Įkraunama...
Įkraunama...

Katė ir "reikaliukų atilikimas" ne vietoje

Sveiki kačių mylėtojai, jungiuosi ir aš prie Jūsų su savo bėda. Turiu katiną nekastruotą 4 metų, mišrūną. Šiaip tvarkingas, bet kartas nuo karto kur nors privaro sisiuko ar ant daiktų, ar ant grindų. Tas kartas nuo karto, tai maždaug kartą į mėnesį ar kartą į du mėn. O šią savaitę kasdien vis kitoj vietoj, bet džiaugsmą palieka. Visas butas smirda. Tendencijos po kokių gyvenimo įvykių jis taip daro nepastebėjau. Šiaip daro į savo dėžę net pamiršus laiku smėlį pakeisti. Baldų neženklina. Drasko tik vieną ir tą pačią staktą. Na būtų super tvarkingas katinas, jei ne tie siurprizai. Į kiemą neina. Ar gali įtakos turėti iš lauko ateinantis morčiavojančių kačių kvapas?
Atsakyti
Sveikos kačių mylėtojos 4u.gif

Prisipažinsiu, nemėgstu kačių, namie neturiu, bet toleruoju (įsivaizduoju, kad esu taikus žmogus blush2.gif ), tik va turiu bėdą ir nebežinau ką su tuo daryti. Gyvenam nuosavam name, aišku norisi ir gėlyną kokį turėt, ir šiaip švariai gyvent, bet NEGALIM, nes ant durų ir prie įėjimo esantį gėlyną PASTOVIAI dergia rajono katės ir katinai doh.gif doh.gif Negaliu pakęsti tos smarvės, primyž... ant durų beveik kasryt, smirda visas kolidorius, gėlyne jokios gėlės negali augti, nes ten būtinai reikia išsikasti duobutes ir pridirbti. Bandžiau pirkti spec.žele, bet ji arba nuplaunama lietaus, arba sudžiūna saulėje ir nebeveikia po dienos ar dviejų, beje turi gana aštrų kvapą taip pat. Pasisodinau rūtų krūmelius, bet poveikio nepastebėjau, dar buvau girdėjusi, kad reikia barstyt garstyčių milteliais, bet nežinau ar aplamai yra kur pirkti šiais laikais tokių. Gal žinot kokią priemonę, būdą ar dar ką, kaip apsieiti be nuodų katėms? Mano kantrybė jau ant ribos verysad.gif Išbandysiu viską ką pasiūlysit... pažadu ir būsiu labai labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 05 28, 11:02)
Sveiki kačių mylėtojai, jungiuosi ir aš prie Jūsų su savo bėda. Turiu katiną nekastruotą 4 metų, mišrūną. Šiaip tvarkingas, bet kartas nuo karto kur nors privaro sisiuko ar ant daiktų, ar ant grindų. Tas kartas nuo karto, tai maždaug kartą į mėnesį ar kartą į du mėn. O šią savaitę kasdien vis kitoj vietoj, bet džiaugsmą palieka. Visas butas smirda. Tendencijos po kokių gyvenimo įvykių jis taip daro nepastebėjau. Šiaip daro į savo dėžę net pamiršus laiku smėlį pakeisti. Baldų neženklina. Drasko tik vieną ir tą pačią staktą. Na būtų super tvarkingas katinas, jei ne tie siurprizai. Į kiemą neina. Ar gali įtakos turėti iš lauko ateinantis morčiavojančių kačių kvapas?

Iškastruokit ir turėtų išsispręsti. Jis tiesiog teritoriją žymisi, normalus nekastruoto katino elgesys. Nieko čia kitaip nepadarysit.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 02, 07:55)
Sveikos kačių mylėtojos  4u.gif

Prisipažinsiu, nemėgstu kačių, namie neturiu, bet toleruoju (įsivaizduoju, kad esu taikus žmogus  blush2.gif ), tik va turiu bėdą ir nebežinau ką su tuo daryti. Gyvenam nuosavam name, aišku norisi ir gėlyną kokį turėt, ir šiaip švariai gyvent, bet NEGALIM, nes ant durų ir prie įėjimo esantį gėlyną PASTOVIAI dergia rajono katės ir katinai  doh.gif  doh.gif Negaliu pakęsti tos smarvės, primyž... ant durų beveik kasryt, smirda visas kolidorius, gėlyne jokios gėlės negali augti, nes ten būtinai reikia išsikasti duobutes ir pridirbti. Bandžiau pirkti spec.žele, bet ji arba nuplaunama lietaus, arba sudžiūna saulėje ir nebeveikia po dienos ar dviejų, beje turi gana aštrų kvapą taip pat. Pasisodinau rūtų krūmelius, bet poveikio nepastebėjau, dar buvau girdėjusi, kad reikia barstyt garstyčių milteliais, bet nežinau ar aplamai yra kur pirkti šiais laikais tokių. Gal žinot kokią priemonę, būdą ar dar ką, kaip apsieiti be nuodų katėms? Mano kantrybė jau ant ribos  verysad.gif Išbandysiu viską ką pasiūlysit... pažadu ir būsiu labai labai dėkinga  4u.gif  4u.gif

truputi daugiau humaniskumo, kokios dar gali buti kalbos apie nuodus.... o suo kieme yra? tas vietas kur jie daro galite apipurksti actu, arba yra spec elektroninis prietaisas kuris baido kates ir tikrai yra veiksmingas.
Atsakyti
O jei katinas berniukas mažas, iki pusmečio amžiaus, tai jis dar nežymės teritorijos?
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 06 02, 11:01)
O jei katinas berniukas mažas, iki pusmečio amžiaus, tai jis dar nežymės teritorijos?

Gali pradėt žymėti, kai subręsta. O subręsta įvairaus amžiaus.Gali ir iš vis nežymėti.
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 06 02, 12:01)

ivairiai buna, gali ir aplamai nezymeti cia nuo katinos priklauso, as saviksi veziau kastruoti 7 men ir jis dar nebuvo pradejes zymeti teritorijos.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 06 02, 09:56)
truputi daugiau humaniskumo, kokios dar gali buti kalbos apie nuodus.... o suo kieme yra? tas vietas kur jie daro galite apipurksti actu, arba yra spec elektroninis prietaisas kuris baido kates ir tikrai yra veiksmingas.

Apie humaniškumą tai man pasakot nereikia, turiu prieglaudinių gyvūnų namie ir jau senai nebūtų nei vieno katino visam rajone, dabar gi prašau pagalbos doh.gif Bet kantybė irgi ne geležinė schmoll.gif

Žemę irgi supurkšti actu?? Gėlynus?? O elektroninį prietaisą lauke prikabint ar kaip? Jis lietaus ir drėgmės nebijo? Kur tokių yra, pasidomėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 02, 14:17)
Apie humaniškumą tai man pasakot nereikia, turiu prieglaudinių gyvūnų namie ir jau senai nebūtų nei vieno katino visam rajone, dabar gi prašau pagalbos  doh.gif Bet kantybė irgi ne geležinė  schmoll.gif

Žemę irgi supurkšti actu?? Gėlynus?? O elektroninį prietaisą lauke prikabint ar kaip? Jis lietaus ir drėgmės nebijo? Kur tokių yra, pasidomėčiau  g.gif

http://www.credo.lt/...sciu_atbaidymui visa info..
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 02, 13:17)
dabar gi prašau pagalbos  doh.gif Bet kantybė irgi ne geležinė  schmoll.gif

jeigu žinai, kieno katinai lankosi tavo kieme, įmesk jų šeimininkams informaciją apie sterilizaciją į pašto dėžutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 06 02, 13:16)
jeigu žinai, kieno katinai lankosi tavo kieme, įmesk jų šeimininkams informaciją apie sterilizaciją į pašto dėžutę  4u.gif

Bandžiau sakyt, gavau atsakymą "aš savo katės neganau" doh.gif

gabija77, ačiū, einu skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 02, 17:55)
Bandžiau sakyt, gavau atsakymą "aš savo katės neganau"  doh.gif

gabija77, ačiū, einu skaityt  4u.gif

minejai, kad pati augini kazka tai paziurek kad sis aparatas nekenktu saviems gyvunams.
Atsakyti