PRISIDENGUS LAPAIS

buvo visokių kuriozų, tuoj parašysiu, nes labai knieti papasakot

atėjau pusvalandžiu anksčiau, nemažai žmonių prisirinko. pamačiau apsnigtą ir apledijusią aikštelę ir juokiaus iš streso

veiksmas vyko, susimokėjau, buvo labai juokinga moteriškė, kuri visur veržės pirma pralyst

ir tada pasikvietė mane instruktorius, toks labai geras (čia po to jau supratau). žodžiu gavau Klaipėdoj 2maršrutą, nors man tai nieko nesakė. aikštelėj pravažiavau tvarkingai, tik įsėdus į mašiną pasakiau jam, kad man reik kalbėtis, nes kitaip galiu mirt, tai juokėsi. davė tą kiemelį, T iš vienos pusės (įvažiavau tikrai ne per vidurį, bet sakė svarbiausia linijų neužmint), estakadą (kažkaip labai garsiai kažkas buvo, sakau man čia kažkas labai nepatiko, nes kažką ne taip padariau, bet ai tiek to

) ir parkavimą. tai man atrodė, kad šiek tiek kreivai, bet kai pasakė, kad ruošiamės į miestą, tai vos jo neapkabinau

išvažiavom į miestą, švietė saulė, iš paskos važiavo tėtis ir draugas, tai šiek tiek nervino, todėl pamyniau greičiau ir nukūriau tolyn nuo jų. pasivijo

važiuojant ten viskas tvarkoj buvo, tik vienu momentu nervinaus stipriai ir įsikibus į vairą sakau egzaminuotojui "Žinot, aš manau, kad iš šitos mašinos išlipsiu su visu vairu". irgi susijuokė

ir po to buvo kultinis dalykas - žiede važiuot liepė dešimt ratų

tai ir važinėjau keturis ratus antra juosta, kol po visko supratau kodėl - sutrumpino maršrutą ir reikėjo prastumt laiką. o jis pasakė, kad taip darom todėl, kad iš paskos važiuoja balta mašina.
po visko aikštelėj pasakė, kad egzaminas išlaikytas, eit susimokėt. sakau noriu protokolo kopijos. nusišypsojo, sako nu jei nori, tai gerai, bet kam tau ji? sakau nu o jūs nieko nerašėt? sako tai matei, kad ne

ai, dar iš žiedo po tų keturių ratų išvažiavau iš antros juostos į trečią, tai tik sako o kaip čia taip mes dabar? sakau man stresas, nes tam žiede kažkokias nesąmones darėm
taigi antradienį jau galiu tikėtis gaut teises ir pradėt kankint draugo pežą
tiesa, gavau golfą regitroj