QUOTE(londonas @ 2008 04 22, 15:49)
siuo metu gyvenu pietryciu londone,bet gimdziau siaures vakaruose,kadangi tuo metu ten gyvenom, NORTHWICK PARK HOSPITAL .ten mazi gimdymo namai,man atrodo tik 6palatos, bet labai jauku, liko tik geri ir teigiami prisiminimai,bei atsiliepimai. gimdymas mano buvo labai sunkus 6paros, kadangi labai letai atsidarinejo gimdos kaklelis. saremiai prasidejo penktadieni,o pagimdziau po savaitgalio tik treciadieni 11val 30min.mano berniukas gime 4040g ir 54cm,tai visi labai nusistebejokad toks didelis leliukas. gimdyme dalyvavo 3 juodukes akuseres,labai mielos,jautrios ir demesingos. jos man labai padejo dare masazus ir pan. palatoj buvo trigule lova man ir vyrui,kuris taip pat dalyvavo gimdyme, salia leliuko lovele, dusas su toletu . kiekvienai gimdyvei atskira palata,nereikejo guleti perskirta uzuolaidom nuo kitu gimdyviu. puarycius ir pietus atnesdavo akusere,maistas geras tik vakarienei jeigu nori reikia paciai pasirupinti,tai vyras vakarienei kazko vis atvezdavo. ligoninej isgulejom 2paras,nes stebejo leliuka,kadangi gimdymas buvo sunkus, penktadieni per pietus mes jau buvom namuose. esu labai patenkinta, jei planuotume antra leliuka pasirinkciau gimdyti cia Londone, nes Lietuvoje gimdziusios pazystamos nelabai patenkintos liko akuseriu darbu
labai daug ir nuo ligonines priklauso

jei butum gimdziusi ,newhamo,,tai kazi ar liktu atminty tokie geri prisiminimai

atvaziuoji,o reikia laukt koridoriuj,nes palatos uzimtos;gimdziau beveik para,tai akuseres vis keitesi ir keitesi

;palatoj pagulde 6

oi galeciau vardinti,bet tikrai labai daug kas priklauso nuo ligonines,o londone ju labai daug