Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 21:29)
Silvana Lemon Whip tikra gražuolė, merk lapuką , stosiu eilėn,  mirksiukas.gif  gal ką mainam surasim. g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 05 05, 01:11)
Sveikutės sanpaulyčių fanės 4u.gif
Tiesa, turiu vieną klausimuką... Kada reikia persodinti vaikučius? Labai jau norisi juos perkelt į didesnius namučius, bet manau, kad pirma jiems reikia apsiprasti su naujom teritorijom, ar teisingai samprotauju?

Sveika prisijungus 4u.gif Grazios tavo gelytes, net ir maximines gan ivairios ir graziai zydi wub.gif Naujokiu persodinti neskubek, tegu tiek jos, tiek tu prie ju pirmiau pripranta. Is nuotraukyciu nelabai matosi, kokio dydzio vazonikuose jos ten sedi. As kartais megstu pasiklausti pries tai buvusiu seimininkiu, ar reiktu persodinti, ar jos ta neseniai padare. sekmes auginant ir laukiant veisliniu zieduku wub.gif
Atsakyti
Šiandien laistydama apžiūrėjau, kad Rimules streptokarpa leidžia naują lapelį thumbup.gif
O savo Никому Не Дам padovanojau tetai, jos tokia natūra "Никому Не Дам", tai pamaniau, kad ta gėlytė jai labai pagal charakterį bus blush2.gif Manoji neveislinė gėlytė, jau žiedukus sukrovė, šią savaitę tikiuosi sulaukti žiedukų.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 05 04, 23:06)
Sigute, man tas keturlapis žiedelis priminė... 4-lapį dobilą, kuriuos mes ypatingai branginome vaikystėje. Pameni?  thumbup.gif

Žinoma kad pamenu, ir dabar kaimuke jais dar pasidžiaugiu.... lotuliukas.gif
Rima leisk paklausti kur tu užsikasei, kodėl nepasirodai savo gražuoliais žiedais, jų laukiame labai.... wub.gif wub.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 04, 23:33)
Buvot teisios, i mano "naujagimiu skyriu"isisuko puvinys. cray.gif  cry.gif

Na taip ir pamaniau iš karto, turbūt juos mažius laikiai per drėgnai, o juos reikia labai jau atsargiai laistyti... Nieko jei motulę jų dar turi , tai prisiauginsi, o jei veiaslinukių nori tai duok žinoti, ne tik lapų bet ir vaikiukų tikrai už simbolinę kainą parūpinsiu ... mirksiukas.gif

QUOTE(Gintute @ 2008 05 05, 01:11)
Tiesa, turiu vieną klausimuką... Kada reikia persodinti vaikučius? Labai jau norisi juos perkelt į didesnius namučius, bet manau, kad pirma jiems reikia apsiprasti su naujom teritorijom, ar teisingai samprotauju?

Aš beveik visada gavusi naujus augaliukus persodinu iš karto, ne kiek į didesnį vazonėlį ( jiems juk nereikia didelių), bet į savo paruoštą žemę. Tad tas adaptacinis, ir persodinimo stresiukas jiems būna vienu metu, tai mano išbandyti, ir pasiteisino.

QUOTE(Monikutė @ 2008 05 05, 11:49)
:  Manoji neveislinė gėlytė, jau žiedukus sukrovė, šią savaitę tikiuosi sulaukti žiedukų.
[

Smagu girdėti, nepamiršk pasirodyti žiedukų... thumbup.gif wub.gif
user posted image Monikute, Никому Не Дам šypsosi tau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 gegužės 2008 - 11:35
na zieduku neturiu ner kuo ir girtis schmoll.gif o vat mazius sultim tik ka paliejo sanpaulijas, tai vat galiu pasigirti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jis tą darė taip nuoširdžiai ... 4u.gif , aš jam siunčiu va ką tik "prasprogusį" Волшебные Сны žieduką user posted image , ryte dar atrodė štai taip user posted image
Nieko nėra gražiau nei matyti spurgelio prasiskleidimą. thumbup.gif
Rena ateis laikas kaip mes džiaugsimės tavo žydinčiais augaliukais. 4u.gif
Tau pamerktas Волшебные Сны lapukas jau išleido šakneles, spartuolis, net nustebau taip greitai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 gegužės 2008 - 15:04
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 05, 15:58)
Nieko nėra gražiau nei matyti spurgelio prasiskleidimą. thumbup.gif

drinks_cheers.gif tas tai tiesa

as dabar laukiu savo miniukes ziedeliu, vis tuno spurgiukai po lapukais, o dar siandien multivitaminu gavo is sirdies lotuliukas.gif poto pamaudziau jas, tikiuosi nieko baisaus nuo tu multiku neatsitiks g.gif
Atsakyti
Tikrai nieko neatsitiks, juk sveika, vaikučiai geria, paragavo ir gėlytės. tongue.gif
Lauiksin miniukės žiedukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Fainai čia mes gėles auginam...su nuotykiais.. 4u.gif
Va buvau prapuolus ,o jūs priplepėjot kiek... ax.gif
Džiugu , kad Panevėžy strepsiukas auga.. o kaip sanpaulytės laikosi... mirksiukas.gif
Parodysiu keletą naujų foto....
Tai konfetka ..prieš iškeliaudama pas mūsų gerą draugę.... ir dar dvi gražuolės....Rob‘s Boolaroo ir King's Treasure user posted image.
user posted image.user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 05, 17:43)
Džiugu , kad Panevėžy strepsiukas auga.. o kaip sanpaulytės laikosi... mirksiukas.gif

Turiu pasakyti tas ketvertukas kur pas mano kaimyne papuolė auga labai gerai, lapukus augina ir gana nemažai, nu jie jau dičkiai ir buvo, kaimynę išleidau į svečias šalis, tai jos ūkelis mano žinioje, smagu pržiūrėti ir kitų gėles... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
rimulėėė, na pas mus irgi gerai auga strepsiukai ir prie mamkos vaikai thumbup.gif
Atsakyti
niekaip negaliu atsidziaugti, kad vienas is Buckeye Eyestopper vaikiuku prazydo taisyklingai, su visa savo taskuota fantazija thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 05 gegužės 2008 - 18:31