Sveikos, iš savo nemalonios patirties noriu įspėti jog su sėmenų aliejumi gerdamos būtumėte atsargios, nes tik ketvirtadienį išgėriau ryte arbatinį šaukščiuką ir pavakarį atsirado keli negražūs dideli spuogai, visai neįtardama, kad čia nuo aliejaus jie, išgėriau šaukštelį dar penktadienio ryte
, tai nelinkiu niekam... jau vakare atrodžiau kaip susirgusi vėjauraupiais, gal apie penkiasdešimt ir didelių ir mažesnių spuogų priisėjo ant veido ir dekolte srityje, gyvenime neesu savęs tokios baisios mačiusi
Jau šiandien lyginant su savaitgaliu galiu į veidą pasižiūrėti, bet normaliai oda duok Dieve kad iki savaitgalio susitvarkytų, gerai kad niekur nereikia ir galiu sėdėti namuose
QUOTE(Maluna @ 2009 05 25, 13:42)
Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:05)
Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus 
o ka bendro turi linu semenu aliejus su sezamais?
semenu aliejus valo zarnyna, tai greiciausiai tie spuogai ir bus to valymosi pasekme. siaip, jei laukia kokia svente ar pan., tai turbut nepatarciau gerti sio aliejaus, nes ir mane isbere buvo. nors kitoms tokio poveikio ir nebuna, cia jau turbut nuo organizmo priklauso
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 25, 14:40)
o ka bendro turi linu semenu aliejus su sezamais? :
Tiksliai
Beja būtų įdomu per kiek laiko išsivalytų tokiu būdu žarnynas?
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:48)
Geras klausimas...na, jei truputi su jumoru atsakyt, tai sakyciau, kad valytusi tol, kol bertu spuogais
Šiaip nededu į burną kas papuola, tai nuo ko tas žarnynas galėjo taip nenormaliai valytis, kad kaip raupsuota po kelių valandų palikau? 
Papildyta:
Tai tik tas dvi dienas ir geriau, nes nežinau ar savi beatpažintų jau šiandieną
Dar tik po šios nakties apsiramino oda, jei taip galima būtų pavadinti
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 25, 14:51)
Geras klausimas...na, jei truputi su jumoru atsakyt, tai sakyciau, kad valytusi tol, kol bertu spuogais
o tai metet gert ar tebegeriat? 
Tai tik tas dvi dienas ir geriau, nes nežinau ar savi beatpažintų jau šiandieną
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 26, 11:01)
Man kirpeja rekomendavo geriau nenaudoti vasara serumu, nes greiciau limpa dulkes, nesvarumai 
O ka vietoj to? ar isvis nieko netept?
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 26, 13:06)
O ka vietoj to? ar isvis nieko netept?
mano galai vasara turbut iskart nudziutu ir nukristu

a vot sito tai nepaklausiau
QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai

Ir aš jau antrą buteliuką baiginėju, man jo užtenka metams maždaug. Naudoju kas antra diena, nes kas antra diena plaunu plaukus. Seip labai patinka, bet galvojau išbandyti kažką naujo. Bet žiūriu, kad geresnio kolkas nerasiu ir kaina gera. Dar alfapaf geras, bet jo ir kaina dviguba.
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 26, 13:01)
Man kirpeja rekomendavo geriau nenaudoti vasara serumu, nes greiciau limpa dulkes, nesvarumai 
as pvz tepu ant slapiu plauku aliejuka, jis geriau susigeria, isdziuva plaukai, ir nemanyciau kad tuomet dulkes limpa, jei ant sausu priteptum ir nesusigertu, tai gal ir liptu