Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Naują jau 16 temą pradedu Lemon Kisses žieduku.....

user posted image
Ir užrakintos temos būna kartais reikalingos !!!

Uždaryta 15 tema...
Uždaryta 14 tema...
Uždaryta 13 tema...
Uždaryta 12 tema...
Uždaryta 11 tema...
Uždaryta 10 tema...
Uždaryta 9 tema...
Uždaryta 8 tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 04 gegužės 2008 - 15:19
Ar ji iš tikrųjų tokio gražumo, net žalsvai gelsva bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tą žalsvumą truputį sužaidė apšvietimas, šiaip ji daugiau į nežymų gelsvumą ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabūsiu nekukli blush2.gif , ir dar pasigirsiu lotuliukas.gif
Pražydo mano gražuolytė Bubble Gum Charm . tai jaunas augaliukas, išsiauginau jį iš gauto lapuko, gaila bet pirmasis žiedukas nepavyko teisingas, tikiuosi kiti gal nepaves... g.gif
user posted image...user posted image
Atsakyti
Lemon Whip user posted image
Neon Fantasy user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 04 gegužės 2008 - 21:16
Silvana Lemon Whip tikra gražuolė, merk lapuką , stosiu eilėn, mirksiukas.gif gal ką mainam surasim. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 18:40)
Pabūsiu nekukli  blush2.gif , ir dar pasigirsiu  lotuliukas.gif
Pražydo mano gražuolytė Bubble Gum Charm  . tai jaunas augaliukas, išsiauginau jį iš gauto lapuko, gaila bet pirmasis žiedukas nepavyko teisingas, tikiuosi kiti gal nepaves... g.gif
user posted image...user posted image

O aš ir tokią iš tavęs gavau. Dabar jau pamačiau žieduką. Labai bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip jau minėjau jis truputi "brokaunas" žiedukas, su spalvyte viskas gerai, bet va turi būti penkiakampė žvaigždutė, o pas mane gavosi kerurkampė, tikiuosi kiti žiedukai bus teisingi, o gal... g.gif Bet šiaip tai ji simpatiška. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 22:43)
turi būti penkiakampė žvaigždutė, o pas mane gavosi kerurkampė, tikiuosi kiti žiedukai bus teisingi, o gal... g.gif  Bet šiaip tai ji simpatiška. thumbup.gif

Sigute, man tas keturlapis žiedelis priminė... 4-lapį dobilą, kuriuos mes ypatingai branginome vaikystėje. Pameni? thumbup.gif

Gražūs žiedai! Labai džiaugiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvot teisios, i mano "naujagimiu skyriu"isisuko puvinys. cray.gif cry.gif .Dabar pradejo zydeti mano sanpaulija.Tad lapus draskysiu veliau.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 04, 23:33)
Buvot teisios, i mano "naujagimiu skyriu"isisuko puvinys. cray.gif  cry.gif .Dabar pradejo zydeti mano sanpaulija.Tad lapus draskysiu veliau.

Jei zydi tos puvancios, tai greit nebus ka draskyt. Nieko nelauk, reanimuok, lapa pamerk jau rytoj, nes gali but velu doh.gif o gal dar ne viskas ten taip blogai? nu vienzo, daryk kazka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės sanpaulyčių fanės 4u.gif
Vis paskaitinėju jūsų temelę, bet "veisliniais" kūriniais dar negaliu pasidžiaugti.. Jų turiu tik šešis ir labai laukiu pirmųjų žiedelių ..tikiuosi tai bus rudeniop.
Šiaip jau "atkaliau" sistemą ant maximinukių ir labai savim didžiuojuos blush2.gif
Mano augintines galima pažiūrėti čia http://public.fotki....74/fotogintute/

Tiesa, turiu vieną klausimuką... Kada reikia persodinti vaikučius? Labai jau norisi juos perkelt į didesnius namučius, bet manau, kad pirma jiems reikia apsiprasti su naujom teritorijom, ar teisingai samprotauju?
Atsakyti