Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 05 06, 11:31)
As jau pavargau jai sita fraze kartot...  doh.gif gal kai daugiau kartojanciu prisijugns, daeis zmogui  g.gif

Tai kad Aira perka viską parduotuvėj ir tik tai,kas jai gražu,o paskui rašo,kad visi augalai sunyksta.Negi sunku truputį palaukt ir forumuose pasieškot tų nelepių augaliukų pas žmones,gaut iš karto didelį kiekį ir pigiai
Atsakyti
Jūs prisiminkit save, kai jums buvo 11... Ar labai laukėt? Ar labai klausėt, ką vyresni pataria? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 05 06, 11:48)
Tai kad Aira perka viską parduotuvėj ir tik tai,kas jai gražu,o paskui rašo,kad visi augalai sunyksta.Negi sunku truputį palaukt ir forumuose pasieškot tų nelepių augaliukų pas žmones,gaut iš karto didelį kiekį ir pigiai

O ka? Negrazus pakiukas? bigsmile.gif
Aira, Tu ju neklausyk schmoll.gif Cile tik geros klientes pavydi, o Zydryne plasmasinio augalo thumbup.gif Manes klausyk! (Nes as nitrafoska gesinau). Pilk viska ir didelem saujom! Yra tos chemijos nuo visu dumbliu ir visokiu ten ligu lotuliukas.gif Neproblema. Dab biski investuosit, o paskui ta akva galesit i tanklaivi su baltarusiskom trasom supilt ir dar uzdirbsit ant drinks_cheers.gif ... ant bulkutes su cinamonu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2015 05 06, 11:49)
Jūs prisiminkit save, kai jums buvo 11... Ar labai laukėt? Ar labai klausėt, ką vyresni pataria?  biggrin.gif

Dilma, o kai Tu buvai 11-os ar kasdien gaudavai po 10 euru smulkioms ir visiskai nereikalingoms islaidoms? bigsmile.gif tongue.gif
P.S. Be to Airai jau beveik 11 su puse wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif biggrin.gif .Tai kur tų augaliukų gauti,dėjau skelbimą į facebook akvariumų temą,niekas neatsiliepė.Gal kokį skelbimą matėt,kad augaliukus dovanoja nemokamai ( ar už šokoladą ) ,tada įkelkit please wub.gif .

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2015 05 06, 10:49)
Jūs prisiminkit save, kai jums buvo 11... Ar labai laukėt? Ar labai klausėt, ką vyresni pataria?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , kai buvau mažesnė,ir labai laukiau triušio,tai visus daiktus jau prieš mėnesį buvau nusipirkusi,ir dabar labai mėgstu pirkalioti,jau greitai vėl ateis tas laukimas,kai triušio ar šuns lauksiu bigsmile.gif ,o dabar parduotuvėse lankytis apsimoka - katinui maisto visada,o akvariumui - ką nors papildomo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 12:13)

Dilma, o kai Tu buvai 11-os ar kasdien gaudavai po 10 euru smulkioms ir visiskai nereikalingoms islaidoms?  bigsmile.gif  tongue.gif

O čia jau priklauso nuo sugebėjimo paveikt tėvus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 06, 12:27)
lotuliukas.gif    biggrin.gif  .Tai kur tų augaliukų gauti,dėjau skelbimą į facebook akvariumų temą,niekas neatsiliepė.Gal kokį skelbimą matėt,kad augaliukus dovanoja nemokamai ( ar už šokoladą ) ,tada įkelkit please    wub.gif  .

Papildyta:

drinks_cheers.gif  , kai buvau mažesnė,ir labai laukiau triušio,tai visus daiktus jau prieš mėnesį buvau nusipirkusi,ir dabar labai mėgstu pirkalioti,jau greitai vėl ateis tas laukimas,kai triušio ar šuns lauksiu    bigsmile.gif  ,o dabar parduotuvėse lankytis apsimoka - katinui maisto visada,o akvariumui - ką nors papildomo      lotuliukas.gif  .

Gera zmona uzaugsi! thumbup.gif Pradek nuo mazens kokio nors turtingo senio dairinetis wub.gif
Palauk, o Tu DAR mazesne buvai?? blink.gif biggrin.gif
Patarciau, bet, kad jau rankos nusviro Tau bepatarinejant unsure.gif
Karoc prisikalbink Dilma, Sandia ar dar ka nors nors ciut, ciut nusimananti (bet tik ne mama schmoll.gif ), kad nueitu su Tavim i turgu. Uz tuos 10 euru kuriuos isleidai lapei-plunksnasnukei ir kempinytei ant pagaliuko - pilna akva floros prisikomplektuosi! O uzsisakius pas ta branginyka Klimaiti uz ta pacia suma visa botanikos soda turesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 06, 12:27)
lotuliukas.gif    biggrin.gif  .Tai kur tų augaliukų gauti,dėjau skelbimą į facebook akvariumų temą,niekas neatsiliepė.Gal kokį skelbimą matėt,kad augaliukus dovanoja nemokamai ( ar už šokoladą ) ,tada įkelkit please    wub.gif  .

nu dykai tai tu cia visai gerai nori..kazkaip su euru sitie pasiulymai baiges...uz sokolada imanoma, na or reliausiai puskibiris uz kelis eurus wink.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 13:02)
Karoc prisikalbink Dilma, Sandia ar dar ka nors nors ciut, ciut nusimananti (bet tik ne mama  schmoll.gif ), kad nueitu su Tavim i turgu. Uz tuos 10 euru kuriuos isleidai lapei-plunksnasnukei ir kempinytei ant pagaliuko - pilna akva floros prisikomplektuosi! O uzsisakius pas ta branginyka Klimaiti uz ta pacia suma visa botanikos soda turesi  4u.gif

O cia visai gerai sumastet drinks_cheers.gif
Tik Sandia Kaune, tai gal turejot omeny Saigha ar kaip ji te mandriai pasivadinus biggrin.gif
Nors prapleciant sita minti, tai galima butu sumest kazkokio "sieno" ir iduot Saighai kad ji Airai perduotu..imanomas variantas...tik ar Airos seimyna ivertins cia musu pastangas g.gif
---------------------
viens prietelius man zadejo zalio ragalapio puskibiri..bet..su sraigem tom stambesnem katuskem, tai jei entuziastu isrinkimui bus, galesiu paparceliuot DYKAI....tik va nezinau kada as jo gausiu..kada jau didysis ravejimas ivyks biggrin.gif
Atsakyti
kazkada ir as kalbejau apie ragalapi tik kai siuliau - gavau riebu atsaka kad niekam jo nereik.
tai dabar jis man vis kibiran keliauja. jau vel sake dziungles is jo, vadinas su macete laikas prasieit. ir vel kibiran biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 06, 13:19)
kazkada ir as kalbejau apie ragalapi tik kai siuliau - gavau riebu atsaka kad niekam jo nereik.
tai dabar jis man vis kibiran keliauja. jau vel sake dziungles is jo, vadinas su macete laikas prasieit. ir vel kibiran biggrin.gif

As buvau i Fb idejus, tai ir niekam neprireike..o jau kai ismeciau po poros savaiciu, tai atsirado norinciu doh.gif
siaip as jo visada prilaikau, nes yr kur sudet ar klijentam padovanot...kazkaip man gaila augaliukus metyt, kad ir tokius beveik bevercius...norisi, kad jie gyventu bigsmile.gif
Ir su kiemo flora panasiai, jei jau nereik niekam, bent kur patvory pasodinu...ale bais pacifistiska ir ekologiska lotuliukas.gif
----------------------
Na, tai darom sumestini Airai ar ne, ko visi tylit, iskaitant pacia Aira..nenorit nereik, as tik pasiuliau...beje ir to skelbimo FB apie ieskoma siena Klaipedoj neuzmaciau..matyt labai gerai paslepe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 13:04)
As buvau i Fb idejus, tai ir niekam neprireike..o jau kai ismeciau po poros savaiciu, tai atsirado norinciu  doh.gif
siaip as jo visada prilaikau, nes yr kur sudet ar klijentam padovanot...kazkaip man gaila augaliukus metyt, kad ir tokius beveik bevercius...norisi, kad jie gyventu  bigsmile.gif
Ir su kiemo flora panasiai, jei jau nereik niekam, bent kur patvory pasodinu...ale bais pacifistiska ir ekologiska  lotuliukas.gif
----------------------
Na, tai darom sumestini Airai ar ne, ko visi tylit, iskaitant pacia Aira..nenorit nereik, as tik pasiuliau...beje ir to skelbimo FB apie ieskoma siena Klaipedoj neuzmaciau..matyt labai gerai paslepe  biggrin.gif

Nepaslėpiau,nepaslėpiau 4u.gif .Kaip tik dabar norinčių atsirado,o apie turgų?
Imsit mane? lotuliukas.gif
Papildyta:
Va,gausiu 3 anubius, 3 Hydrocotyle leucocephala , ričijos ir kriptokorinos thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 14:04)
----------------------
Na, tai darom sumestini Airai ar ne, ko visi tylit, iskaitant pacia Aira..nenorit nereik, as tik pasiuliau...beje ir to skelbimo FB apie ieskoma siena Klaipedoj neuzmaciau..matyt labai gerai paslepe  biggrin.gif

Aira i parde isejo apsipirkinejimo manija gydyt biggrin.gif
--------------
As dab 2 kaunietem esu pasizadejes flenciuku tai greit rimtoj akcijoj sudalyvaut negalesiu. Bet ka nors sugalvociau ax.gif
Be to reik nepamirst i Klaipeda idet planariju ir blusyciu biggrin.gif
Nu ir dar be to, kol Saigha sulakstys tudy-siudy viskas jau bus supirkta, pasodinta, patresta, nuskinta ir supudyta lotuliukas.gif
---------------
Eri, bet gi ne Tu ragalapio sakele uz simbolini eura siulei?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 06, 14:24)
Va,gausiu 3 anubius, 3 Hydrocotyle leucocephala , ričijos ir  kriptokorinos    thumbup.gif  .

Labai saunu, bet siti visi nors ir neuzmusami, bet labiau megsta vyresni vandeni.
Dar tau reik elodejos, ragalapio, siauralapes vysnios, azuoliuko.
tiesa, is tu visu ricija tikrai bus gerai kuri laika..paskui teks rinkt ja ir brukt lauk biggrin.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 14:27)
Nu ir dar be to, kol Saigha sulakstys tudy-siudy viskas jau bus supirkta, pasodinta, patresta, nuskinta ir supudyta  lotuliukas.gif

nu nevarykit taip ziauriai lotuliukas.gif doh.gif
----------------------------------------------
Aira, rimtai, kol kas nepilk jokios chemijos....niekam ir nuo nieko..pataupyk ja...
Atsakyti