Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 04 22, 10:35)
Nu tik ne burbula...geriau varyk i baze ar pas mane +/- 10 ltr akvukai labai nebrangus..ne apvalus ir stiklo padoraus. Tarkim 6.5 ltr kainuoja apie 3,5 euro, didesni atitinkamai brangiau.

tai pas mane dabar buvo +- 5 litrai. tai mokejau 15 lt maximoj, tai toks zinoma kad geriau uz ta pacia kaina. o cia pas tave ar bazej ? ar ir ten ir ten? Zinoma i mano interjera graziau ziuris burbulas, bet kas tiesa - tai kad stiklas geresnis galetu but. Nes jau zoliu apsigyvene nemazai tai reiktu siek tiek praplatint vieta. bet va to turimo grunto tada bus maza. biggrin.gif nes dabar kaip tik tu spalvotu akemeneliu tam 5cm skermens dugnui smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sandia, tai kurios žuvikės paperėjo?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 23, 20:30)
Sandia, tai kurios žuvikės paperėjo?

Papugeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 04 23, 21:06)
Papugeles  ax.gif

Saunuma tike mazyliu thumbup.gif Tik gal butu neblogai seimyna su tuo kokosiuku kur nors iskelt, kol barbosikai nesupuotavo mazyliu g.gif
Beje, kaip mazasis barbosikas gyvuoja, ar dar yra bigsmile.gif
---------------------------
Pas mane kovo 11 pecilku vada buvo, tokia pusetina pavyko issaugot...Paskui mamike vel pustis pradejo, praejo menuo, galvoju reik gal vel kelt kitur, nu bet taip laika bederindama viena vakara griztu, o mamka jau plona..palike 2-3mailiukai...na ir taip suzinojau, kad pecilijos nestumas pasirodo apie 5 savaites trunka...bandysiu sekancia vada padabot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 04 23, 22:06)
Papugeles  ax.gif

O jus ta kokosa pakelet ir pamatet ar cia tokia didele anga kurioje sudėjo "leliukus" ir viska matot plika akim? As kokose kazkur 3-4cm skyle padariau, tai nematau kas viduj... Bet skaiciau,kad jos megsta kuo mazesni plyseli ilindimui i kokosa..
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 23, 21:48)
Pas mane kovo 11 pecilku vada buvo, tokia pusetina pavyko issaugot...Paskui mamike vel pustis pradejo, praejo menuo, galvoju reik gal vel kelt kitur, nu bet taip laika bederindama viena vakara griztu, o mamka jau plona..palike 2-3mailiukai...na ir taip suzinojau, kad pecilijos nestumas pasirodo apie 5 savaites trunka...bandysiu sekancia vada padabot  rolleyes.gif

Kad gyvavedziu nestumas vis kitoks ir kitoks. Nelabai sudabosi pagal kalendoriuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 23, 21:48)
Saunuma tike mazyliu  thumbup.gif Tik gal butu neblogai seimyna su tuo kokosiuku kur nors iskelt, kol barbosikai nesupuotavo mazyliu  g.gif
Beje, kaip mazasis barbosikas gyvuoja, ar dar yra  bigsmile.gif
---------------------------
Pas mane kovo 11 pecilku vada buvo, tokia pusetina pavyko issaugot...Paskui mamike vel pustis pradejo, praejo menuo, galvoju reik gal vel kelt kitur, nu bet taip laika bederindama viena vakara griztu, o mamka jau plona..palike 2-3mailiukai...na ir taip suzinojau, kad pecilijos nestumas pasirodo apie 5 savaites trunka...bandysiu sekancia vada padabot  rolleyes.gif

Gyveno dviese barbusiukai, bet paskui vienam kazkas nutiko, net nzn, pasimire, tai vienas beliko.. Bet patikes storos, tik kad ner kada man jau zaisti..o barbusai didieji dabar nuvaikyti sedi kitam akvos kampe, tevelis papuginas saugo.
Kubilina, kaip tavo seimyna?
P.s. Cile, tu ryt dirbi?
Papildyta:
QUOTE(Daiva R. @ 2015 04 23, 22:06)
O jus ta kokosa pakelet ir pamatet ar cia tokia didele anga kurioje sudėjo "leliukus" ir viska matot plika akim? As kokose kazkur 3-4cm skyle padariau, tai nematau kas viduj... Bet skaiciau,kad jos megsta kuo mazesni plyseli ilindimui i kokosa..

Gal ir megsta, bet kai geriau neturi tai namukas ir su dideliais langais tinka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandia: 23 balandžio 2015 - 22:05
Maniškiai didelį langą užkasa iki tiek, kad patys, norėdami įplaukti į namus, turi šonu pasiversti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 04 23, 23:03)
P.s. Cile, tu ryt dirbi?

Dirbu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 04 23, 20:06)
Papugeles  ax.gif

Bus dalybos? bigsmile.gif 4u.gif
vis dar tebenoriu kokios papugeles i savo kompanija.

P.s. mano tas trispalvis skaliaras iskeliavo.... i placius vandenis, nemaciau nezinau, tevai papasakojo. Liudna verysad.gif
Atsakyti
prisiveise helenu doh.gif gal kam reikia? bigsmile.gif
ir siandien zadu ravet akva, tai ragalapio ir rotalos galeciau parinkt ax.gif

o ragalapis pas mane vel zydi biggrin.gif
Atsakyti