QUOTE(Aira2 @ 2015 04 30, 13:31)
Zek, o gal galima
be restarto, pradziai tarkim
kozna sekmadieni nusiurbi nuo dugno nesvarumus, tarkim iki 1/5 vandens turio,
pazeistus augalus ismeti
prisodini nauju nelepiu, daug, jei pavyks papigiai gaut, jau kad zaliai zalia butu, laikinai, zinoma
su paprastais augalais uzteks skystu trasu pradziai, pagalvosim veliau ka konkreciai pasiulyt
neplaut filtro kuri laika, o dumblius kiek imanoma mechaniskai nuvalyt.
Nu ir zet kas darysis..blogiau nebeturetu but, o geriau manau taip
Del testu, tai jei but galimybe, butu gerai visa
kompleksa parametru istirt, jei klaipedoj tokia gallimybe yra ir uz normalia kaina.
del gelezies tai cia mane pacia arvydas uzzrazino, cia ne tau taikiau
Papildyta:QUOTE(arvydas. @ 2015 04 30, 13:44)
JAU apsiforminau

Del gelezies pertekliaus aba trukumo turbut yra testai? Brangus ir nevieksmingi!?! Pagaliau gali nusipirkt nors ir deimantini testa, bet jei nifiga nesupranti tu rodmenu... ir net tiksliai nezinai ka noretum suzinot ir NX to reikia...
Yra testu, kad brangus joa, o kad neveiksmingi netiesa...del gautu parametru netas yr, galima palygint ir pasidaryt isvadas...cia siaip, del objektyvumo..nes tamsta bais skupus ir itarus
Arba yra ir laboratorijos visokios, nu reiks rimtai pazet koks vanduo is krano ir koks akve...rimtai uzzarazinot
Idomu kiek to chloro, jei jo is tikro tebera ir kiek gelezies, o gal ir dar ko
--------------------------
O jus visada toks plepus buvot, ar cia biski i senatve

mano tetis irgi ziuriu megsta tik sneket, o jau va su klausimu sunkiau...anksciau tik mama plepi buvo, o dabar ziuriu ir santurusis tetis...ir kas man "patinka", kai zmones esmini nesudetinga dalyka apvelka daugeliu papildomu aplinkybiu...nu kad tik klausanciu butu
Papildyta:Augalu sarasas:
ragalapis (Ceratophyllum demersum)
vysnia siauralape (hygrophila corymbosa angustifolia)
elodeja (egeria densa)
ricija (smana virsuj pluduriuoja)
liudvigia sp
valisnerija
azuoliukas (Trichocoronis rivularis) man jis negrazus, bet praktiskas pradziai..be proto greit auga
Veliau kai jau reikalai pajudes - anubis, microsorium paparciai, javos samana, kriptokorinos, koks echas nelepus.
visus isbandziau, tikrai gana neinoringi visais aspektais.
Tresiu emasolution mikrplant expert, stebuklu ner, bet augalai labiau patenkint nei be trasu, bent jau sienas auga neblogai