Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(zyliukas @ 2010 06 08, 22:27)
Na stai dedu keleta foto, tik su telefonu fotkinta tai nelabai grazios.

neeilinis ir labai idomus interjeras 4u.gif , super!
Turbut jau laikas keisti pernelyg nusistovejusi mastyma, kad virtuveje grindu danga turi buti tik plyteles biggrin.gif . Labai lauksiu tolimesniu virtuves foto......
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 06 09, 09:25)
Zyliuk,o kur pirkote sias lentutes? Kokia 1 m2 kaina?
Ir dar klausimas. Matau laiptineje ten strukturinis tinkas ar kas? Nes musu laiptine dazyta,tai baisiai nepraktiska doh.gif

lentutes dare mum tie patys kas dare virtuve ir duris des ir lubas tvarke tarp siju. Tai kaip ir kvadrato kainos nepasakysiu net. pas mus kai sumavosi daug kas, dabar tikrai nepamenu. as vakare suzinosiu ir parasyisu.

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 09, 10:02)
Zyliuk super, jau dabar matosi kaip bus jauku  thumbup.gif
As tik baldininkur kurie virtuve dare tai isbarciau... Kadangi pati dirbau labai ilgai su vynais, negaliu abejingai ziureti kai virtuveje montuojamos vyno lentynos... pravalas... vynui pacios tos salygos gesti... virtuvej galima nebent saldytuva vyno imontuoti, bet jokiu atviru lentynu - niekaip neismokau baldininku  doh.gif

na vyno gal tikrai tiek nepridesim, bet as laikusiu ten ir kitus gerimus. kad jokio baro nereiktu man. o tas lentynas darem del kazkokio techninio sprendimo, bu liko ertme , kuri negalejo but nei spintute nei stalcius. na nezinau, zodziu turim ka turim ax.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 06 09, 10:18)
drinks_cheers.gif as kazkada tu lentyneliu norejau, bet paskui pamasciau, kad uzpildyti tiek lentyneliu vynu, tai reikia kasdien po buteli sugerti, kad jis nespetu gesti. Mes kai tiek nenaudojam, tai kazkaip susirode neprotinga taip pasielgti. Kai prancuzu kultura tokia, kad jie isgeria nemazai, tai tokiu atveju jauciu ir pasiteisina tokie skyreliai. man atrodo, kad kartais neverta visko kopijuoti  blush2.gif

nelabai as ka ir kopijuoju smile.gif tieiog toks sprendimas buvo.

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 09, 12:21)
Zyliuk, o kur pirkot tapetus?

ziurint kuriuos, nes pirkome dali is dubingiu dali is retroformos.
Salono, miegamojo, ir dukrytes pauksciukai is dubingiu, sunelio languoti ir darbo kambario sendintos rozes retroforma.

QUOTE(vida777 @ 2010 06 09, 12:37)
neeilinis ir labai idomus interjeras  4u.gif , super!
Turbut jau laikas keisti pernelyg nusistovejusi mastyma, kad virtuveje grindu danga turi buti tik plyteles  biggrin.gif . Labai lauksiu tolimesniu virtuves foto......

o va plyteliu nedejau nes musu virtuves erdve issikisa i salona, nera kad uzsibaigtu su siena, nes sala issikisus, tai plyteles nebutu grazu, o ir siaip man plyteles nelabai nes salta, galima sildyt bet kazkaip nelabai. patiesiu koki takuti prie kriaukles.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 09, 16:08)
nelabai as ka ir kopijuoju smile.gif  tieiog toks sprendimas buvo.

na ne pati gi isradai tokias lentyneles, turiu omenyje, kad tai nera originalus tavo vyno laikymo issprendimas mirksiukas.gif ir jis butent is anu krastu yra, o kodel jis ten priimtinas, tai jau parasiau pirmai. Bet svarbu jums gerai, as tik nuomone pareiskiau mirksiukas.gif O siaip viskas grazu, viskas dera. Nuotraukose man tu lentuciu nors ir grazu, bet gal kiek daugoka, bet manau, kad cia butent fotografuojant taip atrodo, o realiai jos labai isilieja i visuma ir nera ju ten per visa nama. Na, puikus tavo skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 09, 15:42)
na ne pati gi isradai tokias lentyneles, turiu omenyje, kad tai nera originalus tavo vyno laikymo issprendimas  mirksiukas.gif  ir jis butent is anu krastu yra, o kodel jis ten priimtinas, tai jau parasiau pirmai. Bet svarbu jums gerai, as tik nuomone pareiskiau  mirksiukas.gif O siaip viskas grazu, viskas dera. Nuotraukose man tu lentuciu nors ir grazu, bet gal kiek daugoka, bet manau, kad cia butent fotografuojant taip atrodo, o realiai jos labai isilieja i visuma ir nera ju ten per visa nama. Na, puikus tavo skonis  mirksiukas.gif

na tai tada galima sakyt kad daug kas kopijuota ax.gif tiesiog pamatai ideja patinka, ikompoinuoji ir vualia. tas zodis kopijuoti gal kiek netinkamai skamba, juk ir virtuves baldai, yra kazkoks modelis, pasirenki, paderini, pagal save opasidelioji. Tapetu pasirinkimas irgi negali sakyt kad kopijuoji, juk nesu vienintele kuri turi tokius tapetus, tai ka skaitosi kad as kopijuoju. o vyno, alkoholio laikymui, na toks sprendimas man kaip ir tinkamas. grazus, idomus.
ai nu zodziu .... mirksiukas.gif jau yra tai yra bus kopijuota ir gerai blush2.gif
Atsakyti
Zyliuk, wow bigsmile.gif o jau virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 09, 18:12)
ai nu zodziu ....  mirksiukas.gif  jau yra tai yra bus kopijuota ir gerai  blush2.gif

na, svarbu tu ta prancuzu ideja prisitaikysi, ir tai gerai. nors.... man kazkaip nelabai degtines ar likeriuko butelis tame provansiskame stovelyje blush2.gif izeisti tikrai nenorejau, nes siaip man labai grazus namuciai mirksiukas.gif labai svetaines tapetai ir zidinukas patiko. Ir aplamai, kritikuoti lengviausia yra doh.gif biggrin.gif Aciu, kad daliniesi nuotraukytemis 4u.gif
Atsakyti
Ikeliu geresniu foto, dariau siandien su fotoaparatu smile.gif

user posted image

paveikslas kabos kitur smile.gif
user posted image

user posted image

Miegamojo sijos smile.gif
user posted image

cia geriaumatosi 1 a. WC
user posted image

dukriuko paukstukai
user posted image

user posted image
na gana man cia gal jau apkrovinet eteri ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 09 birželio 2010 - 20:08
Labai gražu man viskas pas Jus, zyliuk smile.gif
Ir nemanau, kad kažkam nepatiktų jei tų nuotraukų būtų dar daugiau smile.gif
Atsakyti
Zyliuk, labai norėčiau tokiuose namučiuose gyventi. Tik gal sijose nemontuočiau halogenų.
šiaip tai viskas super, man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 09, 21:03)
Ikeliu geresniu foto,

Nuostabu, fantastika, labai gražu. 4u.gif
Ir... apkraukite mus kuo daugiau panašiais vaizdais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 06 09, 21:59)
Labai gražu man viskas pas Jus, zyliuk smile.gif
Ir nemanau, kad kažkam nepatiktų jei tų nuotraukų būtų dar daugiau smile.gif

dekui labai.

QUOTE(jolka1224 @ 2010 06 09, 23:23)
Zyliuk, labai norėčiau tokiuose namučiuose gyventi. Tik gal sijose nemontuočiau halogenų.
šiaip tai viskas super, man patinka  wub.gif

na toki sprendima padariau del to kad tada sviestuvu labai daug reiktu, o pagal stiliu jie labai brangus, ir kai lubos miegamajam aukstos labai nesiziures ten ausktai sviestuvas. nors galima buvo ant sijos svietuva kabint, bet jau ir taip galva sukasi kiek man reik sviestuvu visokiu bra, tai jei dar butu reikeje pagrindiniu sviestuvu is vis nudurneciau. Norejosi kazkaip kad butu daugiau sviesos,o su kokiu vienu kitu sviestuveliu nelabai pavyktu.

QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2010 06 10, 08:35)
Nuostabu, fantastika, labai gražu.  4u.gif
Ir... apkraukite mus kuo daugiau panašiais vaizdais.  lotuliukas.gif

Kai jau susides keletas baldeliu ir virtuve rankeneles bei stalvirsi tures tada vel parodysiu wink.gif
Bet smagu butu jei kazkas ir is kitu mamyciu pasirodytu, negi nieks nauju namuciu nesikuriart? i AZ vis gaunu uzklausimu kur ka pirkau tai reiskia kuriates wink.gif rodomes rodomes..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 10 birželio 2010 - 10:00
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 09, 20:03)
Ikeliu geresniu foto, dariau siandien su fotoaparatu smile.gif

na gana man cia gal jau apkrovinet eteri  ax.gif

Zyliuk wub.gif Kas retai budinga visiskai tustiems namams, jau dabar labai jauku pas jus wub.gif Puikios idejos, puikus pasirinkimas ir kaip matosi, puikus rezultatas. Saunuoliai smile.gif
Atsakyti