Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Ketvirtoji temele 4u.gif

Pirma dalis
Antra dalis
Trecia dalis

user posted image
Atsakyti
Labas visoms naujoje temeleje smile.gif
nebepamenu, ar rasiau praeitoje, vakar issitepliojau plauku galus ricinos aliejumi, patiko man labai biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės nepykit veržiuosi į temelę neskaičius kitų gal daug buvo kalbėta, bet labai reikia patarimo blush2.gif Ar vertas dėmesio šis serumas user posted image būsiu dėkinga jai atsakysit 4u.gif Ir ar jis neriebaluoja plaukų g.gif šeip sausi plaukučiai, bet tepčeu juk tik galiukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 20:12)
Labas visoms naujoje temeleje smile.gif
nebepamenu, ar rasiau praeitoje, vakar issitepliojau plauku galus ricinos aliejumi, patiko man labai biggrin.gif

ar kaip kaukyte, paskui isplovet, ar kaip aliejuka galiukams ir palikot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 21, 22:36)
ar kaip kaukyte, paskui isplovet, ar kaip aliejuka galiukams ir palikot? ax.gif

Kaip aliejukas galams, issitepiau ir nuejau miegoti nakciai smile.gif ryte tokie faini galai buvo smile.gif siandien vel tepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 22:42)
Kaip aliejukas galams, issitepiau ir nuejau miegoti nakciai  smile.gif  ryte tokie faini galai buvo smile.gif siandien vel tepsiu smile.gif

kiek tu jo mazdaug tepei? kokie tavo plaukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 21, 23:02)
kiek tu jo mazdaug tepei? kokie tavo plaukai?  4u.gif

Labai mazai, lasiuka i delna, pasiskrsciau ant abieju ranku ir patepiau smile.gif mano plaukai visai tiesus, tad man jo mazai reikejo, nes kaip supratau pas ka garbanoti ir labai tankus, tai sunkiau uzsitepti, nes jis labai tirstas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 05 21, 22:24)
Mergaitės nepykit veržiuosi į temelę neskaičius kitų gal daug buvo kalbėta, bet labai reikia patarimo blush2.gif Ar vertas dėmesio šis serumas [img] Ir ar jis neriebaluoja plaukų

Man jis visai patiko, gal tris iš eilės kažkada esu sunaudojusi, labai lengvas, daro plaukus labai slidžius ir blizgančius, visai neriebaluoja, o ir kaina lyginant su gerais serumais labai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 05 21, 22:24)
Mergaitės nepykit veržiuosi į temelę neskaičius kitų gal daug buvo kalbėta, bet labai reikia patarimo blush2.gif Ar vertas dėmesio šis serumas.
būsiu dėkinga jai atsakysit 4u.gif Ir ar jis neriebaluoja plaukų g.gif šeip sausi plaukučiai, bet tepčeu juk tik galiukus rolleyes.gif

Dabar kaip tik toki turiu smile.gif O atsiliepimai tokie: kaip ir bet koks kitas serumas tai silikonu misinys. Kiek esu bandziusi (clinique, kerastase, alfa parf, l'oreal) - efektas panasus, tik sito kaina mazesne. Tiesiog nematau priezasties moketi daugiau uz ta pati tik kitoje pakuoteje su kitu vardu. Nors naudoju ji pirma karta ir tik savaite laiko, bet pastebejau viena Avon serumo pliusa - viena karta pasitepus jo efektas trunka iki kito plauku plovimo ir neatsiranda poreikio tepti galiukus kas 2-3 valandas kaip budavo su kitais serumais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 spalio 2009 - 07:40
QUOTE(Becky @ 2009 05 22, 00:26)
Dabar kaip tik toki turiu smile.gif O atsiliepimai tokie: kaip ir bet koks kitas serumas tai silikonu misinys. Kiek esu bandziusi (clinique, kerastase, alfa parf, l'oreal) - efektas panasus, tik sito kaina mazesne. Tiesiog nematau priezasties moketi daugiau uz ta pati tik kitoje pakuoteje su kitu vardu. Nors naudoju ji pirma karta ir tik savaite laiko, bet  pastebejau viena Avon serumo pliusa - viena karta pasitepus jo efektas trunka iki kito plauku plovimo ir neatsiranda poreikio tepti galiukus kas 2-3 valandas kaip budavo su kitais serumais.

O man drauges sake,kad nuo Avon serumo dar labiau skilineja galiukai ;/
Atsakyti
Dėkui mergaitės reiškias man jo reikia biggrin.gif teko nukirpti daug plaukučių verysad.gif taip susigadinau, o kaltas džiovintuvas doh.gif ilgi jie pas mane iki juosmens tingėdavau džiovinti natūraliai, o dabar gailiuosi ne tas žodis verysad.gif
Atsakyti
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti