kol kas dar man taupymo rezimas isijunges biggrin.gif

Tai lauksiu tavo ispudziu is parsisiusto is USA mirksiukas.gif nes as irgi turiu ir giminiu - galeciau paprasyti jeigu ir tu kazkaip pan. darei cool.gif zodziu vistiek ir as turbut ir rubeliu is ten siusiuosi tai prie to pacio susikrauciau nemaza siunta hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 30 kovo 2015 - 07:59
QUOTE(Armante @ 2015 03 30, 01:11)
dar klausimas, krakmolas cia paprastas bulviu ar tas kukuruzu  blush2.gif  ir dar tas ryziu actas irgi nepakeiciamas niekuo ane, o ryzius irgi darai kaip ji?
Perskaicius man jis pasirode labai sudetingas

Lauksiu ispudziu, ar pavyko bigsmile.gif krakmola dedu paprasta, ryziu acto dar turejau nuo susiu, bet maziau, tai ipyliau paprasto acto, tinka ir obuoliu, tikrai jokio skirtumo 4u.gif o ryzius tai butinai pagal ta recepta darau, jie nerealiai skanus essen.gif tik ta karta kumpio neturejau, bet jei turi, tai geriau idet, na tikrai lb. skanu-mes dar i lekste sojos isipilam thumbup.gif svarbiausia daryt kaip parasyta-darzoves tik truputi apkepti, tai tos morkytes gaunasi traskios tokios, kaip kinieciuise wub.gif vel uzsinorejau hihihi.gif
QUOTE(Krown @ 2015 03 30, 08:45)
O prie to prientraukio bet kuris is medelos buteliuku tinka? jeigu pvz nusiperki su senesniais buteliukais padeveta ir nusiperki tuos calm buteliukus tai ten viskas turetu tikti?  ax.gif Ir ar saugu/strerilu visgi ta deveta pirkti kazi?  Nu labai nesinori islaidauti kai net neaisku kiek jo reikes  blush2.gif Ta pati galvoju su lovytemis - medine 100% padeveta pirksiu, medis nugrauztas tikiuosi nebus  o manieza irgi galvoju pirkti (kaip dviems tai gi reikia isbandyti kuris labiausiai pasiteisins) pirksiu jau nauja

Krown, as pirkau nenauja pientrauki, o kas jam gali buti? Mano beveik naujas, mamyte sake naudojo 2 savaites, tada susirgo, atsigule i ligonine ir puenukas baigesi. Pas mane yra ir buteliukas, bet as pirksiu nauja. Ir viskas-dezute, visi aksesuarai.. Ir kaina, aisku, daugiau, nei perpus mazesne ax.gif del Lovytes irgi pritariu- mes jau turim, kaimyne pirko uz 600 lt, dabar mums perleido uz simboline kaina, tai ji kaip nauja. As tai irgi taupau, gal kad antras leliukas ir pamaciau, kiek su dukryte istaskiau pinigu, kurie nesugrizo, kur visai nebuvo reikalo, ir nuo to vaikas laimingesnis nebuvo biggrin.gif aisku, dabar ir i tuos IVF'us pinigu kiek sukisom doh.gif kazkaip sikart kitaip i viska ziurisi. Bet jei yra galimybe ir be dideliu bedu galima sau leisti pirkti ir brangius daiktus, tai kodel gi ne 4u.gif as tik uz tai, kad kiekvienas pagal savo galimybes 4u.gif ir tada norejau pasakyti, kad ne tai kad nesuprantu, kam perka tas brangiausias lovytes ir vezimus, bet nesuprantu, kai zmones i tuos daiktus deda paskutinius pinigus ir atsisako dau ko kito. Bet jei galimybes leidzia, as visada uz wub.gif

QUOTE(Edena @ 2015 03 30, 09:17)
20 eur o toj vaistinej 13 su centais kainavo maciau, o paprasti 7 eur  4u.gif

Ech, kaip ta Kauna arciau prisitraukt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 27, 23:53)
Sveik, zieminuke, itariu, kad ir as prisijungsiu.. Kas cia man daros siemet  doh.gif  vel sloga bega, akys isvarvejusios  doh.gif

Sveikit 4u.gif O aš dar vis kankinuosi, sloga, nosis užsikimšusi, gerklę skauda... Negelbėja kažkodėl žolelės, cirtina, imbieras, medus g.gif Nebežinau ką dar gribtis, kad pagreitint sveikimą g.gif
Oj kaip neramu, kad tik nepakenkčiau mažyliui, juk tik pati pradžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 30, 08:41)
Krown, as pirkau nenauja pientrauki, o kas jam gali buti? Mano beveik naujas, mamyte sake naudojo 2 savaites, tada susirgo, atsigule i ligonine ir puenukas baigesi. Pas mane yra ir buteliukas, bet as pirksiu nauja. Ir viskas-dezute, visi aksesuarai.. Ir kaina, aisku, daugiau, nei perpus mazesne  ax.gif  del Lovytes irgi pritariu- mes jau turim, kaimyne pirko uz 600 lt, dabar mums perleido uz simboline kaina, tai ji kaip nauja. As tai irgi taupau, gal kad antras leliukas ir pamaciau, kiek su dukryte istaskiau pinigu, kurie nesugrizo, kur visai nebuvo reikalo, ir nuo to vaikas laimingesnis nebuvo  biggrin.gif aisku, dabar ir i tuos IVF'us pinigu kiek sukisom  doh.gif kazkaip sikart kitaip i viska ziurisi. Bet jei yra galimybe ir be dideliu bedu galima sau leisti pirkti ir brangius daiktus, tai kodel gi ne  4u.gif as tik uz tai, kad kiekvienas pagal savo galimybes  4u.gif  ir tada norejau pasakyti, kad ne tai kad nesuprantu, kam perka tas brangiausias lovytes ir vezimus, bet nesuprantu, kai zmones i tuos daiktus deda paskutinius pinigus ir atsisako dau ko kito. Bet jei galimybes leidzia, as visada uz  wub.gif
Ech, kaip ta Kauna arciau prisitraukt  biggrin.gif  doh.gif

Nu nebekalbekit apie tuos kiniecius - cia mano silpnoji vieta - zodziu taikot tiesiai i desimtuka lotuliukas.gif
Del Kauno tai ziuriu tiktai kad ta "skyle" ten ir isikurus biggrin.gif
O as kad ir kiek tu pinigeliu tureciau, vistiek stengiuosi ziureti i viska praktiskai 4u.gif Kur bus itin svarbus ir naudotinas daiktas tai ir as turbut pinigeliu nepagailesiu (kaip pvz vezimas), bet jau ant tokiu daiktu kur naujas ar padevetas didelio skirtumo esminio nera, o kaina per pus taigi galima pasinaudoti proga mirksiukas.gif Na bet cia tikrai kiekvienam savaip - man irgi nei pavydu nei ka, kai zmones leidzia sau ir daugiau ir viska geriausio ir naujausio - juk musu stebukleliams is esmes nieko negaila ir norisi TIK geriausio savam vaikuciui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 03 30, 07:57)
Oj, as atvira dar viskam  biggrin.gif dar esu tik svarstymo fazeje, kas geriau, labiau apsimoka ir pan.  mirksiukas.gif vakar ziurinejausi per ebay nauju, tai reikia pasieiskoti, kad siustu i LT, o dar turbut nuo tos sumos ir muita reikia susimoketi ane?  blush2.gif zodziu kazkaip dabar kol kas dar man taupymo rezimas isijunges  biggrin.gif

Tai lauksiu tavo ispudziu is parsisiusto is USA  mirksiukas.gif nes as irgi turiu ir giminiu - galeciau paprasyti jeigu ir tu kazkaip pan. darei  cool.gif zodziu vistiek ir as turbut ir rubeliu is ten siusiuosi tai prie to pacio susikrauciau nemaza siunta  hihihi.gif

as usa pirkau uz 129.99 $ cia http://www.burlingto...-376127182.aspx nemokamai siuncia, bet as prikau pries naujus tai dar $ kursas buvo kitoks, bet dabar gal dar kazkur pigiau rastum.. O cia LT tai pigiausiai maciau irgi Klinikose Kauno toje vaistineje 130.00 Euru tas medela swing, tai dabar net skirtumas visai minimalus gaunasi kai $ taip pakiles doh.gif
o amerikoj per black Friday geriausiai tai nusipirkau ta Mamaroo kede besisupancia ir sokinejancia mazyliui https://www.youtube....h?v=ftzlGEEu9Oc , gavosi 440Lt (LT apie 800 ji kainuoja) thumbup.gif o bodziuku kalna carters.com ten visokiu grozybiu ir gerybiu ir daug labai akciju buna tai va visa siuntini dideli gali pasidaryt i laiva ides per 2 menesus ateina tai jau pats laikas butu pradet as panasiam laike pradejau jei turi giminiu tai isnaudok galimybes is ten atsisiust si ta thumbup.gif ir ypac kameros leliukams ten pigesnes, gerokai nei cia LT jei su vaizdu tai LT kainos doh.gif Jei del siuntimo laivu galesiu a.z parasyt per kur siunciam, nebrangiai labai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 kovo 2015 - 09:11
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 30, 10:51)
Sveikit 4u.gif  O aš dar vis kankinuosi, sloga, nosis užsikimšusi, gerklę skauda... Negelbėja kažkodėl žolelės, cirtina, imbieras, medus g.gif Nebežinau ką dar gribtis, kad pagreitint sveikimą g.gif

Man irgi sliga nepraeina, tik aciu D gerkles neskauda unsure.gif
Zieminuke, o kiek jau laiko sergi? Vaikiukui labiau pakenksi sirgdama, nei vaistuku isgerusi, o jei liga isisenes, kaip buvo man, tai galiausi baigsi sveikti su antibiotikais, o tada geriau nebus nei vienam is jusu 4u.gif nosi purksk su Humer hipertotiniu vandeniu (butinai raudonam flakone), nakciai isipurksk Xymelin-ir issimiegosi geriau, ir kadangi per burna nekvepuosi, nebedirginsi daugiau gerkles ax.gif gerklei ciulpiau Cura med su karves priespieniu ir dr.Taiso ledinukus su salavijais. Tam kartui padejo, bent diena skausma nuimdavo, bet kaip minejau, as jau buvau isisirgus 3 savaites, ir galiausiai padejo tik antibai...
Sveik, sveikateles tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 30 kovo 2015 - 09:15
QUOTE(Atisa @ 2015 03 30, 08:41)

Ech, kaip ta Kauna arciau prisitraukt  biggrin.gif  doh.gif

Atisiuk as visada vaziuoju pro stoti biggrin.gif Arba dabar maciau per Omniva aparatus neblogai visai gaunasi siusti dar pigiau nei per autika ir didesnes dezutes gali, zodziu jei ne vieno reikia tai apsimoka galiu prigriebt kai eisiu pas gydytoja pazindintis 4u.gif dabar pamasciau kad ir as nusipirksiu anksciau nes vdruk paskui nebus kai gims leliukas doh.gif

As tai Pnv noreciau prisitraukt nes ten vienuose namuose nerealiai skanus kinieciai daznai garuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2015 03 30, 08:51)
Sveikit 4u.gif  O aš dar vis kankinuosi, sloga, nosis užsikimšusi, gerklę skauda... Negelbėja kažkodėl žolelės, cirtina, imbieras, medus g.gif Nebežinau ką dar gribtis, kad pagreitint sveikimą g.gif

sveikateles 4u.gif daug daug arbatu, bent pora litru per diena ir poilsio, tikesimes greit bacila pabegs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes apturėjom pirmą bemiegę naktį hihihi.gif mažės davėsi abi. Ar jom pilvujus skaudėjo ar pūtė ar alkanos buvo. Dabar nebesvarbu bet neaišku. Iš kur jūs tą colic calm siuntėtės? Įmeskit nuorodą prašau ar perleist kas turit. Gal kitokių priemonių kas žinot? Espumisan padeda? Užknisa kad mišinuką nakčiai reikia užsisakyt iš anksto. O iš kur aš žinau kiek naktį pieno turėsiu blink.gif nesąmonė. Galiu pasakyt kad iškart nusipirkit vaikiško vitamino d aliejinio su pipete. Lietuvoj jo reiks kasdien lašint. Turėkit jau drėgnų servetėlių, pieno laikymo maišiukų, pampersų, pašluostėlių. O kitko neverta pirkt, nes neaišku koks vaikas bus. Man va viskas neišnešiotukam reikalinga- patiems silpniausiems. O jūsų vaikas gal gims didelis mokės čiulpt, žyst ir bus stiprus. Niekada nežinai...bet su dvynukais tai manau verta galvoti apie medelos produkciją.
Dėl vaikų nuotraukų viešiau tai esu nusistačius nedėti, net fb nededu. Jos dar tokios trapios... gal vėliau. O ir nemokėčiau mobiliu. Tad atsiprašsu bet dar ne dabar.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 30, 09:44)
Sveikos. Mes apturėjom pirmą bemiegę naktį hihihi.gif mažės davėsi abi. Ar jom pilvujus skaudėjo ar pūtė ar alkanos buvo. Dabar nebesvarbu bet neaišku. Iš kur jūs tą colic calm siuntėtės? Įmeskit nuorodą prašau  ar perleist kas turit. Gal kitokių priemonių kas žinot? ios trapios... gal vėliau. O ir nemokėčiau mobiliu. Tad atsiprašsu bet dar ne dabar.

http://www.skelbimai...uery=colic calm per skelbimus Tinuk tik LT yra, sioj nuorodoj kaip tik Kaune sie lasiukai tai vyras gal ir paimtu?Arba is JAV siustis bet jau uztruks, bet stebuklingi sie lasai thumbup.gif ivertinsi taip pat kaip Medelda tikrai 4u.gif Ir uz bemiege nakti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 kovo 2015 - 09:50
QUOTE(Tino @ 2015 03 30, 10:44)
Sveikos. Mes apturėjom pirmą bemiegę naktį hihihi.gif

sveikinu biggrin.gif
geriau sab simplex vietoj espumisan, daugiau veiklios medžiagos turi, duoti prieš valgį.
o su vit D nepersistenk, 2-3 lašai. gydytojams vienodai, skiria visiems iš eilės belekiek, negalvoja, kad gali būti perteklius, kuris tiek pat blogai kaip ir trūkumas. po kelių mėnesių prie progos pasitikrinkite tą D, gal jo mergaitėms visai nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 kovo 2015 - 09:55