As gimdziau Lewisham ligoninej, ta diena buvo perpildyta, jie net uzdare gimdymo skyriu. Man nuo namu buvo 10 min eiti, tai kitur ir nebuciau norejus keliauti. Saremiu metu vaisiaus sirdies ritmas sumazedavo, tai visa laika buvau prijungta, kad stebetu. Kelios midwife buvo, laiks nuo laiko, o ir studente link pabaigos, tai ji istisai kambary buvo (gerai buvo). Prieme juoda, bet is tu plonuju, tai dar nieko, ir studente angle

po to buvo dar problemu (placenta neatsiskyre, gavau spinal... ) tai buvom 3 dienas is viso, maistas patiko, kad tik padaro ir atnesa, skanu, pasirinkt gali ko nori (lietuvoj teko malonumas ligoninej kelias dienas paguleti, tai neprilyginsi maisto, nors irgi neblogas)
tik kai buvo pilnas skyrius reikejo laukti kol pogimdyvines lovas atlaisvins , tai tam paciam aukste kur gimdo (priesgimdymo palatose ar pan) teko kelias valandas pabuti su kita vienoj palatoj, bet as nesiskundziu (tik ziurejau i maza angeleli ir negalejau patiketi koks stebuklas)
deja, po 6 savaiciu reikejo grizti kitam spinal (vis tik paliko placentos) tada gavom atskira palata (uz kuria paprastai reikia primoketi jei nori atskirai), pasiilsejau, tik tos seseles(?) vis klausdavo kiek vaikas sveria ir kaip pagimdziau, o kad jis jau 6 sav tai dar ir pasakius nelabai "daeidavo"

Perejus visa tai gslvojau ko nepasiemiau sveikatos draudimo (net nezinau ar toks gimdymui galimas, bet rekomenduociau), per ta antra apsilankyma kraujo netekau daug, vis tikrino ar perpylimo nereiks

bet nereikejo

del tyrimu, tai ultragarsas nera nekaltas dalykas, tai jie ir neskuba ir nedaro per daug,
liudna statistika - 1 is 4 nestumu baigiasi persileidimu

per pirmasias savaites, tai irgi neskuba

Buvau nescia 8 sav, pradejo kraujuoti, nuejau, paziurejo ultragarsu, sako mazokas, gal datos blogos... bet viskas gerai, ateik po savaites, as laiminga, po 2 sav nuejau, sako, nepaaugo
dabar vel... kelios savaites, pradejo tepti, galvoju tas pat... ne nejau niekur, bet po savaites nuejau, sako viskas gerai, matom sirdies plakima
Lietuvoj mano drauge i ligonine pagulde pradejus tepti, bet kiek as prisiskaiciau, kad jei jau taip bus, joks gydytojas nieko nepadarys, galima ilsetis ir namie
ups, as jau nuklydau...
Sekmes BEATULE1, sveikinimai