Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Matai as bandziau su difenbachija tai jos stiebas visai kitoks, minkstas, o dracena sumedejusi, tai nezinau ar su ja pavyks g.gif , jei bandei ziema tai geles miega, gal todel saknu neisleido. Ir is vis juk tai populiari gele, kam cia kankintis, daznai ja dovanoja,arba nusipikti juk jos nebrangios . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 01 23, 10:55)
Matai as bandziau su difenbachija tai jos stiebas visai kitoks, minkstas, o dracena sumedejusi, tai nezinau ar su ja pavyks  g.gif , jei bandei ziema tai geles miega, gal todel saknu neisleido. Ir is vis juk tai populiari gele, kam cia kankintis, daznai ja dovanoja,arba nusipikti juk jos nebrangios . mirksiukas.gif

Nusipirkti tai galima, nėra jos jau tokios brangios, bet...malonu kai kažką pats sukuri smile.gif
Atsakyti
jei pavyks parasyk, pasigirk assa.gif
Atsakyti
gal galit kas patarti ir paaiskinti,kodel vysta,nyksta dracena?ji pas mane lygiai metai,didele 3 daliu.buvo begalo grazi,vesli,pries 2sav.pradejo masiskai mesti lapus nuo virsutines dalies,dabar likes tik grazus kotas su nudziuvusia virsune.nekeiciau vietos jos,neperlaisciau,tiesiog pradejo vysti ir viskas schmoll.gif .ka man su ja daryt?ar kota nupjaut,ar isskirstyt(apatines atzalos dar visiskai geros),o gal prades virsus naujas atzalas leisti,nors is paziuros nelabai tuo tikeciau.gal kas buvot susidure su panasia problema?buciau dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyma @ 2006 02 06, 11:09)
gal galit kas patarti ir paaiskinti,kodel vysta,nyksta dracena?ji pas mane lygiai metai,didele 3 daliu.buvo begalo grazi,vesli,pries 2sav.pradejo masiskai mesti lapus nuo virsutines dalies,dabar likes tik grazus kotas su nudziuvusia virsune.nekeiciau vietos jos,neperlaisciau,tiesiog pradejo vysti ir viskas schmoll.gif .ka man su ja daryt?ar kota nupjaut,ar isskirstyt(apatines atzalos dar visiskai geros),o gal prades virsus naujas atzalas leisti,nors is paziuros nelabai tuo tikeciau.gal kas buvot susidure su panasia problema?buciau dekinga uz info smile.gif

Apie dracenas yra visa atskira tema, tai gal ten butu protingiausia kreiptis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2006 02 06, 13:21)
Apie dracenas yra visa atskira tema, tai gal ten butu protingiausia kreiptis.. ax.gif

apsidairiau niekur nerandu blush2.gif ,pasufleruok kur smile.gif
Atsakyti
cia pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,gal katra turit man atsakyma?kas atsitiko mano dracenai,ja turiu lygiai metai,didele.triju daliu.augo gerai,nekeiciau vietos ,neperlaisciau,bet virsutine dalis pradejo masiskai mesti lapus,per dvi sav liko tik kotas sudiuvusiom virsunem,apatines dalys kol kas sveikos.ka daryt darar su tuo stiebu?isskirstyt ir ismest ji,ar laukt gal prades naujas atzalas leisti?
Atsakyti
QUOTE(mamyma @ 2006 02 07, 18:13)
sveikos,gal katra turit man atsakyma?kas atsitiko mano dracenai,ja turiu lygiai metai,didele.triju daliu.augo gerai,nekeiciau vietos ,neperlaisciau,bet virsutine dalis pradejo masiskai mesti lapus,per dvi sav liko tik kotas sudiuvusiom virsunem,apatines dalys kol kas sveikos.ka daryt darar su tuo stiebu?isskirstyt ir ismest ji,ar laukt gal prades naujas atzalas leisti?

o GAL TU PERLAISTAI.IR SUPUVO ŠAKNYS,ARBA SUŠALO ,DABAR TOKIE ŠALČIAI,GAL ANT PALANGĖS STOVI KUR PUČIA LABAI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 02 08, 11:39)
o GAL TU PERLAISTAI.IR SUPUVO ŠAKNYS,ARBA SUŠALO ,DABAR TOKIE ŠALČIAI,GAL ANT PALANGĖS STOVI KUR PUČIA LABAI g.gif

nu ne,i dvi sav.karta ir reciau schmoll.gif ,buvau iskelus pasiziuret gal kirmelyciu atsirade,bet nieko neradau, saknys nesupuve,grazios,ji didele,ant lango niekaip netilptu,stovi siltai ir saugiai smile.gif
Atsakyti
Merginos padekit unsure.gif
Nezinau kas mano gelytei...
Lapai gelsta nuo galiuku, net sukasi lapai
nuo galu.
Laistom kaip ir normaliai, bet gelsta toliau.
Prasau patarkite kaip isgelbeti gelete verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 02 16, 19:43)
Merginos padekit  unsure.gif
Nezinau kas mano gelytei...
Lapai gelsta nuo galiuku, net sukasi lapai
nuo galu.
Laistom kaip ir normaliai, bet gelsta toliau.
Prasau patarkite kaip isgelbeti gelete  verysad.gif  4u.gif

Manau ji susirgo... Mano vienai dracenai tas pats buvo. Ką bedariau, dėja neišgelbėjau...Bet bandyg tręšti, labiau prižiurėti, neleisti žemei išsausti ir t.t. ax.gif Gal pavyks... smile.gif
Atsakyti