Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Aina @ 2008 05 05, 19:25)
niekaip negaliu atsidziaugti, kad vienas is Buckeye Eyestopper vaikiuku prazydo taisyklingai, su visa savo taskuota fantazija  thumbup.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na pas mane tavo vaikiukas (jau ir ne toks mazas), tai kolkas tik lapais dziaugtis galiu, o vat zieduku dar neparode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 05, 19:25)
niekaip negaliu atsidziaugti, kad vienas is Buckeye Eyestopper vaikiuku prazydo taisyklingai, su visa savo taskuota fantazija  thumbup.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš tau padėsiu džiaugtis, ir pas mane teisingas žydėjimas, faina... thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif pasidžiaukim kartu.... gerai kai žiedukai teisingi..... biggrin.gif bigsmile.gif

Pražydo pirmasis manosios Buckey Colosale žiedelis..teisingesnio nebūna. lotuliukas.gif
Nors aš turiu labai įspūdingą Optical Illusion Sportą ..labai fainai žydi .Dabar laukiu ar pakartos iš lapukų auginta vada jo grožį....
Atsakyti
Manoji tai pat "sportas", dabar turiu gavusi iš kitos augintojos vaikutį, gal pavyks sulaukti jam atitinkamo žydėjimo, jei ne turėsiu gražia dar vieną "sportininkę" lotuliukas.gif
Atsakyti
ka man daryt su sita doh.gif jau rankos svyra verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Jei ji būtų pas mane, aš ja palaistyčiau ir į maišelį- šiltnamiuką užrišus bandyčiau palaikyti. Daugiau nežinau ką ir patarti. g.gif Ar ne per sausai ją laikei ?
Tik jokiu būdu dabar jos nelaistyk trąšomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 gegužės 2008 - 21:40
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 05, 22:36)
Jei ji būtų pas mane, aš ja palaistyčiau ir į maišelį- šiltnamiuką užrišus bandyčiau palaikyti.  Daugiau nežinau ką ir patarti. g.gif Ar ne per sausai ją laikei ?
Tik jokiu būdu dabar jos nelaistyk trąšomis.

na kad, laisciau kaip ir visas vienodai g.gif tik jos lapai tokie israizyti, tai kaip erkutes butu uzpuolusios, tai papurskiau nemazaliu ar namazilu (kaip jis ten vadinas g.gif ), tai ji man tokia apleipo g.gif kai kitoms viskas gerai g.gif
Atsakyti
jei buta erkutes,pazeisti lapukai nesivysto,nimezilis pakenkt negalejo,as apziureciau saknis,gali but,kad jos nyksta ar nesivysto(nezinau kaip tiksliau apibudint blush2.gif ),t.y. persodinciau ir i maiseli.Grazaus augalo greiciausiai nebepavyks isaugint,bet galima veisle isgelbet,tokie nesivystantys"liliputukai" tongue.gif sekmingai priaugina sveiku pazastinuku mirksiukas.gif
O del erkutes efektyviausi vis del to Karate arba Vertimec uztenka vieno purskimo,erke neatsinaujina,tik tie "brudai chemikalai" nuodingi,labai atsargiai su jais reikia elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 05, 23:22)
jei buta erkutes,pazeisti lapukai nesivysto,nimezilis pakenkt negalejo,as apziureciau saknis,gali but,kad jos nyksta ar nesivysto(nezinau kaip tiksliau apibudint  blush2.gif ),t.y. persodinciau ir i maiseli.Grazaus augalo greiciausiai nebepavyks isaugint,bet galima veisle isgelbet,tokie nesivystantys"liliputukai" tongue.gif sekmingai priaugina sveiku pazastinuku  mirksiukas.gif
O del erkutes efektyviausi vis del to Karate arba Vertimec uztenka vieno purskimo,erke neatsinaujina,tik tie "brudai chemikalai" nuodingi,labai atsargiai su jais reikia elgtis  doh.gif

ji yra persodinta nesenai, tai tada gal reiks i maiskiuka ikisti, nes prie visu maziu i siltnamuka, tai kazkaip baisoka man ja kist g.gif
bandysiu gelbet, kad ir nesuperine bus, bet juk vistiek augalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 05, 13:14)
Monikute, Никому Не Дам  šypsosi tau... wub.gif

wub.gif MANO MAMA KAI PAMATĖ KAIP ŠYPSOSI Никому Не Дам labai užsimanė sau tokios. Tai žiūrėsiu kaip seksis man toliau vaikiukus auginti. Sigute, tu jeigu ką turėk minty, kads aš norėsiu šito gėliuko dar vieno 4u.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 05, 18:43)
Džiugu , kad Panevėžy strepsiukas auga.. o kaip sanpaulytės laikosi... mirksiukas.gif

Auga, ir gan sėkmingai, ant padėklo su sanpaulijų vaikiukais ax.gif Aš norėjau dar paklaust, o nereikia man ant padėklo keramzito uzberti? Tada jos nuolat gautų šiek tiek drėgmės g.gif
Atsakyti
rimuleee, tavo vienas strepsiukas zieda pradejo auginti unsure.gif ka daryt reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 06, 09:26)
wub.gif MANO MAMA KAI PAMATĖ KAIP ŠYPSOSI Никому Не Дам  labai užsimanė sau tokios.

Ant vazonėlio taip ir parašiau Monikutės mamai. Rezervuota, paauginsiu ir galėsi parnešti jai. 4u.gif

QUOTE(rena @ 2008 05 05, 23:26)
tai tada gal reiks i maiskiuka ikisti, nes prie visu maziu i siltnamuka, tai kazkaip baisoka man ja kist g.gif

Teisingai manai, atskirai ją būtų geriausiai patalpinti, nes juk neaišku kas jai iš tikrūjų.

QUOTE(rena @ 2008 05 06, 09:46)
rimuleee, tavo vienas strepsiukas zieda pradejo auginti unsure.gif ka daryt reiks g.gif

Džiaugtis,bigsmile.gif ir nepamiršti pasirodyti. mirksiukas.gif
Atsakyti