Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 22, 09:11)
O man drauges sake,kad nuo Avon serumo dar labiau skilineja galiukai ;/

Visai gali buti, nes sudetyje yra alkoholio, kuris labai dziovina. Bet as retai naudoju, ne kiekviena diena, todel kolkas tokio poveikio nepastebejau
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)

Aš taip pat už šį geresnio dar nesu atradusi good.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 22, 10:49)
Aš taip pat už šį geresnio dar nesu atradusi good.gif

Kiek sitas geris kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 22, 11:38)

kazkur 40-50 lt. 4u.gif senokai bepirkau, nes ilgai jo uztenka, o dabar dar kita turiu, reikia isnaudot, ir tada tikrai pirksiu sita ir nebekeisiu i jokius kitus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modita: 22 gegužės 2009 - 11:00

per akcijas apie 38lt, siaip lyg tai 47lt. Aš tik Eurovaistinėje perku, kitur nesu mačiusi, gal ir pigiau yra. Man jo užtenka pusmečiui, nors tepu kasdien, ten išsispaudžia toks mažas lašelis, bet mano galams 1-2 užtenka (mano plaukai banguojasi) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image

as ji pradejau sia savaite naudoti ir labai dziaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:

47 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 05 22, 12:05)
per akcijas apie 38lt, siaip lyg tai 47lt. Aš tik Eurovaistinėje perku, kitur nesu mačiusi, gal ir pigiau yra. Man jo užtenka pusmečiui, nors tepu kasdien, ten išsispaudžia toks mažas lašelis, bet mano galams 1-2 užtenka (mano plaukai banguojasi) mirksiukas.gif

O man su tiesiais plaukais 2 net per daug, 1 isspaudimo pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 20:12)
Labas visoms naujoje temeleje smile.gif
nebepamenu, ar rasiau praeitoje, vakar issitepliojau plauku galus ricinos aliejumi, patiko man labai biggrin.gif

Reiks išbandyt bigsmile.gif o kur tu jį pirkai? Vaistinėj?
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 23, 23:14)
Reiks išbandyt bigsmile.gif o kur tu jį pirkai? Vaistinėj?

Vaistineje, labai pigiai mokejau apie 5 litus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
as naudoju galiukams skystuosius kristalus su linu semenimis, na toks kaip ir aliejukas, bet vienintelis produktas, kuris neriebina ir neapsunkina mano plauku thumbup.gif naudoju jau apie pusantro menesio ir pastebejau kad lb ilgam uztenka, nors mano plaukai ir stori ir ilgi... galima tepti per visa ilgi, tai tada tokie svelnuciai plaukai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -crazygirl-: 24 gegužės 2009 - 11:05
Man gal vaidenasi, bet atrodo, kad nuo tų serumų tik labiau galiukai šakojas biggrin.gif Prieš tai iš vis neturėjau tokio problemos, puse metų galėdavau nekirpt ir nesišakodavo, ir serumų jokių nenaudojau. Dabar turiu Joico, tai kaina tikrai nemaža, nėra prastas, bet atrodo, kad labiau šakotis pradėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(-crazygirl- @ 2009 05 24, 12:01)

Kur perki, kokia talpa ir kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 22, 09:11)
O man drauges sake,kad nuo Avon serumo dar labiau skilineja galiukai ;/

Man butent taip ir budavo, i jo puse net ziuret nebenoriu
Atsakyti