Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Taip jau gavosi kad gryžusi iš darbo radau temą jau užrakintą ! mirksiukas.gif

Pradedu naują, ir matosi tikrai reikalinga sanpaulijų augintojų temą. Ne tik mums jau senai jas auginančioms, ir besidžiaugiančioms savais augaliukais, bet ir vis atsirandančioms naujoms mergaitėms kurios nori auginti, ieško informacijos apie jau gerokai paplitusias veislinukes sanpaulijas.
Buckeye Cranberry Swirl . wub.gif
user posted image

Ir užrakintos temos būna kartais reikalingos pasiskaitinėti !!!
Uždaryta 16 tema
Uždaryta 15 tema...
Uždaryta 14 tema...
Uždaryta 13 tema...
Uždaryta 12 tema...
Uždaryta 11 tema...
Uždaryta 10 tema...
Uždaryta 9 tema...
Uždaryta 8 tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 birželio 2008 - 22:53
Labas, skubu registruotis 4u.gif
Oi kaip dar daug reiks jūsų pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 06 birželio 2008 - 23:07
O aš pabūsiu nekukli blush2.gif ir pasigirsiu, atkeliavo pas mane viena svajonių naujokė
Petrocosmea rosettifolia wub.gif
Kaip seksis su ja susidraugauti sunku pasakyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 birželio 2008 - 23:06
ir aš registruojuosi, o kad smagiau būtų įdedu foto savo maximukės

user posted image
Atsakyti
Nu kokia gražuolė ! Ir lapukai ir žiedeliai labai simpatiški. thumbup.gif
Atsakyti
Ką čia ir paskysi: nuostabios gėlytės thumbup.gif
Na, o jūsų naujokė, Sigute***, tai visai nematyta wub.gif labai įdomi. Kiek daug mielų gėlių pas jus surado namučius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 06, 23:08)
Nu kokia gražuolė ! Ir lapukai ir žiedeliai labai simpatiški. thumbup.gif

aciuks.gif , ir dėkui Sigute 4u.gif už info su nuotraukytėmis apie gėliukų atnaujinimą, aš šiemet savo maksimines visoms kotus pjoviau ir iš naujo atsodinau
prigijo visos, jau ir žiedelius kitos sukrovė
o su veislinėmis man dar nelaba sekasi verysad.gif , persodinau dabar iš tavęs gautą Alamo frills ir nesupratau kas atsitiko - nyko, nyko ir sunyko verysad.gif , o Bogynia krasoty lapas išaugino vaikiuką - alpinistą. Vaikiukas išaugo ant lapo vidinės pusės ir kybo žemyn galva (jau du lapeliai). Ką su tuo sportininku dabar man daryti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 06, 23:05)
O aš pabūsiu nekukli  blush2.gif ir pasigirsiu, atkeliavo pas mane viena svajonių naujokė
Petrocosmea rosettifolia  wub.gif
Kaip seksis su ja susidraugauti sunku pasakyti. g.gif

wub.gif thumbup.gif , tu tai jau išpopinsi ir augs ir žydės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 100 balų Jasmin maksimutei.Labai neregėta.
Štai foto temos pradžiai.Tik galvoju ar nebūsiu sumaišiusi sanpaulijos vardo..visi miega neisiu gi tikrinti.Lai lieka, ryte bus matyt ,ar gerai pamenu augalus ir jų veisles pagal foto.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 00:21)
o su veislinėmis man dar nelaba sekasi  verysad.gif , persodinau dabar iš tavęs gautą Alamo frills ir nesupratau kas atsitiko - nyko, nyko ir sunyko  verysad.gif , o Bogynia krasoty lapas išaugino vaikiuką - alpinistą. Vaikiukas išaugo ant lapo vidinės pusės ir kybo žemyn galva (jau du lapeliai). Ką su tuo sportininku dabar man daryti doh.gif

Alamo frills tavojo gaila, bet pagelbėti dar negaliu, suaugėlį augalą dovanų išnešiau, o vaikiukas dar per jaunas dauginimui.
Bogynia krasoty nu būtų įdomu jį tą alpinistą pamatyti foto, nelabai suprantu kur ir kaip jis ten kabaliuoja. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 00:21)
wub.gif  thumbup.gif , tu tai jau išpopinsi ir augs ir žydės  4u.gif

Negalvokit kad man nesėkmių nebūna, būna ir dar kiek. Bet kiekviena nesėkmė duoda didelę pamoką.
O Petracosmea kelionėje truputi padžiuvo, bet jau taisosi, kietėja lapukai, tikiuosi toj bus tikra pūkuota gražuolė. O kartu gauti lapukai pasodinti, tai laikosi kuo geriausiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jasmin, suuuper grazuole Jusu maximuke first.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2008 06 07, 07:11)
Jasmin, suuuper grazuole Jusu maximuke first.gif

dėkui, o štai iš tavęs atkeliavęs treileriukas, tiesa pavyko išsaugoti tik pusė kerelio nes kelionė namo su nuotykiais, apsiverčiau autostradoje su mašina tai visi gėliukai pro išdužusius langus išlekiojo, patikaikė policininkas gėlių mylėtojas ir taip labai geras žmogus, surinko visus ir sudėjo į vazonėlius. Dabar jau štai kokia
user posted image
dar du mažuliukai atskirai pasodinti šilnamiuke gyvena tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 07 birželio 2008 - 08:32
ana tema jau uzdaryta, tai idedu Island Rose dar karta rolleyes.gif . as taip jos suzydejimo laukiau bigsmile.gif bigsmile.gif (telefonu fotkinau, tai nelabai ryski gavosi blush2.gif , ji pas mane darbe stovi, tai as visa diena tiesiai i ja ir ziuriu...)

user posted image

siandien zydi EK - Bogynia Krasoty:

user posted image

ir Kissing Bandit pirmasis ziedelis ax.gif :

user posted image
Atsakyti