Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(gintarelele @ 2010 08 01, 19:56)
tikriausiai taip ir bus doh.gif , o man atrodo dar blogiau, kai matosi, jog bandyta derint, bet niekas nesigavo schmoll.gif , jau tada geriau su visai skirtingom.

Tas ir yra blogiausias variantas doh.gif
Būtų mano vestuvės, tai išvis jokių porų nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
Mano vestuvės jau už poros savaičių. Bus tik 3 poros. Iš pradžių žadėjau nieko pamergėm neėsakyt dėl suknelių, nenorėjau įpareigoti, nes dažniausiai būna, kad nesusiderina tarpusavyjei nei spalvos, ilgio ar dar ko. Paskui pasiūliau nupirkti joms vienodas sukneles. Visos sutiko ir preitą savaitę jau gavo savo suknutes. Labai patenkinta esu savo sprendimu ir pamergiu suknelemis. Tikiuosi vestuvių diena bus vienintelė ir nepakartojama smile.gif Antra spalva mėlyna, tai suknutės tokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monali: 02 rugpjūčio 2010 - 11:42
QUOTE(Monali @ 2010 08 02, 10:41)
Mano vestuvės jau už poros savaičių. Bus tik 3 poros. Iš pradžių žadėjau nieko pamergėm neėsakyt dėl suknelių, nenorėjau įpareigoti, nes dažniausiai būna, kad nesusiderina tarpusavyjei nei spalvos, ilgio ar dar ko. Paskui pasiūliau nupirkti joms vienodas sukneles. Visos sutiko ir preitą savaitę jau gavo savo suknutes. Labai patenkinta esu savo sprendimu ir pamergiu suknelemis. Tikiuosi vestuvių diena bus vienintelė ir nepakartojama smile.gif Antra spalva mėlyna, tai suknutės tokios.

grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monali @ 2010 08 02, 12:41)

labai superinė spalva ir modelis man labai gražus, bet būčiau piktoji pamergė ir atsisakyčiau matomai pamergiaut, nes tarkim puikiai žinau, kad man netinka suknelės be petnešėlių ar dar kokio prilaikančio briedo... labai gerai, kai visos pamergės klusnios ir sutinka su nuotakos siūlymais 4u.gif tik iš dalies labai labai norėčiau, kad ne tik būčiau puiki pamergė, bet ir nuotaka bent šiek tiek pasidomėtų, koks suknelės modelis man tiktų ir su kuriuo jausčiausi ne tai, kad puikiai, bet bent jau jaukiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 01, 15:33)
Į temą - vakar buvau vestuvėse, kur jaunoji pageidavo, kad pamergės būtų ilgomis persikinėmis suknelėmis. Tai spėlionės mano pasitvirtino - su ilgomis buvo visos pamergės, bet persikinę spalva kiekviena vis kitaip isivaizdavo... Buvom pora persikinių, viena oranžinė ir keletas koralo spalvos suknelėmis apsirėdžiusios. Nuotraukose tikrai neatrodys vienodai

ne tik neatrodys vienodai, bet dar ir negraziai schmoll.gif nes kai atseit tik derinama spalva ( o ja vis kitaip supranta kiekviena pamerge), tai atrodys balaganas, plius aisku, yra ir tokiu, kad sukneles modeli pasirenka tai "nei bek, nei rek" doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monali @ 2010 08 02, 13:41)

lb grai ir spalvyte ir modeliukas thumbup.gif wub.gif
tik ar visoms ta suknyte graziai atrodo? g.gif gerai, jei visos kudutes, bet jei ne, tai vaizdelis tikrai ne koks, o ir patogumo jokio, kai didesnes krutines neprilaiko niekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 02, 18:13)
nes kai atseit tik derinama spalva ( o ja vis kitaip supranta kiekviena pamerge), tai atrodys balaganas, plius aisku, yra ir tokiu, kad sukneles modeli pasirenka tai "nei bek, nei rek"
Papildyta:

O man pvz labai gražu, kai skiriasi ir spalvos atspalviai ir pats modelis ax.gif Va kaip čia
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 02 rugpjūčio 2010 - 17:52
QUOTE(pim @ 2010 08 02, 19:52)
O man pvz labai gražu, kai skiriasi ir spalvos atspalviai ir pats modelis ax.gif  Va kaip čia
user posted image

o jus betn isiziurejot i tas pamerges su suknelem? blink.gif nei viena nepasirinkusi pagal savo figura sukneles, visos atrodo, kaip su skarmalais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 02, 19:08)
o jus betn isiziurejot i tas pamerges su suknelem? blink.gif nei viena nepasirinkusi pagal savo figura sukneles, visos atrodo, kaip su skarmalais doh.gif

įsižiūrėjau, man tai gražu. Kur kas gražiau, nei kaip klonuotos visos vienodos ax.gif
Tiesa, šitoj foto, pagal mane, tik viena atrodo nekaip - tai pirmoji iš dešinės (dėl viršutinės suknelės dalies)
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 02, 19:14)
įsižiūrėjau, man tai gražu. Kur kas gražiau, nei kaip klonuotos visos vienodos ax.gif
Tiesa, šitoj foto, pagal mane, tik viena atrodo nekaip - tai pirmoji iš dešinės (dėl viršutinės suknelės dalies)

Nežiūriu aš į figūras, pažiūrėjau iš spalvinės pusės - šitose nuotraukose tikrai neblogai atrodo. Lauksiu foto iš tų vestuvių, kur buvau, bet man atrodo rezultatas bus žyyyymiai prastesnis
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 02, 19:19)
Nežiūriu aš į figūras, pažiūrėjau iš spalvinės pusės - šitose nuotraukose tikrai neblogai atrodo. Lauksiu foto iš tų vestuvių, kur buvau, bet man atrodo rezultatas bus žyyyymiai prastesnis

Na jeigu bus dvi vienodos, o kitos skirtingos, tai manau nesižiūrės unsure.gif Nes kažkokio derinimo vistiek reikia ir renkantis skirtingus atspalvius rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti