Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 09:27)
kelionė namo su nuotykiais, apsiverčiau autostradoje su mašina tai visi gėliukai pro išdužusius langus išlekiojo, patikaikė policininkas gėlių mylėtojas ir taip labai geras žmogus, surinko visus ir sudėjo į vazonėlius.

blink.gif O siaube, ar Jums viskas gerai?
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 09:27)
Dabar jau štai kokia

dar du mažuliukai atskirai pasodinti šilnamiuke gyvena tongue.gif

Saunuole, jau ruosiasi zydeti bigsmile.gif
Atsakyti
Nauja tema, bet žydėjimas tęsiasi jau nuo pusės senosios temos, ir dar pabaigos nematyti. thumbup.gif Džiaugiuosi žydinčiomis 16 veilių, ir dar čiut ne tiek pat ruošiasi atsidėkoti man už rūpestėlį . thumbup.gif

Silent Prayer.
Pink Sensation.
Bubble Gum Charm
.

user posted image..user posted image..user posted image..

Čiut telpame ant staliuko. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 birželio 2008 - 11:09
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 07, 00:05)
O aš pabūsiu nekukli  blush2.gif ir pasigirsiu, atkeliavo pas mane viena svajonių naujokė

koks grozis wub.gif

QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 00:05)
ir aš registruojuosi, o kad smagiau būtų įdedu foto savo maximukės

lb lb grazi wub.gif

o siandien sulaukiau maximines irgi pirmojo ziedelio, dar nepilnai prasiskleides, bet jau jauciu ateina ir i mano kiema svente bigsmile.gif
Atsakyti
Rena džiaugiuosi su tavim kartu thumbup.gif , pas mus kaip baigsis žydėti tavieji prasidės ir taip žiedukų pasaka tęsis toliau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2008 06 07, 09:50)
blink.gif  O siaube, ar Jums viskas gerai?
Papildyta:

Saunuole, jau ruosiasi zydeti bigsmile.gif

pati nenukentėjau, buvau prisisegusi, tik mašina jau neremontuojama, bet draudimas padengė
Papildyta:
Sigute gėliukai wub.gif thumbup.gif ir Ainos labai jau wub.gif , lapeliai tamsesni banguoti thumbup.gif ir žiedeliai pilnaviduriai wub.gif
Atsakyti
o as siandien, kaip nenormali, vis sokineju, ziurineju ar daugiau zieduku neprasiskleide doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai smagus jausmas rasti pumpurų, ar sulaukti prasiskleidžiant žiedo. Aš irgi vis randu naujų pumpurų. Kažkaip atsileidžia širdis matant po truputį pražystant.

Dabar tik atostogų bijau. Vakar įvėriau vienai knatą, bet man rodos nieko jis ten neveikia. Nes tas galas kur viršuje išdžiuvęs stovi. Kažin ar jis drėkins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 07, 19:17)
Labai smagus jausmas rasti pumpurų, ar sulaukti prasiskleidžiant žiedo. Aš irgi vis randu naujų pumpurų. Kažkaip atsileidžia širdis matant po truputį pražystant.

Dabar tik atostogų bijau. Vakar įvėriau vienai knatą, bet man rodos nieko jis ten neveikia. Nes tas  galas kur viršuje  išdžiuvęs stovi. Kažin ar jis drėkins g.gif

as siandien saviskes ant knatu pastatytas perejau, tai kai kurios puikiai, tik vandens ipilt reikejo, o kitas ir palaisciau. svarbu, kad vandens lygis butu indely aukstas, nes kitaip knatas isdzius net nepasiekes zemiu doh.gif ir nuo knato storio priklauso, nuo vazoniuko dydzio, augalo dydzio, zemiu, juolab, kad dabar tokie orai. as tai "sausuolei" gal antra iversiu, nes ji nemaza tokia. o siaip knatas virsuj nekeista, kad sausas. svarbu, kad zeme dregna butu. man knatas vienintele iseitis, nes neturiu kam palikt, o vazinejimo pasitaiko kartais nemazai. kazka reikes ir vaikam galvot. svarbu atitaikyt gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 16:13)
pati nenukentėjau, buvau prisisegusi, tik mašina jau neremontuojama, bet draudimas padengė

blink.gif nieko sau blink.gif o kartais atrodo, ai, kam tie dirzai doh.gif laimes kudikis esat, kad taip viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
Parduodu veislines sanpaulijos "silverglade trinkets' lapus po 2Lt.
silverglade trinkets
Dovanoju stai tokios neveislines sanpaulijos lapukus
neveisline
kreiptis per a.z.
P.S.atsiimti patiems.
Atsakyti
Sveikos gražią sekmadienio dieną ! 4u.gif
Džiaugiuosi labai gražiu žieduku Ness' too much pizzas .

user posted image...user posted image
Atsakyti
O aš džiaugiuosi pražydusia dar viena neveisline. Nors ji labai standartinė, bet man labai graži spalva. Tokia tamsi tamsi mėlynai violetinė wub.gif Bandžiau fotografuoti, bet spalvos neįmanoma išgauti. Manau visos esat mačiusios parduotuvėse tokias. Kelis kartus vos nenusipirkau dėl tos spalvos, bet pagalvojau, kad turiu dvi, kurių nežinau kaip žydės, gal bent viena tokia bus ir nuojauta pasitvirtino. thumbup.gif
Čia Mmmildut man padovanojo, kai pirkau iš jos veislinį vaiką. Dar kita yra su pumpurais, žiūrėsim, kokia ji bus...
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 08, 15:02)
. Manau visos esat mačiusios parduotuvėse tokias.

Taip turbūt tokia lyg barchatinė, jos tikrai gražios. Man tamsiai žydinčias irgi nesigauna spalvytės perteikti natūralios, nors išbandžiau visas funksijas, įvairius apšvietimus, visuose namų kampuose- bent man reikia dar mokytis ir mokytis fotografavimo meno. doh.gif
Atsakyti