Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 13:27)
Eri, bet gi ne Tu ragalapio sakele uz simbolini eura siulei??  bigsmile.gif

Ragalapi as siuliau uz dyka kadais, o jau va kai spiraline valisnerija dalinau tai siuliau i krevetke mainyt smile.gif
Beje kaip mano krevete - auga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 06, 14:51)
Ragalapi as siuliau uz dyka kadais, o jau va kai spiraline valisnerija dalinau tai siuliau i krevetke mainyt smile.gif
Beje kaip mano krevete - auga? biggrin.gif

Tavo numire, o abi mano po biski riebeja nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano papūgėlės taip saugojo savo ikriukus kokose, o dabar žiūriu nebėra... Kažkas suvalgė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 06, 14:58)
Mano papūgėlės taip saugojo savo ikriukus kokose, o dabar žiūriu nebėra... Kažkas suvalgė?  blink.gif

Tai ko neiskelei? bigsmile.gif Greiciausiai pacios ir suputo; siaip is ju nelabai kas atims g.gif Aba koks nors naktinis "vagis" yra

Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 14:49)

nu nevarykit taip ziauriai  lotuliukas.gif  doh.gif
----------------------------------------------
Aira, rimtai, kol kas nepilk jokios chemijos....niekam ir nuo nieko..pataupyk ja...

Ale bet Tu ir optimiste!! Manai dar nesupilta?? bigsmile.gif Jau ir tos kur siandien pirkta nebera schmoll.gif Nebent nuo rytdienos tai jau tikrai ijungsim antikrizini taupymo rezima lotuliukas.gif Ir bus kaip Graikijoj mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 16:21)
Tai ko neiskelei? bigsmile.gif  Greiciausiai pacios ir suputo; siaip is ju nelabai kas atims  g.gif  Aba koks nors naktinis "vagis" yra

Tai iškelt reikėjo ikriukus ir palikt be tėvų? Būtų išsiritę?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 06, 15:28)
Tai iškelt reikėjo ikriukus ir palikt be tėvų? Būtų išsiritę?

Nzn. Nezinia ar jie is viso apvaisinti. Niu, bet blogiau negu dabar tai nebutu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 16:36)
Nzn. Nezinia ar jie is viso apvaisinti. Niu, bet blogiau negu dabar tai nebutu  ax.gif

Iš kur žinot apvaisinti ar ne... biggrin.gif Geriau jau palikt kaip yra tada manau...
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 06, 15:40)
Iš kur žinot apvaisinti ar ne...  biggrin.gif  Geriau jau palikt kaip yra tada manau...

Ot paklause!! nestuke.gif Nezinau as tu papugu!! Pasigooglint reikejo ir t.t.
Dab tai aisku: pasirinkimas nepergausiausias: lai buna kaip YRA lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 16:48)
Ot paklause!!  nestuke.gif  Nezinau as tu papugu!! Pasigooglint reikejo ir t.t.
Dab tai aisku: pasirinkimas nepergausiausias: lai buna kaip YRA  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Taip palieku aš jas ramybėj bigsmile.gif biggrin.gif
Googlinausi,kad jos nevalgo savo vaikų (apie ikrus nepamenu ar rašė), mokina mailiukus kai gimsta ir t.t. Užtat neiškėliau...
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 13:57)
Tavo numire, o abi mano po biski riebeja  nestuke.gif  biggrin.gif

tai va tada tas savas ir galesi padalint - viena sau kita man thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 04, 15:59)
Kas ta plunksnalapė? Ir kokios trąšos?

Gaila, kad palaukt nenori...

Dabar ir as nepatylesiu.. Aira, zinom, kad jauna panelyte esi :} Bando ir vienas ir kita paauklet, paprotinti. Niu bet neklausaiiii visaiiiiii.....

Niugi vel nusprogt/istirpt gali augaliukas. Dek i akva daugiau NELEPIU ir PRADINUKAM tinkanciu augaleliu. Gi net isvardino, kokie tiktu... Skelbimuose irasyk kad lauktum sieno is akvos uz simb. kaina ar sokolada. IR per laika TIKRAI kazkas padovanos/ atiduos uz simb. kaina. Dabar tas koncentratas ar kas ten nzn nzn... Nu jei velniava akvoj, tai nieko neisgelbes ax.gif

APSISODINK SIENU AKVUKA PRADZIOJ (Sienas - nelepios, greit augancios akvu zoles uz kapeikas). Mano visos pirmos pirktos is parduotuves istirpo, sunyko ir nei kvapo nebelike biggrin.gif "Uzsizolinau" is dvieju naminiu akvuku gautu dovanu smile.gif Arvydas pirmasis suselpe ir kitas berniukas, kurio skelbima kazkuri kolege cia buvo imetus. Tad smile.gif KLAUSYK ir nebedaryk nesamoniuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 05 06, 17:08)
Dabar ir as nepatylesiu.. Aira, zinom, kad jauna panelyte esi :} Bando ir vienas ir kita paauklet, paprotinti. Niu bet neklausaiiii visaiiiiii.....

Niugi vel nusprogt/istirpt gali augaliukas. Dek i akva daugiau NELEPIU ir PRADINUKAM tinkanciu augaleliu. Gi net isvardino, kokie tiktu... Skelbimuose irasyk kad lauktum sieno is akvos uz simb. kaina ar sokolada. IR per laika TIKRAI kazkas padovanos/ atiduos uz simb. kaina. Dabar tas koncentratas ar kas ten nzn nzn... Nu jei velniava akvoj, tai nieko neisgelbes  ax.gif

APSISODINK SIENU AKVUKA PRADZIOJ (Sienas - nelepios, greit augancios akvu zoles uz kapeikas). Mano visos pirmos pirktos is parduotuves istirpo, sunyko ir nei kvapo nebelike biggrin.gif "Uzsizolinau" is dvieju naminiu akvuku gautu dovanu smile.gif Arvydas pirmasis  suselpe ir kitas berniukas, kurio skelbima kazkuri kolege cia buvo imetus. Tad smile.gif KLAUSYK ir nebedaryk nesamoniuuuu smile.gif

Supraskit visi pagaliau !
Niekas tiek ir būtent tokių augaliukų nesiūlo ( tik Vilniuje,Kaune ir kt. ) .
Dėjau skelbimą,ir pasiūlė ką pasiūlė,o ne tuos iš sarašo doh.gif .
Vienintelis augalas iš sarašo bus ričija.
PARDUOTUVĖJE,KUR AŠ PIRKAU AKVARIUMA,AUGALIUKUS PERKA IŠ ŽMONIŲ IR JUOS PARDUODA.TAIGI,PLUNKNALAPĘ AŠ TEN PIRKAU,UŽAUGINTA PAS ŽMONES doh.gif .
Visi rašo kad taip paprasta,įdedi skelbimą ir vsio,bet pasiūlo visiškai kitka,negu buna parašyta mirksiukas.gif .
Atsakyti