Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
user posted image
user posted image
Ingkariuke
Nep
Aistuliaa
Metaxaaa
VilkoSesuo
Indraja
Rutele_S
Julya
Jorky
GinMintė
Jukituke
Cherry_
Lina 007
Carela
Pandutė
Neringa25
FoxLady
Geiša
Gussste23
Stella2007
Mimoza:)
Deissy
Giselle
Majaliza
Ngute
Egliukasz
Wiwiw
Latede
Tutiaaa
Rusiuke
.NAJ.A
Malajja
_Lakūdra_
Jurgutėlė
cikada7
*moon*
dova_nele

Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.

1 tema
2 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 16 vasario 2009 - 18:05
Oi pasirodo Cherry irgi sukure tema. kazkaip si reikala reikia sutvarkyti.

Na o as turiu vis ta pati klausima, kokiais nemilteliniais dazais dazete tamsius (naturalius) plaukus ir jums neprastai pavyko?
Atsakyti
na mes su Cherry tikros saunuoles, stengemes kad jus neliktumete be temutes thumbup.gif
na mes jau susnekejom drinks_cheers.gif
Atsakyti
as jau nebesuprantu cia dvi blondiniu temos atsidare.tai kitoj pasisveikinau o galvojau kad sitoj
dabar ne itema.deissy kaip padaryt kad man vaiko vardas tilptu i viena eile?nes tavo pagrindines pleputes tilpo i viena eile o mano vaiko vardas netelpa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 16 vasario 2009 - 18:29
QUOTE(pandutė @ 2009 02 16, 20:28)
as jau nebesuprantu cia dvi blondiniu temos atsidare.tai kitoj pasisveikinau o galvojau kad sitoj
dabar ne itema.deissy kaip padaryt kad man vaiko vardas tilptu i viena eile?nes tavo pagrindines pleputes tilpo i viena eile o mano vaiko vardas netelpa doh.gif

biski srifta reikia sumazinti tada tilps mirksiukas.gif
Atsakyti
Cherry, as visada dazydavau su milteliais tik va nesenai pradejau dazyti su Keune daziukais gal metus laiko, nes labai nualinau plaukus su tais dazymais doh.gif O priemones tai mano va
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 16 vasario 2009 - 18:32
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 16, 19:24)
Oi pasirodo Cherry irgi sukure tema. kazkaip si reikala reikia sutvarkyti.

Na o as turiu vis ta pati klausima, kokiais nemilteliniais dazais dazete tamsius (naturalius) plaukus ir jums neprastai pavyko?

QUOTE(*moon* @ 2009 02 16, 19:30)
Cherry, as visada dazydavau su milteliais tik va nesenai pradejau dazyti su Keune daziukais gal metus laiko, nes labai nualinau plaukus su tais dazymais  doh.gif  O priemones tai mano va

o Keunes daziukai gerai nuima spalva ? nes mano plaukai labai tamsus, tai nenoriu ryza buti smile.gif o kokiu nr butent dazote ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 16, 21:02)
o Keunes daziukai gerai nuima spalva ? nes mano plaukai labai tamsus, tai nenoriu ryza buti smile.gif o kokiu nr butent dazote ?  4u.gif

zinok as daziau va sestadieni su 7.5 proc, tyai man biski prasciau kazko tai nueme spalva nei pirma karta doh.gif aisku geltoni nesigavo, bet kas megsta labai sviesiai, tai jauciu tik su 12 proc gal ir nukastu
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 16, 20:05)
zinok as daziau va sestadieni su 7.5 proc, tyai man biski prasciau kazko tai nueme spalva nei pirma karta  doh.gif  aisku geltoni nesigavo, bet kas megsta labai sviesiai, tai jauciu tik su 12 proc gal ir nukastu

gaila. nes praeita karta graziai isejo thumbup.gif tai man netiks, nes megstu lb sviesius
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 16, 20:02)
o Keunes daziukai gerai nuima spalva ? nes mano plaukai labai tamsus, tai nenoriu ryza buti smile.gif o kokiu nr butent dazote ?  4u.gif

Na man tai visai gerai nuima aisku ne baltai, bet tokia labai naturali gaunas tik gaila kad apsiplauna ir gaunas tokie sviesiai rudi doh.gif bet geriau nei milteliai nes kai nusiplaudavo tai budavo is viso ryzi doh.gif doh.gif doh.gif As dazau su nr. 1517 ir su 9% oksidatorium laikau puse val kazkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 16, 21:27)
Na man tai visai gerai nuima aisku ne baltai, bet tokia labai naturali gaunas tik gaila kad apsiplauna ir gaunas tokie sviesiai rudi  doh.gif bet geriau nei milteliai nes kai nusiplaudavo tai budavo is viso ryzi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  As dazau su nr. 1517 ir su 9% oksidatorium laikau puse val kazkur  smile.gif

as su tais paciais daziukais, bet 7.5 proc, bet laikau 45 min, iseina tokie sviesiai sviesiai rudi, bet irgi labai greitai apsiplauna, bet irgi patinka kad taip nenugeltonuoja stipriai.
bandysiu kita dazyma irgi su 9 proc, gal bus dar geriau ax.gif
Atsakyti
Tai kur tu Keune dazu Vilniuje rasti??
Atsakyti