Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(plato @ 2010 06 07, 20:27)

O kas gi trukdo Tamstai pagyvinti šią temą? bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kalta kalta kalta, ax.gif blush2.gif kad nieko neparodau, bu jau pats pats darbymetis pas mus. tapetai suklijuoti viskas padaryta, tik duru truksta, dabar kas diena einu sveistis valytis visko, nes sestadieni turim jau isikraustyt ir buta atlaisvint. pazadu siandien paimsiu fotoaparata ir parodysiu jums ka padreme smile.gif
nes paskui bus uzversta viskas daiktais, nes spintu dar neturime wink.gif
Atsakyti
Na stai dedu keleta foto, tik su telefonu fotkinta tai nelabai grazios.

Musu antro auksto vonia smile.gif tik sviestuveliu paieskos vyksta, na irdaug kur matysit kad ju dar nera smile.gif
user posted image
user posted image

Svetaine , salonas, virtuve (be stalvirsio, be technikos, ir rankeneliu tai vaizdas nykus smile.gif)
user posted image
user posted image

Pirmo auksto WC
user posted image

Darbo kambario tapetai
user posted image
Papildyta:
Dukrytes kambariuko tapetai
user posted image

user posted image

Sunelio tapetai
user posted image

user posted image

Miegamojo siena, cia stoves lova smile.gif
user posted image

tik kaip matot dar duru nera , plintusus, daugybes sviestuveliu. bet sis sestadieni jau nakvosim naujuose namuose.
Tad kaip biski apsitvarkysim dar pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Zyliukas, nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif truksta zodziu. saunuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 06 07, 23:44)
QUOTE(plato @ 2010 06 07, 20:27)

biggrin.gif Man iki Provanso ir namų įrenginėjimo šiuo metu oi kaip toooooli, todėl ko pati negaliu įgyvendint galiu tik žavėtis kitų darbais ir pavyzdžiais rolleyes.gif

QUOTE(zyliukas @ 2010 06 08, 22:27)
Na stai dedu keleta foto, tik su telefonu fotkinta tai nelabai grazios.

Musu antro auksto vonia smile.gif tik sviestuveliu paieskos vyksta, na irdaug kur matysit kad ju dar nera smile.gif
tik kaip matot dar duru nera , plintusus, daugybes sviestuveliu. bet sis sestadieni jau nakvosim naujuose namuose.
Tad kaip biski apsitvarkysim dar pasirodysiu  ax.gif

Zyliuk.....nerealu nerealu....o jau dukrytės kambarys wub.gif wub.gif jez..aš ir tokią mažą princesę turiu, kuriai reik kambarį įrengti, tai jūsiškis labai labai mielas. Ir sūnaus kambariukas tiesiog idealus per mano akis biggrin.gif O visa kita tai labai labai gražu. labi jauku, šviesu, gaivu taip rolleyes.gif Virtuvė man labai tokia jauki būsianti pasirodė. O apie vonią tai išvis patyliu. Nes mano svajonių svajonė tokia romantikos jausmu įrengta vonia wub.gif
Atsakyti
Zyliuk, nuostabu,mano svajoniu namai 4u.gif Pasakykite man tundrai,kas ten vaiku kambariuose apacioje? Lenteles kazkokios?
Atsakyti
[quote=plato,2010 06 09, 01:06]
[/quote]
biggrin.gif Man iki Provanso ir namų įrenginėjimo šiuo metu oi kaip toooooli, todėl ko pati negaliu įgyvendint galiu tik žavėtis kitų darbais ir pavyzdžiais rolleyes.gif
Zyliuk.....nerealu nerealu....o jau dukrytės kambarys wub.gif wub.gif jez..aš ir tokią mažą princesę turiu, kuriai reik kambarį įrengti, tai jūsiškis labai labai mielas. Ir sūnaus kambariukas tiesiog idealus per mano akis biggrin.gif O visa kita tai labai labai gražu. labi jauku, šviesu, gaivu taip rolleyes.gif Virtuvė man labai tokia jauki būsianti pasirodė. O apie vonią tai išvis patyliu. Nes mano svajonių svajonė tokia romantikos jausmu įrengta vonia wub.gif
[/quote]

oi dekui dekui uz tiek siltu zodziu. aisku dar nei baldu , nei duru, tai vaizdas liudnas, bet po biski kursimes smile.gif

[quote=Avita,2010 06 09, 08:41]
Zyliuk, nuostabu,mano svajoniu namai 4u.gif Pasakykite man tundrai,kas ten vaiku kambariuose apacioje? Lenteles kazkokios?
[/quote]

o ten jo lentutes tokios. dejom ir laiptu zonoj ir vaiku kambariuose, salione viena siena pasidarem tokia. praktiska ir man grazu labai ax.gif

Va cia laiptu zonoj ir koridoriui
user posted image

user posted image

user posted image

tik laiptai dar be dangos ir tureklu, greitu metu turesime smile.gif
Tad jei bus idomu veliau jau pakoreguota irnterjera parodysiu smile.gif
Atsakyti
Zyliuk,o kur pirkote sias lentutes? Kokia 1 m2 kaina?
Ir dar klausimas. Matau laiptineje ten strukturinis tinkas ar kas? Nes musu laiptine dazyta,tai baisiai nepraktiska doh.gif
Atsakyti
Zyliuk super, jau dabar matosi kaip bus jauku thumbup.gif
As tik baldininkur kurie virtuve dare tai isbarciau... Kadangi pati dirbau labai ilgai su vynais, negaliu abejingai ziureti kai virtuveje montuojamos vyno lentynos... pravalas... vynui pacios tos salygos gesti... virtuvej galima nebent saldytuva vyno imontuoti, bet jokiu atviru lentynu - niekaip neismokau baldininku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 09, 11:02)
Zyliuk super, jau dabar matosi kaip bus jauku  thumbup.gif
As tik baldininkur kurie virtuve dare tai isbarciau... Kadangi pati dirbau labai ilgai su vynais, negaliu abejingai ziureti kai virtuveje montuojamos vyno lentynos... pravalas... vynui pacios tos salygos gesti... virtuvej galima nebent saldytuva vyno imontuoti, bet jokiu atviru lentynu - niekaip neismokau baldininku  doh.gif

drinks_cheers.gif as kazkada tu lentyneliu norejau, bet paskui pamasciau, kad uzpildyti tiek lentyneliu vynu, tai reikia kasdien po buteli sugerti, kad jis nespetu gesti. Mes kai tiek nenaudojam, tai kazkaip susirode neprotinga taip pasielgti. Kai prancuzu kultura tokia, kad jie isgeria nemazai, tai tokiu atveju jauciu ir pasiteisina tokie skyreliai. man atrodo, kad kartais neverta visko kopijuoti blush2.gif
Atsakyti
Prididedu prie pagyrų Zyliukui, o jau svetainės tapetai ir virtuvės baldai wub.gif puiku, ačiū kad pasidalinate smile.gif
Atsakyti
Zyliuk, o kur pirkot tapetus?
Atsakyti