Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

Drenazo sistema yra vandens kiekiui po zeme, o ant pavirsiaus besikaupianciai dregmei turi buti vedinimas, kuriam tujos neleidzia vykti. Juk ir medzius delto reikia igeneti, kad laja kvepuotu, butu oro judejimas, tada maziau grybines ligos puola, samanos maziau auga ir t.t. Medio lajoje juk drenazo nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 11 03, 13:46)
prie eglių, tujų visad žemė bus kiek rūgštesnė... šiaip galiu pasakyt blogesnė žemė tai kokia  smile.gif ? priežasčių gali būt įvairių kodėl žolė blogai auga, ir viskas samanoja. Bloga žemė ir labai taip nieko nepasakyta: molis - bloga žemė, smėlis - ir bloga žemė... o va dėl patrumpinimo labiau jau mitas, nebent jau pjaunat tiek, kad žemę kapstot su peileis, sakyčiau trumpesnėje žolėje geriau sąmanos matosi.

Teisingai. Veja patresiu azotu ir pjaunu nuo pavasario kas antra diena. Samana dingo. Ar auksta ar zema zole - nesvarbu. Svarbu kokio ji tankumo, kiek jos yra. Kai zole tanki - samanos nebuna.
Atsakyti
Sveiki sodininkai,

noriu paklausti - ar yra auginančių krūmines vyšnias? Labai gundausi nusipirkti, norėčiau sužinoti kaip sekasi auginti?
Atsakyti
4u.gif Aš turiu klausimą , jeigu rašo , kad vyšnia savidulkė , Šokoladnica, tai galiu vieną medį vyšnios auginti , ar vistik reik du , kad ir skirtingų veislių... g.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai tresnems reikia poros, o vysnios ir po viena labai puikiai dera.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 13:34)
Kiek zinau, tai tresnems reikia poros, o vysnios ir po viena labai puikiai dera.

biggrin.gif o tai puiku...dėkui 4u.gif
Atsakyti
Beje tik nezinau del ko, bet vysniu negalima sodinti arti obelu.
Atsakyti
Pas mus kazkokios isprotejusios vysnios, dauginasi, auga ir tarp obelu ir ne, puse sklypo vien vysnios, gerai, kad ne slyvaites biggrin.gif ir dera gerai
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 13:45)
Beje tik nezinau del ko, bet vysniu negalima sodinti arti obelu.
Gal kauliukus spjaudot i kaire ir i desine biggrin.gif Pas mane kazkaip nesidaugina, gal spjaudau ne taip kaip reikia g.gif

Papildyta:
Ups blush2.gif ne ta zinute pacitavau
Atsakyti
g.gif mergaitės , tai norit pasakyti , jei vieną pasodinsiu , bus paskui dešimt...ir visos derės g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu nezinau, pas mane kiek pasodinta, tiek ir turiu, isprotejimo is savo vysniu dauginimosi srity as nepastebejau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 12:34)

Pas mane viena tresne auga. Kai pirkau sake, kad savidulke... Deres dar negreit, nu bet nemanau, kad medelyne meluotu...

O tai kiek tas arti obelu? As pasodinau vysnia, o tada pamaciau, kad netoli obelis auga... biggrin.gif gal 4 metrai... Ten obelaite gal metro aukscio, po riesutu pasislepus, kol rudeni neuzderejo net nezinojau kad yra tokia... Gal nepakenks...

Is tiesu tai noriu salint ta obeli is ten, tik neisivaizduoju kaip. Noreciau ja perkelti i kita vieta, bet kaip iskasti suaugusi medi, nepazeidziant saknu tai neisivaizduoju...
Atsakyti