Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

Tęsiame toliau pokalbius apie sanpaulijas jų augimą, priežiūrą, džiaugiamės žiedukais ir linksmai bendraujame. wub.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Irine @ 2009 04 27, 17:55)
Aš irgi noriu prie progos paklaust:

kaip laistot Shultz anpaulijų trąšomis: jeigu kas  2 savaites, tai po 7 ar po  14 lašų?

Aš darausi skiedinuką 1l vandens 7 lašeliai trąšų jei kas dvi savaites.

Papildyta:
QUOTE(Salza @ 2009 04 27, 17:21)
. Turiu patirties su nudeginimu trasomis.  Kuo paskatinti jas? Nes jau pats laikas...  4u.gif

Neteko nudeginti trąšomis tai kažkaip ir nežinau gal perstiprų tirpalą pasidarius buvai, o gal trąšomis paliejei sausas gėlytes. Visada prieš tręšiant pirma palaistau, kad nebūtų žemė išsausėjusi , nes kitaip šakneles tikrai nudeginti gali.
Aš laistau tik Schults trąšomis, o teręšti pradėjau pastoviau vasario mėnesį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nudeginau ne sanpaulijas, orchytes. Bet ne esme, tai manai reiktu tiesiog daugiau patresti?
Atsakyti
Visiem augalam negerai laistyti su trąšom kaip jie yra sausi. mirksiukas.gif
Aš savo sanpaulijas kurias žiemos gale persodinau į naują substratą, tai tik dabar pradedu tręšti, tiksliau pratinamės po truputuką prie trąšų.
Gal ir per mažai tu jas tręši, šiaip turėtų žydėti, dabar pats metas, saulutės daug, šilumos taipat, šviesos pakankamai... thumbup.gif
Papildyta:
Aktyviausios uždarytos temos mergaitės, visom po balionėlį...
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kerpena 57
Sigute*** 50
ausrazs 40
l@n@ 40
Mur mur 35
Alyvuogė+ 21
norita 20
Irine 16
Mamce 14
Lewisia
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustela: 27 balandžio 2009 - 20:33
Aciu uz balioneli wink.gif

sakykit, koks buna tarpinisvazonelis nuo maziausio iki 9cm skersmens? kur perkate Vilniuje?
Dekui uz pagalba!
Atsakyti
O cia jei noretumet paskaityti senesnes temas mirksiukas.gif

20 tema
19 tema
18 tema
17 tema
16 tema
15 tema
14 tema
13 tema
12 tema
11 tema
10 tema
9 tema
8 tema

AVSA
Rojaus Sodai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 27 balandžio 2009 - 21:14
Gal kas noresit akis paganyti
http://community.web...r/janainindiana
Atsakyti
Sigute,

ačiū už atsakymą dėl trąšų. Vs tik perpus mažesnė norma, nei parašyta, nepaisant to, kad trąšos Schultz ir specialiai sanpaulijom biggrin.gif Taip ir galvojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal kuri turite parduoti Irish Flirt vaikiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Marta> @ 2009 04 28, 08:45)
Sveikutės 4u.gif

Gal kuri turite parduoti Irish Flirt vaikiuką 4u.gif

Turiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O cia dar, ka turiu pasiulyti http://www.rojaussod...i...f=13&t=4585 ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar vienos šaunios supermamytės dėka, įsigyjau savo pimąsias veislines sanpaulijas 4u.gif Tikiuosi, greitai pradžiugins jos savo nuostabiais žiedukais wub.gif Ačiū Tau L@n@ labai 4u.gif
Pas mane apsigyveno Irish Flirt, Lemon Kisses, Rebels Second Chance, Macs Southern Springtime ir Paradise Lost. Bet jaučiu, kad dar nepabaiga smile.gif
Dar žinovių noriu paklausti, ar ši rūšinė ar ne gėlytė :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 28 balandžio 2009 - 11:28