Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 09:50)
Nu nekoks vaizdelis  g.gif  O kur antrinis?  bigsmile.gif
Kaip naujoke gan drasu grunta issirinkai. Vat dab abejoju ar tiks prie tokio samukai?  g.gif  Jie gi kuicia, o jei ten viskas ant Marytes plauko laikosi tai ka as zinau... kazna ar bus labai lengva dorotis?  blush2.gif
P.S. Pats geriausias gruntas yra naturalus zvyriukas is kelkrascio  biggrin.gif

Jei rinktis, tai tik gerą biggrin.gif . Žuvis ir augalus gana lengva pakeisti, o vat su gruntu - visa procedūra......
Kas pas mane stikliniai šamai, o jie nedugniniai, ir šamukai oto (taip pat nedugniniai). Vat kas augalus išrausinėja, tai melanijos.

Akvariumo pradžios, 3 mėn ir 6 mėn. nuotraukos buvo 343 žinutėj.

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 10:26)
O ka tas celofaninis durdulas su akmenais pirmam plane veikia? Ar tik nebus cia naujausias sakos mirkymo budas?  bigsmile.gif

Taip, čia pradžioj taip buvo šaka prispausta.
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 10:31)
o tai ar nebuvo ikeltas..man rods labai nespietnas prie visa ko  g.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dabar jau rimtas atvejis ir klausimas unsure.gif .
Skaliarija tapo vangi.Sėdi kampe ir beveik nieko nesidomi.Dažniau burna pražiota,bet plaukioja ne vandens paviršiuje.Kartais išplaukia iš to kampo,bet labai vangiai kažkaip.Čia jau prieš dieną pastebėjau,bet pagalvojau gal taip kažkas,o čia jau šiandien nepraeina,o tik dar blogiau - jau dvi kampe tupi verysad.gif .Kas čia gali būti?
P.S. Ėsti lyg nori - bet kol lėtai priplaukia - sugauna kitos skaliarkės.
Kas čia per liga,ar čia taip kažkas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 06, 14:58)
Mano papūgėlės taip saugojo savo ikriukus kokose, o dabar žiūriu nebėra... Kažkas suvalgė?  blink.gif

Issirito ikriukai ir kokoso dugne dabar, o nebant sieneles, gal todel ir nematai. Na bent jau pas mane taip
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 06, 19:10)
Dabar jau rimtas atvejis ir klausimas    unsure.gif  .
Skaliarija tapo vangi.Sėdi kampe ir beveik nieko nesidomi.Dažniau burna pražiota,bet plaukioja ne vandens paviršiuje.Kartais išplaukia iš to kampo,bet labai vangiai kažkaip.Čia jau prieš dieną pastebėjau,bet pagalvojau gal taip kažkas,o čia jau šiandien nepraeina,o tik dar blogiau - jau dvi kampe tupi      verysad.gif  .Kas čia gali būti?
P.S. Ėsti lyg nori - bet kol lėtai priplaukia - sugauna kitos skaliarkės.
Kas čia per liga,ar čia taip kažkas negerai?      g.gif

Viskas gerai thumbup.gif Chemija pagaliau suveike thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(giege @ 2015 05 06, 19:09)
Jei rinktis, tai tik gerą  biggrin.gif . Žuvis ir augalus gana lengva pakeisti, o vat su gruntu -  visa procedūra......
Kas pas mane stikliniai šamai, o jie nedugniniai, ir šamukai oto (taip pat nedugniniai). Vat kas augalus išrausinėja, tai melanijos.
Akvariumo pradžios, 3 mėn ir 6 mėn. nuotraukos buvo 343 žinutėj.
Taip, čia pradžioj taip buvo šaka prispausta.

Pats paciausias - prie autostrados biggrin.gif
O tai dabar jau nebesidrumscia? bigsmile.gif
Neee, as maniau, kad galesi nufotkint kai "kompostas" jau bus nusistoves. Maniau ka tik pakeitei grunta tai... O ir tam "rukely" kriptos dar neatsistoje, ir saka indomiai primygta... Niu kaip ir startas/restartas atrode ax.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Sandia @ 2015 05 06, 19:40)
Issirito ikriukai ir kokoso dugne dabar, o nebant sieneles, gal todel ir nematai. Na bent jau pas mane taip

Nu per 1 ar 2 dienas negi jau galejo spet issirist? g.gif
Atsakyti
Aira, neapsiribok vien tik supermamu forumu. Registruokis visuose akvariumistu forumuose, narsyk tame paciame skelbiu.lt ir TIKRAI menesio begyje rasi. Zinau, kad esi vaikas ir sunku smile.gif Bet sita darbeli galima ir mamai patiketi... wink.gif Arba isgooglink ir tegu mama skambina ir klausia... smile.gif

Jei gerai pamenu esi is pajurio. Minutes darbas issifiltruoti skelbimus ir rezultatas:
http://www.skelbiu.l...o-12441075.html

http://www.skelbiu.l...a-20951374.html

http://www.skelbiu.l...s-20900620.html
ir t.t.

Cia tik pvz. smile.gif Siuolaikiniai vaikai isvis yra mandri, gudrus ir l. kompiuterizuoti. Tai prasom naudotis rolleyes.gif google visagalis
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 06, 15:28)
Tai iškelt reikėjo ikriukus ir palikt be tėvų? Būtų išsiritę?

Nereikia nieko iškelt, nereikia ten jų tikrint ir apžiūrinėt. Arba ikrai buvo neapvaisinti, arba tiesiog išgąsdinot su nuolatiniais savo tikrinimais. Jau kai sudeda ikrus, žuvis reikia palikti ramybėj.
Atsakyti
Vaišių stalo viena pusė:
user posted image
ir kita:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 06, 19:07)
Pats paciausias - prie autostrados  biggrin.gif
O tai dabar jau nebesidrumscia?  bigsmile.gif
Neee, as maniau, kad galesi nufotkint kai "kompostas" jau bus nusistoves. Maniau ka tik pakeitei grunta tai... O ir tam "rukely" kriptos dar neatsistoje, ir saka indomiai primygta... Niu kaip ir startas/restartas atrode  ax.gif  blush2.gif

Audrų nekeliu, tai nesidrumščia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 06, 18:37)
Supraskit visi pagaliau !
Niekas tiek ir būtent tokių augaliukų nesiūlo ( tik Vilniuje,Kaune ir kt. ) .
Dėjau skelbimą,ir pasiūlė ką pasiūlė,o ne tuos iš sarašo    doh.gif  .
Vienintelis augalas iš sarašo bus ričija.
PARDUOTUVĖJE,KUR AŠ PIRKAU AKVARIUMA,AUGALIUKUS PERKA IŠ ŽMONIŲ IR JUOS PARDUODA.TAIGI,PLUNKNALAPĘ AŠ TEN PIRKAU,UŽAUGINTA PAS ŽMONES    doh.gif  .
Visi rašo kad taip paprasta,įdedi skelbimą ir vsio,bet pasiūlo visiškai kitka,negu buna parašyta      mirksiukas.gif  .

Koks skirtumas, ką siūlo smile.gif Duoda nemokamai ar už simbolinę kainą ir imi... Koks skirtumas kokius augalus pradžioj numarint - iš sąrašo ar ne biggrin.gif Visi mano pirmieji augalai buvo beveik už ačiū smile.gif Vos keli liko, kiti nusimarino ir kas irnesakyk.gif Ir žuvų nemažai nusimarino. Todėl ir nekišu pinigų brangioms smile.gif Išmoksiu su pigiom elgtis, galvosiu toliau. Norai norais, o gebėjimai jau kitas aspektas smile.gif

Parduotuvė perka iš žmonių... O kad parduoda brangiau nei žmonės,nieko tokio tau? Pinigai kišenę drasko? g.gif Duok man, rasiu kur panaudot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 06, 22:54)
Nereikia nieko iškelt, nereikia ten jų tikrint ir apžiūrinėt. Arba ikrai buvo neapvaisinti, arba tiesiog išgąsdinot su nuolatiniais savo tikrinimais. Jau kai sudeda ikrus, žuvis reikia palikti ramybėj.

Kelis kart su prožektorium pašviečiau į kokosą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2015 05 06, 23:14)

Parduotuvė perka iš žmonių... O kad parduoda brangiau nei žmonės,nieko tokio tau? Pinigai kišenę drasko?  g.gif Duok man, rasiu kur panaudot lotuliukas.gif

Būtent iš žmonių ax.gif .Už tą plunksnalapę suklojau 3 eurus,brangu ar ne?
Brangu,gi šiais laikais viskas nepigu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
O turguj 1,5 € būtum sumokėjus už neblogą kuokštą javos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 07, 12:24)
Būtent iš žmonių      ax.gif  .Už tą plunksnalapę suklojau 3 eurus,brangu ar ne?
Brangu,gi šiais laikais viskas nepigu  biggrin.gif          tongue.gif

Ziuret mokesciu deklaracijas, pajamas bei islaidas ar pati DIDZ. GERB. MAMYTE atsilieps?? bigsmile.gif
Nebejuokauju schmoll.gif
P.S. Ponai Golubovai, malonekit susisiekt su dosniai red cery ir augalus dalinanciu sefu! (Aba (kitaip sakant) su manim rolleyes.gif blush2.gif ).
Dukryte grazi, bet siulai pavirsiuj plaukioja. Ir laivai ten visokie... Ania? bigsmile.gif
Jauciu tuoj pastirigs investicijos i vaiko akva verysad.gif
Grybaujam mielieji! Konkreciai grybaujat!
P.S. Pamokyt kaip be Airos pagalbos alpinistine kilpa uzsimegzt? bigsmile.gif
--------------------------
Soriukas uz kliedesius, bet kam priklauso, tikiuosi supras drinks_cheers.gif
P.S. RAGALAPIO JUMS REIK!!! (Cia beveik tas pats kaip ragas i sikna) lotuliukas.gif
Atsakyti