QUOTE(Kerpena @ 2008 06 07, 19:17)
Labai smagus jausmas rasti pumpurų, ar sulaukti prasiskleidžiant žiedo. Aš irgi vis randu naujų pumpurų. Kažkaip atsileidžia širdis matant po truputį pražystant.
Dabar tik atostogų bijau. Vakar įvėriau vienai knatą, bet man rodos nieko jis ten neveikia. Nes tas galas kur viršuje išdžiuvęs stovi. Kažin ar jis drėkins
as siandien saviskes ant knatu pastatytas perejau, tai kai kurios puikiai, tik vandens ipilt reikejo, o kitas ir palaisciau. svarbu, kad vandens lygis butu indely aukstas, nes kitaip knatas isdzius net nepasiekes zemiu

ir nuo knato storio priklauso, nuo vazoniuko dydzio, augalo dydzio, zemiu, juolab, kad dabar tokie orai. as tai "sausuolei" gal antra iversiu, nes ji nemaza tokia. o siaip knatas virsuj nekeista, kad sausas. svarbu, kad zeme dregna butu. man knatas vienintele iseitis, nes neturiu kam palikt, o vazinejimo pasitaiko kartais nemazai. kazka reikes ir vaikam galvot. svarbu atitaikyt gerai
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 16:13)
pati nenukentėjau, buvau prisisegusi, tik mašina jau neremontuojama, bet draudimas padengė

nieko sau

o kartais atrodo, ai, kam tie dirzai

laimes kudikis esat, kad taip viskas gerai baigesi