Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(VRed @ 2008 04 01, 18:41)
Gimdziau Kensington & Chelsea Hospital pries...11 metu...Prisiminimai vien tik teigiami thumbup.gif

Gal Chelsea and westminster? g.gif as joje gimdziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2008 04 11, 20:19)
Gal Chelsea and westminster? g.gif  as joje gimdziau rolleyes.gif

labukas mamytes smile.gif savo angeliuko laukiu tik gruodzio menesi nestuke.gif , bet dabar reik jau ligonine rinktis, norejau tik pasiteirauti kokia nuomone apie chelsea & westminster hospital g.gif , nes dave pasirinkti tarp queen charlotte's & chelsea ir chelsea & westminster, tai labai nors koks patarimas padetu thumbup.gif aciuks is karto smile.gif
Atsakyti
As tai Queen Elizabeth Hospital (SE Londone). Kadangi ligonine tik 15min nuo namu tai kitos ir nesirinkom. Beto kelios pazistamos ten gimde, nusiskundimu negirdejau. Ir beje nenusivyliau. Is pradziu buvau prisiklausius, kad jei tarkim tau gimdos kaklelis atsidares ne 3 cm siuncia namo. Mes uzvelavom beveik 2savaites, saremius kentejau nuo 5 vakaro iki 2 nakties kazkur. Kai patare midwife kai saremiai taps reguliarus (ir mazdaug kas 6-5min) tada skambintis i gimdymo skyriu. Nuvaziavom, as jau 9 val namie prakentejau, maniau jau nebedaug liko, pasirodo ne - gimdos kaklelis buvo atsidares tik 1cm. Gimdymas buvo ilgas ir skausmingas. bet ir ligonine ir akuseriu darbu tikrai esu patenkinta. Nors priziurincios midwife buvo 3 (ir visos juodukes) priekaistu neturiu. Prieme angle. Visos buvo draugiskos ir malonios. Nors patirties LT ligoninej gimdymo neturiu, bet antra kart neabejodama rinkciaus cia.
Atsakyti
siuo metu gyvenu pietryciu londone,bet gimdziau siaures vakaruose,kadangi tuo metu ten gyvenom, NORTHWICK PARK HOSPITAL .ten mazi gimdymo namai,man atrodo tik 6palatos, bet labai jauku, liko tik geri ir teigiami prisiminimai,bei atsiliepimai. gimdymas mano buvo labai sunkus 6paros, kadangi labai letai atsidarinejo gimdos kaklelis. saremiai prasidejo penktadieni,o pagimdziau po savaitgalio tik treciadieni 11val 30min.mano berniukas gime 4040g ir 54cm,tai visi labai nusistebejokad toks didelis leliukas. gimdyme dalyvavo 3 juodukes akuseres,labai mielos,jautrios ir demesingos. jos man labai padejo dare masazus ir pan. palatoj buvo trigule lova man ir vyrui,kuris taip pat dalyvavo gimdyme, salia leliuko lovele, dusas su toletu . kiekvienai gimdyvei atskira palata,nereikejo guleti perskirta uzuolaidom nuo kitu gimdyviu. puarycius ir pietus atnesdavo akusere,maistas geras tik vakarienei jeigu nori reikia paciai pasirupinti,tai vyras vakarienei kazko vis atvezdavo. ligoninej isgulejom 2paras,nes stebejo leliuka,kadangi gimdymas buvo sunkus, penktadieni per pietus mes jau buvom namuose. esu labai patenkinta, jei planuotume antra leliuka pasirinkciau gimdyti cia Londone, nes Lietuvoje gimdziusios pazystamos nelabai patenkintos liko akuseriu darbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 22 balandžio 2008 - 17:03
Sveikos norejau pasiteirauti, gal yra mamyciu gimdziusiu Barnet ligoninej, as ruosiuos joje gimdyt, tai butu idomu isgirst jusu atsiliepimu smile.gif smile.gif
dekui
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 22, 15:49)
siuo metu gyvenu pietryciu londone,bet gimdziau siaures vakaruose,kadangi tuo metu ten gyvenom, NORTHWICK PARK HOSPITAL .ten mazi gimdymo namai,man atrodo tik 6palatos, bet labai jauku, liko tik geri ir teigiami prisiminimai,bei atsiliepimai. gimdymas mano buvo labai sunkus 6paros, kadangi labai letai atsidarinejo gimdos kaklelis. saremiai prasidejo penktadieni,o pagimdziau po savaitgalio tik treciadieni 11val 30min.mano berniukas gime 4040g ir 54cm,tai visi labai nusistebejokad toks didelis leliukas. gimdyme dalyvavo 3 juodukes akuseres,labai mielos,jautrios ir demesingos. jos man labai padejo dare masazus ir pan. palatoj buvo trigule lova man ir vyrui,kuris taip pat dalyvavo gimdyme, salia leliuko lovele, dusas su toletu . kiekvienai gimdyvei atskira palata,nereikejo guleti perskirta uzuolaidom nuo kitu gimdyviu. puarycius ir pietus atnesdavo akusere,maistas geras tik vakarienei jeigu nori reikia paciai pasirupinti,tai vyras vakarienei kazko vis atvezdavo. ligoninej isgulejom 2paras,nes stebejo leliuka,kadangi gimdymas buvo sunkus, penktadieni per pietus mes jau buvom namuose. esu labai patenkinta, jei planuotume antra leliuka pasirinkciau gimdyti cia Londone, nes Lietuvoje gimdziusios pazystamos nelabai patenkintos liko akuseriu darbu smile.gif

labai daug ir nuo ligonines priklauso g.gif jei butum gimdziusi ,newhamo,,tai kazi ar liktu atminty tokie geri prisiminimai doh.gif atvaziuoji,o reikia laukt koridoriuj,nes palatos uzimtos;gimdziau beveik para,tai akuseres vis keitesi ir keitesi doh.gif ;palatoj pagulde 6 doh.gif oi galeciau vardinti,bet tikrai labai daug kas priklauso nuo ligonines,o londone ju labai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 05 01, 19:25)
labai daug ir nuo ligonines priklauso g.gif jei butum gimdziusi ,newhamo,,tai kazi ar liktu atminty tokie geri prisiminimai doh.gif atvaziuoji,o reikia laukt koridoriuj,nes palatos uzimtos;gimdziau beveik para,tai akuseres vis keitesi ir keitesi doh.gif ;palatoj pagulde 6 doh.gif oi galeciau vardinti,bet tikrai labai daug kas priklauso nuo ligonines,o londone ju labai daug doh.gif

na as tik savo ispudzius pasakoju, nes tikrai man viskas patiko ir likau labai patenkinta. girdejau daug neigiamu atsiliepimu apie kitas ligonines, tai ne stebuklas, nes viskas priklauso ne kur ligonine randasi, bet nuo joje dirbancio personalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 05 02, 09:24)
na as tik savo ispudzius pasakoju, nes tikrai man viskas patiko ir likau labai patenkinta. girdejau daug neigiamu atsiliepimu apie kitas ligonines, tai ne stebuklas, nes viskas priklauso ne kur ligonine randasi, bet nuo joje dirbancio personalo  smile.gif

tikra teisybe bigsmile.gif
Atsakyti
pirma gimdziau north middlesex university hospital,nu taip ten patiko viskas,kad dabar antra gimdysiu tik ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2008 05 07, 14:05)
pirma gimdziau north middlesex university hospital,nu taip ten patiko viskas,kad dabar antra gimdysiu tik ten  thumbup.gif

as taip pat dukryte gimdziau sitoj ligoninej,niekuom nesiskundziu,viskas labai sauniai praejo thumbup.gif ,buvo tik viena akusere,juoduke,bet labai faina,matosi kad ismano savo darba mirksiukas.gif
Atsakyti
na o mane neramina nestumas Londone..esu nescia apie 4savaites... skambinu i GP liepia paskambinti po poiet, poto kita ryta, poto sako kad nei siandien nei ryt manes priimti negali, tik po keliu dienu... siand atsibudau su didziuliais skausmais pilvuky...baisu....
bandziau ieskoti privaciu kliniku, kad bent pirmam kartui istirtu, neradau... gyvenu vakaru londone.......
Atsakyti
QUOTE(Aureliza @ 2008 05 28, 22:40)
na o mane neramina nestumas Londone..esu nescia apie 4savaites... skambinu i GP liepia paskambinti po poiet, poto kita ryta, poto sako kad nei siandien nei ryt manes priimti negali, tik po keliu dienu... siand atsibudau su didziuliais skausmais pilvuky...baisu....
bandziau ieskoti privaciu kliniku, kad bent pirmam kartui istirtu, neradau... gyvenu vakaru londone.......

Tikiuosi per nakti kur nors buvai, jei ne, tiesiai i ligonine eik ir priims tave. Eik i A&E.
O del pirmo apsilankymo pas GP, jie neskuba, nebent nerimauji del ko, vis tiek nieko nepadarys, tik folines rugsties parasys
Atsakyti