Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Daina76 @ 2010 05 25, 09:45)
Tuomet siūlau dirbtinę temą išskirti į kelias temas: 1.Nauji baldai 2.Retro baldai 3.Naudoti baldai 4.Antikvariniai baldai.

Juk net apie užuolaidas yra dvi temos, o baldai - daug platesnis pasaulis.

Turėtų visai savarankiškai gyventi ir tema "Provanso stilius".

Ir ne moderatorė yra kalta, kad vartotojos (ai) prirašė šioje temoje tokių "pievų", kurios niekaip nesusijusios  nei su Provanso stiliumi, nei su antikvariniais baldais.

jau nezinau, ar reiketu temos "Provansas" arba "Antikvariniai baldai", nes provanso temoje uzklydes koks provansietis gautu infarkta, o antikvariniu baldu temoje turetu buti tik Daina 76 postai 4u.gif . Pas mus juk egzistuoja "Lietuviskas provansas" ir "Tarybinis antikvaras" doh.gif ....
Man rodos lietuviui butu labiau suprantamesni pavadinimai - "senoviniai baldai" (tame tarpe ir ju restauravimas) bei "nemodernaus stiliaus interjeras/aplinka" smile.gif .

QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 09:48)
kai temas sujunge tai kaip ir rodyt savo irenginejama nama vel keista, nes daugelis nezinos apie ka as  ax.gif  ax.gif nu zodziu baldu restauravimas ir provanso stilius galejo atskirai buti, nematau cia kazko vienodo.
g.gif  g.gif juolabiau kai mergytes draugiskai bendravom diskutavom zinojom apie viena kitos kuriamus namucius..... o dabar speju kadnet nesuras temos kai kaikurios.

interjero tema buvo puiki thumbup.gif ! Beje, labai panasi i tema "Uzmiescio namo interjeras" - gal tikslingiau butu sias abi temas sujungti i viena g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 12:28)
jau nezinau, ar reiketu temos "Provansas" arba "Antikvariniai baldai", nes provanso temoje uzklydes koks provansietis gautu infarkta, o antikvariniu baldu temoje turetu buti tik Daina 76 postai  4u.gif . Pas mus juk egzistuoja "Lietuviskas provansas" ir "Tarybinis antikvaras"  doh.gif ....
Man rodos lietuviui butu labiau suprantamesni pavadinimai - "senoviniai baldai" (tame tarpe ir ju restauravimas) bei "nemodernaus stiliaus interjeras/aplinka"  smile.gif .
interjero tema buvo puiki  thumbup.gif ! Beje, labai panasi i tema "Uzmiescio namo interjeras" - gal tikslingiau butu sias abi temas sujungti i viena  g.gif .

oi kaip jus cia kategoriskai smile.gif
Tikro provanco tikrai neimanoma isgauti, vien gamta netokia pas mus, na ir siaip tas tikrasisi jis labai jau toks ypatingas isskirtinis, na ne musu temperamentui, suvokimui gal. bet i ta puse daug zmoniu kuriais namucius. as nepasakyciau kad ir manasisi interjeras provancas. tikrai kai kur dvelks klasika, tu tokiu aptrupejusiu sienu, nugrauztu lentu tikrai nebus. provansas gal detalese atsiskleis. pasendintuose balduose (pacios dekoruotose), balkiuose, sinose, del dazymo nelygaus, pvz virtuve bus klasika su sendinimu. daug kur figuruos balta spalva. tai provancas manau pas mus maisytas su klasika. smile.gif
salono tapetai pvz bus stai tokie. cia tie rastuotieji. o ant lubu balkiai balti, zidinys baltas. Daug kas apskritai moderna su klasika , su provansu maiso.
user posted image
del tu temu Uzmiescio namo irnterjeras ir Provanco stiliaus apjungimo sutinku, nes jos tikrai panasios, beveik vienodos. o antikvariniai baldai cia visai kita sritis ir ju restauravimas.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 16:02)

del tu temu Uzmiescio namo irnterjeras ir Provanco stiliaus apjungimo sutinku, nes jos tikrai panasios, beveik vienodos. o antikvariniai baldai cia visai kita sritis ir ju restauravimas.

Nereikia nieko apjungti, kai ja kureme, tai norejome, kad butu tema, kurioje galetumeme ateiti su savo idejomis, kaip sukurti kazka silto, gero, gal kiek klasikinio, gal kiek kaimisko, truputi provansisko ar skandinavisko, taciau jokiu budu ne visiskai modernius namus. Todel jei ten tinka patinka, tai kraustykites ir bendraukite. O sita tema palikti reiktu tokia, kokia dabar yra, nes gal tikrai kazkam bus aktualu ieskant tokiu baldu, gal patarimu reiks, kaip juos derinti. O jei tema bus nereikalinga, ji tiesiog numirs ir tiek. Pradekit jungti viska is eiles ir jau nebegalesite suprasti, kur yra kas. Ta tema puikiai gyvavo ir pasibaigus buvo tesiama toliau, todel manau jos liesti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 05 25, 16:38)
Nereikia nieko apjungti, kai ja kureme, tai norejome, kad butu tema, kurioje galetumeme ateiti su savo idejomis, kaip sukurti kazka silto, gero, gal kiek klasikinio, gal kiek kaimisko, truputi provansisko ar skandinavisko, taciau jokiu budu ne visiskai modernius namus. Todel jei ten tinka patinka, tai kraustykites ir bendraukite. O sita tema palikti reiktu tokia, kokia dabar yra, nes gal tikrai kazkam bus aktualu ieskant tokiu baldu, gal patarimu reiks, kaip juos derinti. O jei tema bus nereikalinga, ji tiesiog numirs ir tiek. Pradekit jungti viska is eiles ir jau nebegalesite suprasti, kur yra kas. Ta tema puikiai gyvavo ir pasibaigus buvo tesiama toliau, todel manau jos liesti nereikia.

tai man irgi atrode kad viskas ok, bet kad jau apjunge tai galejo bent panasias temas jungt, o ne antikvariniu baldu restauravimas ir pvz provanso stilius, kur cia kazkas panasaus. man atrodo kad diskusijos visai skiriais.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 23:07)
tai man irgi atrode kad viskas ok, bet kad jau apjunge tai galejo bent panasias temas jungt, o ne antikvariniu baldu restauravimas ir pvz provanso stilius, kur cia kazkas panasaus. man atrodo kad diskusijos visai skiriais.

siaip tikrai skiriasi. persistengta man rodos smile.gif nors is kitos puses, tai dizuagiuosi, kad nors aplamai yra kam forume tvarka daryti, nes "Namuose" jau toks totalus bardakas buvo ir niekam nerupejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 14:02)
oi kaip jus cia kategoriskai smile.gif

as ne kategoriskai, o nuosirdziai 4u.gif .
Tiek jus, tiek as, tiek daugelis musu panasiai kuriame namus, ir savaime suprantama - koks gali buti Provansas ar Toskana Lietuvoje rolleyes.gif .
Man Uzmiescio namo interjeras ir Provanso tema tai visiskai vienodos - nei vienoje nera 100-procentiniai kuriamo stiliaus, tai gal ir bendraukime tada vienoje temoje (kaip ji vadinsis, juk nera didelio skirtumo).

Bet jei jau padare tema apie baldus, tai apie sienas kaip ir nebetiktu rasyti ... kur tada kalbeti apie tai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 05 25, 22:07)
tai man irgi atrode kad viskas ok, bet kad jau apjunge tai galejo bent panasias temas jungt, o ne antikvariniu baldu restauravimas ir pvz provanso stilius, kur cia kazkas panasaus.

Gal nebekelkite audros stiklinėje - ar skaitėt, kas buvo rašoma anoj temoj?
Beje, jūsų parašas neatitinka Taisyklių reikalavimų.

QUOTE(Cobre @ 2010 05 25, 22:18)
persistengta man rodos  smile.gif

Čia labai tinka posakis: nori, kuo geriau, o išeina, kaip visada unsure.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 23:37)
Bet jei jau padare tema apie baldus, tai apie sienas kaip ir nebetiktu rasyti ... kur tada kalbeti apie tai  g.gif ?

Merginos, nepadariau aš temos apie baldus doh.gif Čia praktiškai ir kalbama vien tik apie juos...

Esmė - pavadime?! Taigi jau vakar prašiau, kad parašykit - pakeisiu.
Pakeist į senąjį pavadimą?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 05 25, 22:48)
Merginos, nepadariau aš temos apie baldus doh.gif Čia praktiškai ir kalbama vien tik apie juos...

Esmė - pavadime?! Taigi jau vakar prašiau, kad parašykit - pakeisiu.
Pakeist į senąjį pavadimą?

atsiprasau, mintyje ir turejau - pavadino.

del pavadinimo, gal dar reiketu pagalvoti, o nuspresti turbut turetu zyliukas biggrin.gif , nes ji cia vienintele aktyviausia sioje temoje buvo ir visas savo groziais dziugino wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 05 25, 23:48)
Gal nebekelkite audros stiklinėje - ar skaitėt, kas buvo rašoma anoj temoj?
Beje, jūsų parašas neatitinka Taisyklių reikalavimų.

nu nei audra stiklineje nei ka, nematau kur as kazka pasakaiu ne taip ar per arsiai. Tiesiog pasakiau savo nuomone del to sujungimo. ir vistiek nesutinku kad kalbama apie baldus provanso temoje. na jei jum taip atrodo geriau tebunie jau prisitaikysim.
o va del paraso niekaip nesuprantu kodel jis neatitinka reikalavimu. jeigu galit man i AZ paaiskinkit.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 05 26, 00:07)
atsiprasau, mintyje ir turejau - pavadino.

del pavadinimo, gal dar reiketu pagalvoti, o nuspresti turbut turetu zyliukas  biggrin.gif , nes ji cia vienintele aktyviausia sioje temoje buvo ir visas savo groziais dziugino  wub.gif .

ui neee, kas as cia tokia kad spresciau , tik pasiulyt galima, o aktyvi siuo metu del to kad turiu ka parodyt, kuom pasidalint. tikiuosi nelabai nusibodau... g.gif o ir man paciai patarimu reikia, ir jau ne viena gavau. aciu Jums visom.
Atsakyti
zyliuk, del paraso ir mane tas pats istiko... jei paaiskins, gal ir man galetum parayt i az...
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 27, 14:10)
zyliuk, del paraso ir mane tas pats istiko... jei paaiskins, gal ir man galetum parayt i az...

aš galiu ir viešai pabandyt paaiškint bigsmile.gif Zyliuko parašas buvo į nuorodą su jos darbais berods dekupažu tai vat tokia nuoroda galėjo būt visai komercine, o už komercinius reikaliukus man atrodo susimokėt reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 05 27, 17:55)
aš galiu ir viešai pabandyt paaiškint  bigsmile.gif  Zyliuko parašas buvo į nuorodą su jos darbais berods dekupažu tai vat tokia nuoroda galėjo būt visai komercine, o už komercinius reikaliukus man atrodo susimokėt reik  rolleyes.gif

nu bet tai det i rankdarbius skelbimus ir nepardavinet savo darbeliu kazkaip keista . ka as juos dykai tureciau dalint g.gif g.gif
tokiu pardavinejanciu darbelius pilna skelbimu lentoj, nesuprantu kodel mano darbai uzkliuna.
kam tada ta skelbimu lenta, nu niekaip nesueina man galai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti