Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS saldžios ir karčios..

QUOTE(open @ 2015 06 27, 17:42)

Na as tai po sios temos, tai lb dziaugiuos, jog man dar nei viens nesusuko tiek proto ir kito galo  biggrin.gif

Gal dar viskas prieki? smile.gif
As pries keleta metu ir net neisivaizdavau kad galiu noreti vyro, kuris nesilaiko pazado ir pan..Spjaudziau i tai, spjaudziau...Na ir geriu. Kol kas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 17:45)
Gal dar viskas prieki? smile.gif
As pries keleta metu ir net neisivaizdavau kad galiu noreti vyro, kuris nesilaiko pazado ir pan..Spjaudziau i tai, spjaudziau...Na ir geriu. Kol kas cool.gif

Sau neatleisciau, laikyciau save skystablauzde mazvaike lotuliukas.gif Na as nepersu jums to, cia apie save. Tema man jusu lb idomi. Kazkoks romanas, ir paklaust gali pagal siuzeta.
Kaip gerai jauciuos kai zinau, jog esu rami, be audru, kad ne as jusu vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 27 birželio 2015 - 16:50
QUOTE(open @ 2015 06 27, 17:44)
Isvada, kad tu pirma ji nepaliksi.
Na gal viskas ramiai nutruks, pamazi tempiant laika.
Juk tavo aistra apslopo. Ar kaip tik perejo i gilesnius jausmus?

Nezinau kaip ivardyti tuos jausmus ir kokie jie. Santykiai stabilesni (nors papurtymu buna kad karunos neuzsideciau biggrin.gif ). Taciau..Dabar jau zinau kad po pasyvesnio bendravimo vel bus aktyvesnis, pastebejau, kad jei leidziu jam pasimegauti mano demesio stoka pats ima atakuoti,rodyti demesi, tai visgi kartais geriau ramiai palaukti..Mieliau kai jis siulosi visgi. Per ta laika suzinojau kai kurias jo silpnybes, ir ko man ju nepanaudoti.
Dabar kazkiek lengviau nes emiau ji labiau pazinti.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 06 27, 17:42)
Off, kaip tavo atveju, pasikeite i gera gyvenimas, kokie santykiai su vyru, kaip jauties?

Sunku vienareikšmiškai atsakyti. Banguotai ir tos savijautos, ir santykiai.

QUOTE(open @ 2015 06 27, 17:44)
Isvada, kad tu pirma ji nepaliksi.

Ir blogiausia, kad jis tai žino.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 17:55)
Nezinau kaip ivardyti tuos jausmus ir kokie jie.  Santykiai stabilesni (nors papurtymu buna kad karunos neuzsideciau biggrin.gif ). Taciau..Dabar jau zinau  kad po pasyvesnio bendravimo vel bus aktyvesnis, pastebejau, kad jei leidziu jam pasimegauti mano demesio stoka pats ima atakuoti,rodyti demesi,  tai visgi kartais geriau ramiai palaukti..Mieliau kai jis siulosi visgi. Per ta laika suzinojau kai kurias jo silpnybes, ir ko man ju nepanaudoti.
Dabar kazkiek lengviau nes emiau ji labiau pazinti.

Stai tas ir baisoka, link savidestrukcijos veda. Stengimasis pazint kita, kai mazai detaliu. Plius ateities perspektyvos nulines. Kam visa tai? Priklausimybe nuo iliuzijos, kancios laukimas.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 06 27, 17:49)

Kaip gerai jauciuos kai zinau, jog esu rami, be audru, kad ne as jusu vietoj biggrin.gif

Noriu ir as ramybes..Viska atiduociau, kaip sakoma del jos..Tik ne ji (kol kas) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 16:40)
Kankinciaus manau.
Jis nepamainomas, beprasmiskos butu kito paieskos, tad..
Esu jam pasakius, kad kai nebenores santykiu testi, tegu pasako apie kita moteri (kad ir sumeluoja). Tai butu pabaiga be kankinimosi.

Kuom jis nepamainomas? g.gif

Kodėl tau žinia apie kitą moterį reikštų pabaigą be kankinimosi? Nekirstų per savivertę?
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 06 27, 17:57)
Sunku vienareikšmiškai atsakyti. Banguotai ir tos savijautos, ir santykiai.
Ir blogiausia, kad jis tai žino.

Niekad negalvojai vyro palikt? Tiek pries trecia, tiek po.

Manau vyrai einantys i kaire visad mano, jog jie situacijos valdovai.
Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2015 06 27, 18:00)
Noriu ir as ramybes..Viska atiduociau, kaip sakoma del jos..Tik ne ji (kol kas) unsure.gif

Na va, laikas eina, jis tavyje vis labiau issikeroja. Nekvepia ramybe net ateityje bunant be jo. O gal imanoma g.gif Man tik atrodo, kuo ilgiau buni su zmogum, tuo daugiau bus ir prisiminimu apie ji, tikiuos tavo ilgesys bus issikvepes.
Nebandei ieskot priezasciu del ko neturi ramybes (meiluzis tai ne tos gilimunes prieastys)? Na uzsiimt savianalize, lankytis pas psichologa ir pan.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 06 27, 18:00)
Kuom jis nepamainomas? g.gif

Kodėl tau žinia apie kitą moterį reikštų pabaigą be kankinimosi? Nekirstų per savivertę?

Jis paprastas zemiskas vyras.Tiesiog man jo reikia, ne kokio kito.
Nezinau kokia savijauta butu. Isbandziau ne karta ji kai kuriose situacijose, nepaslydo(nors tikejausi).
Zinau tik tiek kad as nekonkuruociau su kita moterimi
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 06 27, 18:05)
Niekad negalvojai vyro palikt? Tiek pries trecia, tiek po.

Manau vyrai einantys i kaire visad mano, jog jie situacijos valdovai.

Neturiu tokių planų. Bet jei jis norėtų mane palikt, priimčiau tai taikiai. Galiu gyvent visaip.

Manau, kad kiek santykių, tiek skirtingų situacijų.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 06 27, 18:05)

Na va, laikas eina, jis tavyje vis labiau issikeroja. Nekvepia ramybe net ateityje bunant be jo. O gal imanoma g.gif Man tik atrodo, kuo ilgiau buni su zmogum, tuo daugiau bus ir prisiminimu apie ji, tikiuos tavo ilgesys bus issikvepes.
Nebandei ieskot priezasciu del ko neturi ramybes (meiluzis tai ne tos gilimunes prieastys)? Na uzsiimt savianalize, lankytis pas psichologa ir pan.

Praeis tai. As neklimstu labiau, manau, ir tikiu kad viena diena suprasiu kad man viso to nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 06 27, 18:17)
Neturiu tokių planų. Bet jei jis norėtų mane palikt, priimčiau tai taikiai. Galiu gyvent visaip.

Manau, kad kiek santykių, tiek skirtingų situacijų.

Reiskias esi abejinga vyrui. Jei jau taip paprastai atrodo gyvenimas be jo.

Situaciju buna visokiu, bet kiek zinau, moterys emociskai lb prieraisios, na ne visos, gal del to, jos ne taip greit sugeba palikt.
Atsakyti