Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Albumėlio garbanės:
0kristut0
annaa
agnuciukas
Chardonnay…
dykumos_pūga
Eleina
gutte86
JuicyTube
lotute
magistrante
Miledi.N
Monrutė
NeNuorama
Nenustygstanti
pandutė
Pokahonta
rozetuke
rusiuke
Vidmantė
VilkoSesuo
visai_nauja
wenita
zuosytia

Visos naujokės, norinčios pasirodyti ir mus pamatyti, siųskite savo nuotrauką (arba kelias) man i e-mailą adresu:
chardonnay.sm@googlemail.com user posted image ir informuokite mane apie tai į až mirksiukas.gif Jūsų nuotrauką įdėsiu į albumėlį ir atsiųsiu prisijungimo duomenis user posted image

PLEPAM PLEPAM PLEPAM!!!!! gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 12 birželio 2009 - 20:05
kaip visada lb lb grazi tema wub.gif
kaip toij 1 foto tureciau tokio ilgio plaukus, kelnes pilnos laimes butu . lotuliukas.gif kaip man grazu kaip daug plauku buna wub.gif
Atsakyti

plepiausios garbanės biggrin.gif :

*Chardonnay* 153
rusiuke 66
gutte86 49

Chardonnay už temukę 4u.gif

reik ir man bandyt tą Kiaunę, labai jau daug gerų atsiliepimų bigsmile.gif o kristut sakei Kaune ten jį pilsto, tai galima bet kokio kiekio prašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 12, 23:13)
plepiausios garbanės  biggrin.gif  :

*Chardonnay*  153
rusiuke  66
gutte86  49

Chardonnay už temukę  4u.gif
reik ir man bandyt tą Kiaunę, labai jau daug gerų  atsiliepimų  bigsmile.gif  o kristut sakei Kaune ten jį pilsto, tai galima bet kokio kiekio prašyt  g.gif

aha, bet kokio galima prasyti kiekio. mirksiukas.gif tik tara savo atsinesti nepamirsk, i ka supiltu .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 12, 22:09)
kaip toij 1 foto tureciau tokio ilgio plaukus, kelnes pilnos laimes butu . lotuliukas.gif kaip  man grazu kaip daug plauku buna wub.gif

Panasu kad prideta netikru plauku, is kur naturaliai tiek apimties g.gif bet ilgis tikrai pavyda kelia ax.gif

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 12, 22:13)
plepiausios garbanės  biggrin.gif  :

*Chardonnay*  153
rusiuke  66
gutte86  49

Chardonnay už temukę  4u.gif

swoon.gif vajezau
Prasom prasom 4u.gif

beje kaip suzojau postu skaiciu? g.gif negi visus skaiciuot reik? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 12, 23:51)
Panasu kad prideta netikru plauku, is kur naturaliai tiek apimties g.gif bet ilgis tikrai pavyda kelia ax.gif
swoon.gif vajezau
Prasom prasom 4u.gif 

beje kaip suzojau postu skaiciu? g.gif negi visus skaiciuot reik? unsure.gif

ne , nereik skaiciuoti, bet kaip suzinoti nzn . g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 12, 23:15)
ne , nereik skaiciuoti, bet kaip suzinoti nzn .  g.gif

Ir as niekur neradau tokios funkcijos g.gif kitai temai susizinosiu 4u.gif
Atsakyti
Jau nauja tema blink.gif

lyg ir eurovizijos nebeaptarinejom, bet visvien greitai tema pribaigem lotuliukas.gif

aciu chardonnay uz grazia nauja temele 4u.gif

o pirmoj foto ispudingi plaukai, bet visi pridetiniai unsure.gif

nu ka, reiks pasitaisyt ir islipt is plepiausiu trejeto doh.gif

Papildyta:
I tema - ziurinejau ir as keunes sculptinga, bet nebepirkau.. bet veliau planuoju butinai isbandyti cool.gif

nusipirkau rene furterer kazkoki nenuplaunama skysti plaukams atstatyti, nepamenu kaip konkreciai vadinasi g.gif ji reikia ant isplautu plauku tepti, bet man gaila pritepti svarius plaukus doh.gif todel tepu ji antradiena po plovimo, kai plaukai nebestovi graziai - suslapinu vandeniu ir pritepu. Man tinka vietoj formavimo priemones, graziai garbaneles susuka smile.gif
kad ir kaip noreciau, neapsieinu su naturaliomis priemonemis savo plaukams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 12, 23:16)
Ir as niekur neradau tokios funkcijos g.gif kitai temai susizinosiu 4u.gif

pagrindiniame lange kai yra temos pavadinimas, sekantis kiek žinučių parašyta, kas sukūrė temą, ir kiek kartų atidaryta, tai paspaudžiat ant to skaičiuko kiek parašyta žinučių, ir ten atsidaro langelis kas parašė ir kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir as registruojuosi naujoj temoj smile.gif Pries menesi su kirpejos rekomendacija nusipirkau Kerastase priemone skatinancia plauku augima, tai dabar negaliu vaiksciot be lankelio lotuliukas.gif tiek visokiu eziu pridygo, kad nei suristais, nei palaidais negaliu vaiskciot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 13, 10:33)
Na ir as registruojuosi naujoj temoj smile.gif Pries menesi su kirpejos rekomendacija nusipirkau Kerastase priemone skatinancia plauku augima, tai dabar negaliu vaiksciot be lankelio  lotuliukas.gif tiek visokiu eziu pridygo, kad nei suristais, nei palaidais negaliu vaiskciot  doh.gif

kokia priemone? bigsmile.gif
as geriau vitaminus, kad plaukai geriau augtu, taciau augo ne i ilgi (kaip kad noreciau), bet i tankuma doh.gif ezys, aciu dievui, jau nuaugo
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 10:41)
kokia priemone?  bigsmile.gif
as geriau vitaminus, kad plaukai geriau augtu, taciau augo ne i ilgi (kaip kad noreciau), bet i tankuma  doh.gif  ezys, aciu dievui, jau nuaugo

pasiule tokia priemone: http://www.folica.co...peci_d4698.html
na man kai cia pavasari plakai kuokstais slinko, tai man ne tik ilgio bet ir plocio reik, tai dabar jauciu kad i ploti jie man paaugo, tikiuosi kad prades ir i ilgi augt smile.gif))
Atsakyti