Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 17, 10:48)
Taip taip  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:
Paaiškinkit man kaip blondinei  lotuliukas.gif  kaip jūs atsakote į senoje temoje rašytą žinutę? Kad čia ją parodytų dar?  g.gif

ir aš tik šiandien išmėginau šitą reikalą biggrin.gif
tai dariau štai kaip: senoje temoje, prie norimo atsakyti posto paspaudžiau cituoti, o tada ėjau į naują temą ir spaudžiau "atsakyti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 10:49)
nius as tai nezinau, seip nukopink ir psio;]

Nebent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 17, 11:00)
spėju, kad esi negarbanota  biggrin.gif
mano plaukai sausi, kad ir ką aš jiems bedaryčiau, tokia jau garbanių dalia  ax.gif
Papildyta:
oj, ir aš plepučių sąraše?  blush2.gif
kaip smagu, pasijutau tikra blondine  biggrin.gif

zinok mano plaukuciai tokie pat, ne tai kad sviesiname, bet kadangi garbanoras plaukas, tai jis automatiskai yra labai sausas...kiek as visko tepu, bet visvien tai tik tai akimirkai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 11:45)
Lab ryt mielosios;]

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 11:31)
zinok mano plaukuciai tokie pat, ne tai kad sviesiname, bet kadangi garbanoras plaukas, tai jis automatiskai yra labai sausas...kiek as visko tepu, bet visvien tai tik tai akimirkai  doh.gif
Papildyta:

taigi va doh.gif bet tik toks tokį supras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 17, 12:37)
taigi va doh.gif  bet tik toks tokį supras  drinks_cheers.gif

pas mane tas pats drinks_cheers.gif gal jei nešviesintume, nebūtų taip blogai.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 17, 11:40)
pas mane tas pats drinks_cheers.gif  gal jei nešviesintume, nebūtų taip blogai.

tikiu, kad būtų kažkiek geriau. Bet aš šviesinu tik pusmetį, o prieš tai ilgus metus tamsiai dažiau, bet vis tiek jie tik prie šaknų tokie tikrai sveiki atrodydavo, o tik paaugdavo į ilgį, ir iškart tas nusausėjimo vaizdas doh.gif
Atsakyti
reikia gal tik daugiau maitinti plaukučius;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:44)

kad tu pamatytum kiek as priemoniu sutepu kai isplaunu galva, padrekinu - pamaitinu, bet cia porai valandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 11:47)
kad tu pamatytum kiek as priemoniu sutepu kai isplaunu galva, padrekinu - pamaitinu, bet cia porai valandu  doh.gif

is tiesu as y tas priemones labai skeptiskai zuriu, as tepu tik aliejuką ir kartais kremuku kokiu, o seip visas grozis is vidaus eina, o naturalu kad dazai, kad ir kokie jie bebutu sugadina pacio plauku struktura;] reikia valgyti daugiau tokiu produktu kurie stiprina musu plaukus;]
o kai plaukas negyvas tai tepk ji netepus nieko is jo jau nebus;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:44)

mes maitinam plaukus, bet jie jau tokie yra rolleyes.gif
pasakojau, kad buvau nusipirkusi got2b putas garbanotiems plaukams. taip gražiai parašyta. o iš tikro dar baisiau išsausina sušiurkština plauką. matyt tam kad garbanotūsi labiau. bet man nepatiko. ir taip sausi, o dar labiau išsausino, kad paliest nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:50)
is tiesu as y tas priemones labai skeptiskai zuriu, as tepu tik aliejuką ir kartais kremuku kokiu, o seip visas grozis is vidaus eina, o naturalu kad dazai, kad ir kokie jie bebutu sugadina pacio plauku struktura;] reikia valgyti daugiau tokiu produktu kurie stiprina musu plaukus;]
o kai plaukas negyvas tai tepk ji netepus nieko is jo jau nebus;]

per nestuma vaiksciojau baisi akip nezinau kas, bet uz tat natural...bet plauku skirtumo beveik nera, jie kaip ir tada ir dabar yra labai sausas....
zinok cia tokio garbanoto plauko struktura, na aisku nesakau kad sviesinimas to sausumo neprideda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 12:58)
per nestuma vaiksciojau baisi akip nezinau kas, bet uz tat natural...bet plauku skirtumo beveik nera, jie kaip ir tada ir dabar yra labai sausas....
zinok cia tokio garbanoto plauko struktura, na aisku nesakau kad sviesinimas to sausumo neprideda  mirksiukas.gif

šviesinimas "padeda" gerokai tam sausumui. turiu draugę gryną garbanę, ji nedažo plaukų, tai tikrai mažiau sausesni, nei pas mane.
Atsakyti