Mano midwife tai tokia faina buvo, pirma karta i namus atejo (as Lietuvoj budama 1 appointment paskirta praleidau, tai ttruputi paveluotas buvo, vietu greitai nebuvo Surgery, tai ir atejo). Visada tokia linksma, as pati daug visko prisiskaicius apie nestuma buvau, tai klausimu per daug nebuvo, bet viska atsakydavo. Man irgi buvo skaudama koja - klubas - nugara (su kiekvienu zingsniu dure, atstuma, kur nueidavau anksciau per 5 min tada ejau per 15), sake geriau pas GP nueiti, nors cia viiskas normalu, kunas ruosiasi. GP (kazkokia pasitaike, nelabai ji man pasirode, geriau vyresni gydytojai) irgi mazdauk ko cia nori, bet tol grasinausi kol i fizioterapija siuntima dave, priaiskino, kad bus eile puse metu, o ten nuejus kitai savaitei laika paskyre, bet realios naudos tai nepasakyciau kad daug, ka ten prisportuosi su nescia, bet visokiu patarimu, atspausdintos informacijos dave kaip kelti, kaip stotis, sestis ir t.t., dar nestumo dirza dave, tai su tuo lyg ir geriau buvo. Sake plaukioti, bet as ir taip plaukiojau, tas man labiausiai patiko (ir ko labiausiai ilgiuosi) ir padejo.
Grizus namo po gimdymo kita diena atejo comunity midvife, bet ne mano, o po to pora kartu manoji atejo(kol bambute nukrito), ir paskui kai laukem pas health visitor praejo, pamate mane, tik klausia kaip laikaisi... labai maloni
O midwife, jei tu ja nepatenkinta, galima prasyti pakeisti, reikia pas GP man atrodo prasyti, bet tikrai galima, gali buti, kad tavo surgery kitos nera, bet (bent kaip pas mane buvo) jos yra community, tai imanoma, kad kita ateis i tavo surgery is tos pacios ligonines.
O apie busimos mamytes pasiruosima - kaip galima, imanoma pasiruosti gimdymui, jei tai pirmas, skaitai, klausai ir nuo visko to tik baisiau daros... Pamokos ligoninej buvo naudingos, nors nieko naujo nepasake, bent jau padrasino...