QUOTE(evora @ 2015 04 30, 23:47)
Kai norėjau persodinti augalus akve, išroviau ką reikėjo rauti, bet atsargiai, kad labai visais Š vandens nesudrumsčiau. ..
Tas susidrumstimas mane maziausiai neramina. Mazas akvukas, tai filtra paleidus ant stipresnio "ciongo" l. greit susitvarko. As labiausiai bijau saknu

Kai israuni augaleli ir nori ji kisti kitur, tai velniskai sunku su tom saknim nelemtom

O dar neisivaizduoju, kaip susimedziot tas krevetes. KAzkad bandziau dugniuka laisvesniam plote pasiurbti, tai isisiureb krevetes naujagymes. Kai kurios liko gyvos ir siaip ne taip suleidau atgal akvukan. O trys ... hem. Arba kiautukai ten buvo, arba susitraiske.
QUOTE(cile @ 2015 05 01, 00:02)
As savaji 60ltr irgi persodinau ir gerai nusiurbiau po 26 menesiu gyvavimo...Juodziausias darbas buvo krevetkas isgaudyt
jei ne krevetukai, manau jau seniau buciau pergrupuavus zoles. Man gaila ju...

Jei susitreks kokia.
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 01, 00:33)
Kai pamatai tokius "jaunus-maziukus" kaip pas Kvyka ar Giege,- gyvent uzsinori nors ir iki... gal net iki dar uz uz kito, kito ketvirtadienio

Skias ne veltui peizeta!!!

nagu nekisimas padejo... O ir siaip geru minciu cia pilna. Pasinaudoti reikia

Nors gieges akvukas toks labiau jau dizainiskas. Tokia grazi "gamta". Pas mane tai he hemmm.. senas gruntas, senas akvas atsveistas ir bandymas su augalais kazka padaryti

Sumesta makalose i marga gruntuka.
QUOTE(evora @ 2015 05 01, 01:47)
Pritariu . Ir man kažkoks vidinis balsas sufleruoja kada ką daryti. Net kažkokia nuojauta atsiranda ką blogai darau ar kodėl taip atsitiko. Tas man galioja ir kaktusus auginant, ir su gyvūnais bendraujant.
Aha, tas vidinis balsas ir pas mane pradejo atsirasti

Lyg ir...