Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

PRISIDENGUS LAPAIS ax.gif ax.gif buvo visokių kuriozų, tuoj parašysiu, nes labai knieti papasakot biggrin.gif
atėjau pusvalandžiu anksčiau, nemažai žmonių prisirinko. pamačiau apsnigtą ir apledijusią aikštelę ir juokiaus iš streso biggrin.gif veiksmas vyko, susimokėjau, buvo labai juokinga moteriškė, kuri visur veržės pirma pralyst biggrin.gif ir tada pasikvietė mane instruktorius, toks labai geras (čia po to jau supratau). žodžiu gavau Klaipėdoj 2maršrutą, nors man tai nieko nesakė. aikštelėj pravažiavau tvarkingai, tik įsėdus į mašiną pasakiau jam, kad man reik kalbėtis, nes kitaip galiu mirt, tai juokėsi. davė tą kiemelį, T iš vienos pusės (įvažiavau tikrai ne per vidurį, bet sakė svarbiausia linijų neužmint), estakadą (kažkaip labai garsiai kažkas buvo, sakau man čia kažkas labai nepatiko, nes kažką ne taip padariau, bet ai tiek to biggrin.gif ) ir parkavimą. tai man atrodė, kad šiek tiek kreivai, bet kai pasakė, kad ruošiamės į miestą, tai vos jo neapkabinau biggrin.gif išvažiavom į miestą, švietė saulė, iš paskos važiavo tėtis ir draugas, tai šiek tiek nervino, todėl pamyniau greičiau ir nukūriau tolyn nuo jų. pasivijo biggrin.gif važiuojant ten viskas tvarkoj buvo, tik vienu momentu nervinaus stipriai ir įsikibus į vairą sakau egzaminuotojui "Žinot, aš manau, kad iš šitos mašinos išlipsiu su visu vairu". irgi susijuokė biggrin.gif ir po to buvo kultinis dalykas - žiede važiuot liepė dešimt ratų biggrin.gif tai ir važinėjau keturis ratus antra juosta, kol po visko supratau kodėl - sutrumpino maršrutą ir reikėjo prastumt laiką. o jis pasakė, kad taip darom todėl, kad iš paskos važiuoja balta mašina.
po visko aikštelėj pasakė, kad egzaminas išlaikytas, eit susimokėt. sakau noriu protokolo kopijos. nusišypsojo, sako nu jei nori, tai gerai, bet kam tau ji? sakau nu o jūs nieko nerašėt? sako tai matei, kad ne ax.gif
ai, dar iš žiedo po tų keturių ratų išvažiavau iš antros juostos į trečią, tai tik sako o kaip čia taip mes dabar? sakau man stresas, nes tam žiede kažkokias nesąmones darėm biggrin.gif
taigi antradienį jau galiu tikėtis gaut teises ir pradėt kankint draugo pežą biggrin.gif
tiesa, gavau golfą regitroj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 28 vasario 2009 - 09:21
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 09:14)
PRISIDENGUS LAPAIS  ax.gif  ax.gif buvo visokių kuriozų, tuoj parašysiu, nes labai knieti papasakot  biggrin.gif

yahoo.gif yahoo.gif liuks saunuole sveikinam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 28, 10:16)
yahoo.gif yahoo.gif liuks saunuole sveikinam  wub.gif

ačiū ačiū ir už sveikinimus, ir už sėkmės palinkėjimą. Diev, kaip faina, kaip smagu ax.gif 4u.gif
gal ne taip smagu, kaip bus, kai rankose laikysiu pažymėjimą, bet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 09:21)
gal ne taip smagu, kaip bus, kai rankose laikysiu pažymėjimą, bet  thumbup.gif

unsure.gif as jau nuo treciad turiu teises,bet nieks neduoda man pavairuot doh.gif laukiu kol mb nupirks man masinyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 28, 10:28)
unsure.gif as jau nuo treciad turiu teises,bet nieks neduoda man pavairuot  doh.gif laukiu kol mb nupirks man masinyte  blush2.gif

aš tai norėčiau irgi, kad kas nors nupirktų man kokią nors, kad ir kibirinę biggrin.gif bet kol kas kankinsiu draugo. nieko, jam, sakė, atsibodo važinėt, tai kaip tik bus ax.gif ir įpratus jau esu su ja, tai dar geriau bus smile.gif
gal, kai tėvai pamatys, kad normaliai sekas vairuot, tai padovanos ką, bet manau, kad metukus kokius dar tikrai ne, nes vasaros pabaigoj išvažiuoju, tai nelabai prireiks tada jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 09:34)
aš tai norėčiau irgi, kad kas nors nupirktų man kokią nors, kad ir kibirinę  biggrin.gif bet kol kas kankinsiu draugo. nieko, jam, sakė, atsibodo važinėt, tai kaip tik bus  ax.gif ir įpratus jau esu su ja, tai dar geriau bus  smile.gif
gal, kai tėvai pamatys, kad normaliai sekas vairuot, tai padovanos ką, bet manau, kad metukus kokius dar tikrai ne, nes vasaros pabaigoj išvažiuoju, tai nelabai prireiks tada jos  smile.gif

doh.gif zinok kas durniausiai kad jauciu kad pati viena bijosiu sest uz vairo doh.gif uz tai laukiu savo masinytes kad prie jos priprasciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 28, 10:47)
doh.gif zinok kas durniausiai kad jauciu kad pati viena bijosiu sest uz vairo  doh.gif uz tai laukiu savo masinytes kad prie jos priprasciau  blush2.gif

aš atsimenu, kaip grįžus iš po gipso vėl vairuot su nauju instruktorium, jis aikštelėj išlipo iš mašinos ir dingo, liepęs man važinėt. taaaaip buvo keista vienai važiuot biggrin.gif tai labai bijojau, bet labai patiko ir dabar tikiuosi viena nebijot važinėt, kad tik leistų kas ax.gif
Atsakyti
[quote=kRamTyk,2009 02 28, 10:14]
PRISIDENGUS LAPAIS ax.gif ax.gif buvo visokių kuriozų, tuoj parašysiu, nes labai knieti papasakot biggrin.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif clap.gif kazkaip kitaip is taves ir nesitikejau..kazkaip jauciau is tavo pasakojimu apie pasivazinejimus, kad tu islaikysi..nu, tikrai taip jauciau biggrin.gif biggrin.gif as tik pries savaitele laikiau, tai siandien isejau i lauka, ziuriu prisnige, truputi slidu, tai pagalvojau, pries savaite buvo man geriau ax.gif biggrin.gif pamenu pries savaite pas mane visokiu emociju buvo tokiu metu bigsmile.gif smile.gif netgi cia jums koki didziausia romana parasiau apie ta laikyma blush2.gif doh.gif doh.gif
O del masinos, as irgi pagalvoju kaip bus, kai atsisesiu prie vairo viena, ir nebus kas nurodineja ir, jeigu ka, paspaudzia uz mane pedala ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 28 vasario 2009 - 10:03
QUOTE(klik @ 2009 02 28, 10:59)

labai labai ačiū ax.gif dėl vairavimo mieste tai aš tikėjau pati labai savo jėgom. bet va dėl aikštelės tikėjausi, kadbus kur kas prasčiau, nei buvo. ir šiaip kažkaip keistai nedaug gavau važinėt aikštelėj. dar važiuodama egzaminuotojui sakau "Manau, kad man atrodo blogiau viskas, nei yra iš tiesų" biggrin.gif
o šiaip tai labai laukiu dabar teisių, noriu važinėt važinėt kuo greičiau ax.gif
ir labai ačiū už tikėjimą ir už sveikinimus ir už palaikymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 11:45)
labai labai ačiū  ax.gif dėl vairavimo mieste tai aš tikėjau pati labai savo jėgom. bet va dėl aikštelės tikėjausi, kadbus kur kas prasčiau, nei buvo. ir šiaip kažkaip keistai nedaug gavau važinėt aikštelėj. dar važiuodama egzaminuotojui sakau "Manau, kad man atrodo blogiau viskas, nei yra iš tiesų"  biggrin.gif
o šiaip tai labai laukiu dabar teisių, noriu važinėt važinėt kuo greičiau  ax.gif
ir labai ačiū už tikėjimą ir už sveikinimus ir už palaikymą  rolleyes.gif

tongue.gif o visos istorijos nebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 12:45)
labai labai ačiū  ax.gif dėl vairavimo mieste tai aš tikėjau pati labai savo jėgom. bet va dėl aikštelės tikėjausi, kadbus kur kas prasčiau, nei buvo. ir šiaip kažkaip keistai nedaug gavau važinėt aikštelėj. dar važiuodama egzaminuotojui sakau "Manau, kad man atrodo blogiau viskas, nei yra iš tiesų"  biggrin.gif
o šiaip tai labai laukiu dabar teisių, noriu važinėt važinėt kuo greičiau  ax.gif
ir labai ačiū už tikėjimą ir už sveikinimus ir už palaikymą  rolleyes.gif

Man su aikstele, kai vazinejau su pirmuoju instruktoriumi ir mokinaus, tai joje geriau sekdavos negu gatvese, mintinai vos ne buvau ismokusi kur kada sukt ax.gif o po pertraukos pradejau vazinet su kitu instruktoriumi, viskas apsiverte..zinojau, kaip reikia vaziuot, bet kartais idealiai ivaziuodavau, kartais isvis nugrybaudavau doh.gif nors pacia esme supratau ir zinojau, o kodel nebepadarydavau sito nezinau ax.gif blush2.gif
Edeva, gi jau buvo trumpute istorija, pati pirma juk turejai perskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 28 vasario 2009 - 11:57
QUOTE(klik @ 2009 02 28, 11:56)

Edeva, gi jau buvo trumpute istorija, pati pirma juk turejai perskaityt biggrin.gif

geras net nemaciau mes abi kartu parasem einu paskaityt blush2.gif
Atsakyti