QUOTE(Rima* @ 2008 05 04, 23:06)
Sigute, man tas keturlapis žiedelis priminė... 4-lapį dobilą, kuriuos mes ypatingai branginome vaikystėje. Pameni?
Žinoma kad pamenu, ir dabar kaimuke jais dar pasidžiaugiu....
Rima leisk paklausti kur tu užsikasei, kodėl nepasirodai savo gražuoliais žiedais, jų laukiame labai....
QUOTE(merga @ 2008 05 04, 23:33)
Buvot teisios, i mano "naujagimiu skyriu"isisuko puvinys.
Na taip ir pamaniau iš karto, turbūt juos mažius laikiai per drėgnai, o juos reikia labai jau atsargiai laistyti... Nieko jei motulę jų dar turi , tai prisiauginsi, o jei veiaslinukių nori tai duok žinoti, ne tik lapų bet ir vaikiukų tikrai už simbolinę kainą parūpinsiu ...
QUOTE(Gintute @ 2008 05 05, 01:11)
Tiesa, turiu vieną klausimuką... Kada reikia persodinti vaikučius? Labai jau norisi juos perkelt į didesnius namučius, bet manau, kad pirma jiems reikia apsiprasti su naujom teritorijom, ar teisingai samprotauju?
Aš beveik visada gavusi naujus augaliukus persodinu iš karto, ne kiek į didesnį vazonėlį ( jiems juk nereikia didelių), bet į savo paruoštą žemę. Tad tas adaptacinis, ir persodinimo stresiukas jiems būna vienu metu, tai mano išbandyti, ir pasiteisino.
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 05, 11:49)
: Manoji neveislinė gėlytė, jau žiedukus sukrovė, šią savaitę tikiuosi sulaukti žiedukų.
[
Smagu girdėti, nepamiršk pasirodyti žiedukų...

Monikute,
Никому Не Дам šypsosi tau...