QUOTE(Avita @ 2010 06 09, 09:25)
Zyliuk,o kur pirkote sias lentutes? Kokia 1 m2 kaina?
Ir dar klausimas. Matau laiptineje ten strukturinis tinkas ar kas? Nes musu laiptine dazyta,tai baisiai nepraktiska
lentutes dare mum tie patys kas dare virtuve ir duris des ir lubas tvarke tarp siju. Tai kaip ir kvadrato kainos nepasakysiu net. pas mus kai sumavosi daug kas, dabar tikrai nepamenu. as vakare suzinosiu ir parasyisu.
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 09, 10:02)
Zyliuk super, jau dabar matosi kaip bus jauku
As tik baldininkur kurie virtuve dare tai isbarciau... Kadangi pati dirbau labai ilgai su vynais, negaliu abejingai ziureti kai virtuveje montuojamos vyno lentynos... pravalas... vynui pacios tos salygos gesti... virtuvej galima nebent saldytuva vyno imontuoti, bet jokiu atviru lentynu - niekaip neismokau baldininku
na vyno gal tikrai tiek nepridesim, bet as laikusiu ten ir kitus gerimus. kad jokio baro nereiktu man. o tas lentynas darem del kazkokio techninio sprendimo, bu liko ertme , kuri negalejo but nei spintute nei stalcius. na nezinau, zodziu turim ka turim
QUOTE(Cobre @ 2010 06 09, 10:18)

as kazkada tu lentyneliu norejau, bet paskui pamasciau, kad uzpildyti tiek lentyneliu vynu, tai reikia kasdien po buteli sugerti, kad jis nespetu gesti. Mes kai tiek nenaudojam, tai kazkaip susirode neprotinga taip pasielgti. Kai prancuzu kultura tokia, kad jie isgeria nemazai, tai tokiu atveju jauciu ir pasiteisina tokie skyreliai. man atrodo, kad kartais neverta visko kopijuoti
nelabai as ka ir kopijuoju

tieiog toks sprendimas buvo.
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 06 09, 12:21)
Zyliuk, o kur pirkot tapetus?
ziurint kuriuos, nes pirkome dali is dubingiu dali is retroformos.
Salono, miegamojo, ir dukrytes pauksciukai is dubingiu, sunelio languoti ir darbo kambario sendintos rozes retroforma.
QUOTE(vida777 @ 2010 06 09, 12:37)
neeilinis ir labai idomus interjeras

, super!
Turbut jau laikas keisti pernelyg nusistovejusi mastyma, kad virtuveje grindu danga turi buti tik plyteles

. Labai lauksiu tolimesniu virtuves foto......
o va plyteliu nedejau nes musu virtuves erdve issikisa i salona, nera kad uzsibaigtu su siena, nes sala issikisus, tai plyteles nebutu grazu, o ir siaip man plyteles nelabai nes salta, galima sildyt bet kazkaip nelabai. patiesiu koki takuti prie kriaukles.