Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 09:58)
Bet smagu butu jei kazkas ir is kitu mamyciu pasirodytu, negi nieks nauju namuciu nesikuriart? i AZ vis gaunu uzklausimu kur ka pirkau tai reiskia kuriates wink.gif rodomes rodomes..... mirksiukas.gif

kuriames, zyliuk, bet ne taip greitai kaip jus 4u.gif .
del halogenu nera taip baisu, kaip galvojama, kad jie tokiam stiliui netinka, tik gal geriau butu balti dazyti tie ziedeliai, tada visumoje matytusi tiesiog lubos, sijos, o tos lempeles net i akis nekristu smile.gif , dabar siek tiek kliuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 birželio 2010 - 10:14
Zyliuk, labai grazu, lauksiu tesinio su baldais ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 09:58)
Bet smagu butu jei kazkas ir is kitu mamyciu pasirodytu, negi nieks nauju namuciu nesikuriart? i AZ vis gaunu uzklausimu kur ka pirkau tai reiskia kuriates wink.gif rodomes rodomes..... mirksiukas.gif

Aciu uz nuotraukeles - labai idomus, pas mus dar nelabai matyti sprendimai (pvz toks apkalimas lentelemis) 4u.gif Pritariu, kad reiketu is kitoms bent po kampeli, kad ir neisbaigta, parodyti thumbup.gif (as savo kitoj temoj rodziausi, tai nesikartosiu, nes kaip pastebiu, skaitytojos cia tos pacios ax.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 10, 11:13)
kuriames, zyliuk, bet ne taip greitai kaip jus  4u.gif .
del halogenu nera taip baisu, kaip galvojama, kad jie tokiam stiliui netinka, tik gal geriau butu balti dazyti tie ziedeliai, tada visumoje matytusi tiesiog lubos, sijos, o tos lempeles net i akis nekristu  smile.gif , dabar siek tiek kliuva.

baltu nenorejau nes ofisa man primintu ax.gif o siti halogeniukai sendinto zalvario spalvytes ir matines lemputes tai visumoj nekrenta i akis. bent jau man. smile.gif
bet idomu labai isgirst ka pastebit, kas krenta i akis. drinks_cheers.gif gyvai gal visai kitaip atrodytu smile.gif teks i sveciuis kviestis visas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 06 10, 12:31)
Aciu uz nuotraukeles - labai idomus, pas mus dar nelabai matyti sprendimai (pvz toks apkalimas lentelemis) 4u.gif Pritariu, kad reiketu is kitoms bent po kampeli, kad ir neisbaigta, parodyti thumbup.gif (as savo kitoj temoj rodziausi, tai nesikartosiu, nes kaip pastebiu, skaitytojos cia tos pacios ax.gif  blush2.gif )

man jusu namuciai mmmmmm wub.gif kokie nerealus wub.gif

QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 12:46)
teks i sveciuis kviestis visas  lotuliukas.gif

prisisnekesi juk biggrin.gif
Atsakyti
Zyliuk, net neabejojau, kad viskas pas jus gausis jaukiai ir su skoniu smile.gif
Pritariu kažkuriai čia pasisakiusiai merginai dėl halogenų sijose, iš viso halogenų nemėgstu, tai jau man taip biggrin.gif
Ar patogu, kai maišytuvai taip šonu? Į foto žiūrint atrodo, kad taip ir norisi atsistoti iš spintelės kampo, kad patogu būtų nusiprausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 10 birželio 2010 - 11:45
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 10:46)
o siti halogeniukai sendinto zalvario spalvytes...

tikrai, o man pasirode nerudijancio plieno spalvos doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 10, 12:44)
Zyliuk, net neabejojau, kad viskas pas jus gausis jaukiai ir su skoniu smile.gif
Pritariu kažkuriai čia pasisakiusiai merginai dėl halogenų sijose, iš viso halogenų nemėgstu, tai jau man taip biggrin.gif
Ar patogu, kai maišytuvai taip šonu? Į foto žiūrint atrodo, kad taip ir norisi atsistoti iš spintelės kampo, kad patogu būtų nusiprausti smile.gif

as irgi halogenu nemegstu tie kur plieskai taip slyksciai su tokiosm isikisamom lemputem, o siti jie sakau kaip sendinto zalvario o lemputes matines visai kitaip ziurisi.
del kranu visai patogu, bet visaip deliojom, bet niekaip kitaip nesideliojo mum, nes tada rankenels rauzoso i kriaukle. norejom uz kriaukliu, tada visas grozis pasislepia, zodziu toks varintas geriausias buvo. manau kad priprasim.
Tik va kol dar nei viena nepasaket, veidrodis man mazokas smile.gif gal ateiti ka rasiu kad iki sviestuveliu tilptu tai pasikeisiu, o kolkas bus gerai wink.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 06 10, 13:02)
tikrai, o man pasirode nerudijancio plieno spalvos  doh.gif .

dabar susimasciau, a kuom skiriasi jusu ir mano spalva g.gif nerudijancio plieno, cia kaip sidabrines?
na musiskes tokios kaip kranai tai ale bronziniai rolleyes.gif
ai nesvarbu....
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 16:15)
as irgi halogenu nemegstu tie kur plieskai taip slyksciai su tokiosm isikisamom lemputem, o siti jie sakau kaip sendinto zalvario o lemputes matines visai kitaip ziurisi.
del kranu visai patogu, bet visaip deliojom, bet niekaip kitaip nesideliojo mum, nes tada rankenels rauzoso i kriaukle. norejom uz kriaukliu, tada visas grozis pasislepia, zodziu toks varintas geriausias buvo. manau kad priprasim.

Pagalvojau, kad veidrodis gali būti mažokas, jis juk tik 80cm, stovint tiesiai prieš kriauklę, spėju, ne visas veidas matosi smile.gif Man gal gražiau būtų du vertikalūs rėmai su ovalo veidrodžiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 15:15)
nerudijancio plieno, cia kaip sidabrines?

taip, arba kitaip tariant, kaip stalo irankiai biggrin.gif .

veidrodis truputeli mazokas, bet ju yra lygiai tokiu pat, tik dvigubai ilgesniu (162 cm), bet toks turbut jau butu per ilgas g.gif ?
As cia nekritikuoju, bet pasakysiu tiesiog savo nuomone apie kita veidrodi blush2.gif . Kiek yra teke matyti, man niekaip niekaip nesiziuri wc virs kriaukles kabantis veidrodis, horizontaliai ilgaja krastine (kai yra platesnis uz pacia kriaukle arba kriaukles spintele). Jei jau ta kriaukle butu miniatiurine, tai zinoma, nepakabinsi 20 cm plocio veidrodzio, bet siaip, man asmeniskai, geriau jau siauresnis ir aukstesnis, nei platesnis wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 10, 18:02)
taip, arba kitaip tariant, kaip stalo irankiai  biggrin.gif .

veidrodis truputeli mazokas, bet ju yra lygiai tokiu pat, tik dvigubai ilgesniu (162 cm), bet toks turbut jau butu per ilgas  g.gif ?
As cia nekritikuoju, bet pasakysiu tiesiog savo nuomone apie kita veidrodi  blush2.gif . Kiek yra teke matyti, man niekaip niekaip nesiziuri wc virs kriaukles kabantis veidrodis, horizontaliai ilgaja krastine (kai yra platesnis uz pacia kriaukle arba kriaukles spintele). Jei jau ta kriaukle butu miniatiurine, tai zinoma, nepakabinsi 20 cm plocio veidrodzio, bet siaip, man asmeniskai, geriau jau siauresnis ir aukstesnis, nei platesnis  wink.gif .

gar tiesa del veidrodzio, bet pirmam aukste nebutu tilpes iki sviestuvui isvesto laido. o antro auksto irgi netilptu stati, o tie 162 pas mus dar du yra, kabinsiu kolidoriui ir miegamajam. bet va vonioj jis per ilgas mum, irgi iki sviestuvu neisistenka.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 10, 21:14)
gar tiesa del veidrodzio, bet pirmam aukste nebutu tilpes iki sviestuvui isvesto laido. o antro auksto irgi netilptu stati, o tie  162 pas mus dar du yra, kabinsiu kolidoriui ir miegamajam. bet va vonioj jis per ilgas mum, irgi iki sviestuvu neisistenka.

Vonioje labai graziai ziuretusi du ovalus veidrodziai. Manau, kad tokie kaip ruosiesi padaryti is remo pirkto savexe, butu super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 10 birželio 2010 - 21:28