Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Užrakinus temą , likti be jos juk negalime. lotuliukas.gif
Tad pradedu 18 sanpaulijų temą, kurioje kalbėsime apie šias mielas gėlytes, džiaugsimės žiedukais, kartu auginsime, klausime, bandysime rasti atsakymus į rūpimus klausimus, guosime viena kitą. mirksiukas.gif
Ir užrakintos temos būna kartais reikalingos pasiskaitinėti !!!
Uždaryta 17 tema.
Uždaryta 16 tema
Uždaryta 15 tema...
Uždaryta 14 tema...
Uždaryta 13 tema...
Uždaryta 12 tema...
Uždaryta 11 tema...
Uždaryta 10 tema...
Uždaryta 9 tema...
Uždaryta 8 tema...

Papildyta:
gabe60 klausia:  nu liuks dalykėlis  . Pasigirkit kur pirkot ir kokie išmatavimai?

Kainytė tikrai prieinama 43,99 pirkau YSK prekybos centre. Kad talpni tai faktas, visgi 4 lentynos ir ne tokios mažos 35 X 65, aukštis 85 cm, o svarbiausiai tarp lentynų tarpai nemaži 25cm . Labai nesudėtingai susidedanti, lengvutė.

.user posted image

Atsakyti
Visai faina lentynėlė Sigute smile.gif
Iš mano turimų sanpaulijų tik viena veislinukė žydi,o kitos augina krūvas pažastinukų verysad.gif
Silverglade trinkets
user posted image

Atsakyti
Lentynėlė tai puiki,bet iš kur tokias plačias palanges gaut? g.gif ant maniškių niekaip netilptų doh.gif plotis 27,o lentynėlės 35 kaip supratau unsure.gif
O čia Ma's Prince Froggie ir pusiaumini Rob's Smarty Pants 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 11, 16:12)
Lentynėlė tai puiki,bet iš kur tokias plačias palanges gaut?

Taip vien ant palangės ir man netilptu, bet spintelė stovi šalia palangės, tai tarsi ją ir praplatina, senai svajojau užpildyti tą tuštumą į viršų. sako kaip labai nori, pavyksta! mirksiukas.gif
Gražūs žiedukai ! wub.gif
Atsakyti
Laukiau laukiau ir pagaliau pasirodysiu kaip pas mane žydi veislinukės smile.gif
Ice Queen
user posted image
Ballet Snowcone wub.gif
user posted image
Heartland's Heirloom Lace wub.gif
user posted image

Ir Red Lantern, kažkokia pamėlus lotuliukas.gif Įrariu gavau su sumaišytu pavadinimu blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 11 liepos 2008 - 15:44
Red Lantern tai gera... lotuliukas.gif čia tikrai ne ta veislė,o kokia gali pasakyti tik šios sanpaulijos savininke is kurios gavai vaikiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 liepos 2008 - 15:55
Labai norėjau pasimaivyti savo gelytėm, bet įkėliau labai jau mažas..beveik nematomas foto blush2.gif
Bandau pasitaisyti ax.gif
Heartland's Heirloom Lace
user posted image
Ballet Snowcone
user posted image

Jooo, o tas "Lanternas" geeras gavosi.. thumbup.gif galvojau, kad paraudonuos kol skleidėsi, bet išsiskleidus neparaudo..
Atsakyti
Ar tik ta "Red Lantern" nebus 'Faded Denim' g.gif
Atsakyti
Faded Denim arba Volšebnye sny tongue.gif pastarosios labai panašios tarpusavyje ir labai populiarios žydrosios veislės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 liepos 2008 - 17:21
Apie sanpaulijų augintojų popietę-susipažinimą Panevėžyje. wub.gif
Jis įvyko! thumbup.gif
Žinoma gausumu neprilygo Kaunui ar Vilniui, bet smagiu pasišnekėjimu, nuoširdžiu bendravimu tikrai neatsilikome. Esu dėkinga mergaitėms atradus laiko ir apsilankius. Nepajutom prabėgusių valandžiukių. wub.gif

user posted image
Atsakyti
O jums, Sigute***, nuoširdus ačiu už tokį šiltą priėmimą, jaukų bendravimą ir wub.gif dovanėles wub.gif
Atsakyti
Prasidėjęs savaitgalis gero oro nežada, bent pas mus lyja, apniukęs dangus...
Tad bus gera proga persodinti kai kurias gėlytes, o tai vis laiko trūkuma.
Mano sanpaulijos savo žydėjimu džiugina nuo gegužės mėnesio, stebiu jog jau kai kuriu augaliukų eina į pabaigą, bet liūdėti be žiedukų neteks, matosi nauji pumpurai.

user posted image Gražuolė apsikrovusi žiedukais Snow squal .

Papildyta:
Na o kaio pas jus reikalai su žiedukais? bigsmile.gif
Atsakyti