Su saviškio "charakteriu" aš jau beveik susitaikiau... tai dabar ateities sprendimas - odiniai baldai... nes senukas "mergautinis-studentiškas" baldų komplektukas jau taip sužymėtas, kad net baisu... kolkas gelbėjamės tik Biodor'u (išvalius pripurškiam, kad kvapo nebūtų). Ir svarbiausia, kad nepagaunu kada jis pasistengia
o post factum - nebegali baust, nes nesupras už ką... Beja, katinas kastruotas... matyt čia jis taip baudžia už dėmesio stoką (juk aš visą dieną darbe - o jis vienišiauja). Planuoju antrą katiniuką, bet dabar galvoju ar neprasidės dar didesnis "charakterio" rodymas - tik tada iš pavydo...

Mano katei 2 metai
Taip pat mėgsta prišlapinti kur nereikia
, dažniausiai, ant kaldros lovoje arba ant kuprinių
Jei smarkiai supyksta, tai žiūrėk, tuoj ir paliks kur ,,dovanėlę''
Dažnokai pridaro per morčių arba kai jos dėžutė būna nepakeista (na dėl to dar galima atleist)...Kaip su tuo kovoti

QUOTE(selen @ 2009 12 15, 18:25)
Dažnokai pridaro per morčių
sterilizuokite 
QUOTE(selen @ 2009 12 15, 20:25)
Jei smarkiai supyksta, tai žiūrėk, tuoj ir paliks kur ,,dovanėlę''
Dažnokai pridaro per morčių arba kai jos dėžutė būna nepakeista (na dėl to dar galima atleist)...Kaip su tuo kovoti 

Dazniau pavalykit dezute,visiem patinka svara

QUOTE(Evelincik @ 2009 12 15, 23:19)
o del ko ji pyksta?
Na kaip pyksta....nemėgsta ji ant rankų būti,

QUOTE(moocho @ 2009 12 15, 23:15)
na, mano katė sterilizuota, ale kaip varė visur, taip ir tebevaro. Keisčiausia, kad kraikas būna švarus

turiu katę ir katiną,tai katė po sunkios operacijos kakoja šalia dėžutės(gal po operacijos kai kakojo viską šalia toj vet gydykloj ,tai refleksas susidarė,nes išgulėjo stacionare 5 paras
),viską išbandžiau niekas nepadeda...tai susitaikiau ir tiek
,privalumas tik tas ,kad žinau ,kad abu katinai kasdien kakoja,nes randu kruveles ir dėžutėj ir šalia
,menka paguoda ,bet....

Sveikos.
Katiniuke turim jau beveik menesi,dideli reikaliuka dezuteje daro nuo pat pirmos dienos,su tuo problemu nera,bet va su sisiuko
:ohKartais kaip uzeina ji daro dezuteje,o kartais lyg niekur nieko kur panori... Labiausiai nervina kad ji pasisioja tokiuose vietose,kur net uzmatyt neimanoma,tik uzuodi arba isvis randi po laiko,siandien sugebejo i spintele isiropsti ir ten pasidarbuoti
Blogiausia yra tas kad musu katyte-Turku Angora,ir sios veisles kates yra kurcios,tad kaip jai reikia iaiskinti,barti?Labai sunku
Noretusi ismokinti ir sisiuka pastoviai daryti dezuteje,o ne ten kur ji nori
Katiniuke turim jau beveik menesi,dideli reikaliuka dezuteje daro nuo pat pirmos dienos,su tuo problemu nera,bet va su sisiuko

Blogiausia yra tas kad musu katyte-Turku Angora,ir sios veisles kates yra kurcios,tad kaip jai reikia iaiskinti,barti?Labai sunku

Noretusi ismokinti ir sisiuka pastoviai daryti dezuteje,o ne ten kur ji nori

turiu du grazuoliukus, vyresnele ant gamtiniu reikaliuku eidavo i lauka, bet kaip apsirgom privalejom viska daryti namie, be jokiu problemu viska atlieka dezuteje, o su kaciuku vargstu sysioja i dezute, ale kakoja tai kur nors vis kitur tai uz sofos tai uz skalbimo masinos ir pan. nezinau kaip ji priversti daryti dezuteje
vienintele paguoda gal kai pavasari iseis i lauka ismoks daryti lauke ir prasysis i ji, bet ir baisu del to kad ji kastruosiu ar ne gaus velniu isejes i lauka

Laba dieną
Mes isigijome 2 mėn katinuką. Pirmas 2 paras jis darė normaliai į dežutę ir net apsidžiaugiau, kad nerėiks pratinti jau išmokintas. Tai kur tau džiaugsmas mano baigėsi kai naktį vyras miegamajį nakčiai uždarė ko niekada nedarydavo. Ir jis pasiliko su mumis miegoti. Ryte radau minimum 3 šlapias vieteles. Labai stebiu dabar , kad kambarys butu uždarytas , bet mažoji vis kars nuo karto atidaro
. Ir vis randu šlapių vietelių. O vat vakar jau apsidžiaugiau ,kad sausa nusaugojau tai po mano kaldra didelis rėikalas padarytas . Vakar vel prieš naktį su žirziančiu vaiku turėjau keisti patakyne. O šiandien kol nuejau pasiruošti visokiu valiklių papurkšti čiužiniui tai tiesiai ant vaiko kaldros vidurio dovanėle rimta. Nu tiesiog piktybiškai jau. Bijau ,kad vyras jį mes lauk jei nesusitvarkysim .............. Man labai sunku del tokios situacijos , nes taip norėjau katės ir vaikas džaiugiasi ir vyras karts nuo karto paglosto. O jis toks kantrus vaikas tampo o jis nieko. Jį turim dar tik savaite.
Mes isigijome 2 mėn katinuką. Pirmas 2 paras jis darė normaliai į dežutę ir net apsidžiaugiau, kad nerėiks pratinti jau išmokintas. Tai kur tau džiaugsmas mano baigėsi kai naktį vyras miegamajį nakčiai uždarė ko niekada nedarydavo. Ir jis pasiliko su mumis miegoti. Ryte radau minimum 3 šlapias vieteles. Labai stebiu dabar , kad kambarys butu uždarytas , bet mažoji vis kars nuo karto atidaro

QUOTE(Evelinčikas @ 2010 05 19, 12:17)
Mes isigijome 2 mėn katinuką.
mažiukas dar jis, pasimetė gal erdvėj - o paskui jau jo jautri nosytė jautė reikaliukų kvapą ant lovos, tai ir grįžo pakartot, gi taip minkšta ir patogu ant patalų 

Sveikutės,
Pastebėjau, kad labiau susiduriate su mažų katukų bėdomis...
Bet mano gražuolei jau apie 7-8 mėn. Atrodo viskas būtų gerai, bet kartais užplaukia debesėlis ir prikrauna šalia dėžutės
Dėžutę stengiuosi labai prižiūrėti, bet vis tiek ji kartais pavaro vaizdų ne ten kur reikia (tik tada, kai mūsų nėra namuose).
Kaip galvojate, kur čia didžiausia problema?
Ką galite patarti?
Pastebėjau, kad labiau susiduriate su mažų katukų bėdomis...
Bet mano gražuolei jau apie 7-8 mėn. Atrodo viskas būtų gerai, bet kartais užplaukia debesėlis ir prikrauna šalia dėžutės

Dėžutę stengiuosi labai prižiūrėti, bet vis tiek ji kartais pavaro vaizdų ne ten kur reikia (tik tada, kai mūsų nėra namuose).
Kaip galvojate, kur čia didžiausia problema?
Ką galite patarti?