Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

QUOTE(ada21lt @ 2010 07 07, 14:57)
nu ir as is idomumo paskaitinejau internete , tai is tikruju parasyta 10.16 pasalpa pagimdzius kiekviena vaika toms kas turi med kortele  g.gif galvoju gal cia kokia spausdinimo klaida, nu nebuna cia tokiu pasalpu doh.gif Kam tas 10 e

Nu ir vienkartine pasalpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kazi pampersu pokas iseina bent ar ne doh.gif lotuliukas.gif
Siuo atveju net visu peikiama LT ir tai lenkia sia stebuklu sali ...Is tos vienkartines ir nauja vezimuka bei lovele gali nupirkti vaikuciui tongue.gif
Nu bet ir juokiaus ilgai, kai perskaiciau apie 10 eu vienkartine doh.gif lotuliukas.gif
Pasityciojimas tiktai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2010 07 08, 10:05)
sveikutes,
turiu klausimeli, ir gal man kas galetu patarti. neseniai susilaukem leliuko dubline ir noreciau suzinoti, ar galima butu gauti LT vienkartine pasalpele vaikui gimus? gal kas bande ir gavo? as registruota dubline, bet galeciau persiregistruoti i LT laikinai. dekui

Tikrai tikrai gali. Bet tu turi vaika registruoti Lietuvos pilieciu ir nuejusi Lietuvoje del vienkartines pasalpos parodyti vaiko gimimo liudijima airiska ir pasa lietuviska. Vienkartine Lietuvoje dabar berots 1020Lt. Nes nuejus iskarto klausia, ar vaikas registruotas Lietuvos pilieciu. O pasalpa gali gauti man atrodo tik iki kol vaikui sueis 6men, bet cia tiksliai nepamenu. Paprasyk,kad kas Lietuvoje tavo mieste pasiskambintu i ta skyriu ir viska issiaiskintu tiksliai mirksiukas.gif Bet pasalpa vienkartine tau tikrai priklauso.
Atsakyti
vijuna, dekui uz atsakyma 4u.gif pasalpele jau gavom thumbup.gif 1400 lt dabar yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2010 08 10, 09:54)
vijuna, dekui uz atsakyma  4u.gif  pasalpele jau gavom  thumbup.gif  1400 lt dabar  yahoo.gif

thumbup.gif
Atsakyti
na nestukes keliames i sia tema ir tesiam plepejimus? mirksiukas.gif gathering.gif

jai ne cia pataikiau tai numeskit nuorada kur keliames 4u.gif
Atsakyti
Galim ir cia bendraut, man tas pats kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 12 06, 18:49)
Galim ir cia bendraut, man tas pats kur  biggrin.gif

na,o kaip tavo savijauta?jau visai ne uz kalnu lemtingoji diena,jai maziulis ar maziule paisys termino smile.gif tik,kad oras kiek pasitaisytu vaziavimui i ligonine g.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 06, 22:45-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 06, 22:45)
na,o kaip tavo savijauta?jau visai ne uz kalnu lemtingoji diena,jai maziulis ar maziule paisys termino smile.gif tik,kad oras kiek pasitaisytu vaziavimui i ligonine g.gif

Pas mane dar jokiu pozymiu, nors jau galetu but kokie signalai doh.gif
Gyd. pries savaite kai dare scana, zadejo, kad ir pernesiot galiu dar .. ax.gif
Tai gal iki to laiko ledai keliuose nutirps... Nes visgi 50 km kratytis slidziais keliais nebut malonu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu as ziuriu persikelus temelei likau su neatsakytu klausimu verysad.gif
kaip jus darot cia su darbdaviais, kads jiems anksciausiai pranesat, kad laukiates, ar yra pas jus darbeliuse tie 'workplace assessment'? unsure.gif
Atsakyti
Na persikeliu ir as cia wink.gif
uzmaciau cia mergaites kalba apie vienkartine pasalpa is lt net jei gimdai kitur? Net nezinojau... Tai per 6 men reikia susitvarkyt? O vaikutis tada turi turet tik lt pilietybe ar gali abi turet?
O kas del darbo, tai is tikro nesakiau dar niekam nieko, o kad i motinystes atostogas iseini berods pries menesi rastu reikia pranest jei neklystu. Citizen information i google ivesk ten bus parasyta... Surasciau wink.gif bet ner kada dabar wink.gif
Papildyta:
Domke, as taip jauciu jei tokie orai ir toliau tai tau tikrai greituke saugiau butu... Ziurek gal dar grynai kaledinis stebukliukas bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 07, 00:33)
Na persikeliu ir as cia wink.gif
uzmaciau cia mergaites kalba apie vienkartine pasalpa is lt net jei gimdai kitur? Net nezinojau... Tai per 6 men reikia susitvarkyt? O vaikutis tada turi turet tik lt pilietybe ar gali abi turet?
O kas del darbo, tai is tikro nesakiau dar niekam nieko, o kad i motinystes atostogas iseini berods pries menesi rastu reikia pranest jei neklystu. Citizen information i google ivesk ten bus parasyta... Surasciau wink.gif bet ner kada dabar wink.gif
Papildyta:
Domke, as taip jauciu jei tokie orai ir toliau tai tau tikrai greituke saugiau butu... Ziurek gal dar grynai kaledinis stebukliukas bus wink.gif

na as darbe zinau kada oficialiai pranesama, kad iseinama atostogu, bet man idomiau kada savo noru pasidalinat, ypac jei santykiai darbe labai geri, nes juk pilvukas tikrai prades matytis dar toli iki atostogu. domke, malyg laikas rogiu ieskotis, sianakt vel prisnigo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 12 07, 06:39)
na as darbe zinau kada oficialiai pranesama, kad iseinama atostogu, bet man idomiau kada savo noru pasidalinat, ypac jei santykiai darbe labai geri, nes juk pilvukas tikrai prades matytis dar toli iki atostogu.                domke, malyg laikas rogiu ieskotis, sianakt vel prisnigo blink.gif

Pas mane darbe santykiai irgi geri, tai pranesiau kai man buvo 3 men. Nenorejau meluot, kad del kazkokios kitos priezasties turiu issiprashyt is darbo. Juk darbo metu reikejo i ligonine apziurai vazinet. Uzteko pasakyt savo tiesioginiai virshininkei. Ji leido man paciai pasirinkt kada pasakyti kitiems bendradarbiams.
Dziaugiuosi, kad i mano nestuma visa valdzia sureagavo teigiamai. Atejo asmeniskai pasveikino smile.gif Malonu smile.gif
Atsakyti