Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 30, 20:57)
tikrai lb graziai ir elegantiskai atrodysi thumbup.gif  wub.gif

Asiu.. flirt.gif
Atsakyti
Aš matyt esu bjauri nuotaka, nes pamergėm pareiškiau, jog suknelės turi būti mėlynos ir iki kelių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi buvau bjauri ir mano pamerges buvo su raudonom iki keliu suknelem ir juodais kaspinais ant liemens, tiesa modeli rinkosi pagal save, nes sukneles siuvosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 21:59)
Aš matyt esu bjauri nuotaka, nes pamergėm pareiškiau, jog suknelės turi būti mėlynos ir iki kelių  biggrin.gif  biggrin.gif

tikrai ne bjauri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 20:59)
Aš matyt esu bjauri nuotaka, nes pamergėm pareiškiau, jog suknelės turi būti mėlynos ir iki kelių  biggrin.gif  biggrin.gif

Kdl bjauri? g.gif pas mane buvo irgi melynos ir iki keliu ir visu vienodos.. kur cia bjaurumas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 30, 21:03)
Kdl bjauri?  g.gif pas mane buvo irgi melynos ir iki keliu ir visu vienodos.. kur cia bjaurumas?  biggrin.gif

Tai moterys čia tas nebjauriom vadina, kurios nenurodo nei spalvos nei ilgio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 22:07)
Tai moterys čia tas nebjauriom vadina, kurios nenurodo nei spalvos nei ilgio  biggrin.gif  biggrin.gif

nekreipkit demesio mirksiukas.gif cia dauguma yra tokiu, kurios nori kad ju pulkas atrodytu "kaip islindes is inkubatoriaus" lotuliukas.gif cia pacitavau kazkokios merginos zodzius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 21:07)
Tai moterys čia tas nebjauriom vadina, kurios nenurodo nei spalvos nei ilgio  biggrin.gif  biggrin.gif

Aa.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai as tada visa ragana.. nu kokios idomios tos moterys.. ypac lietuves, megsta virtualioje erdvej parodyt co to ja kaip sakoma.. lotuliukas.gif tada mandrumas visas pasireiskia, kai nebendrauja akis i aki
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 30, 22:09)
nu kokios idomios tos moterys.. ypac lietuves, megsta virtualioje erdvej parodyt co to ja kaip sakoma..  lotuliukas.gif tada mandrumas visas pasireiskia, kai nebendrauja akis i aki

na cia tai taiklu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 18:59)

QUOTE(baltoji_feja @ 2010 07 30, 19:01)
As irgi buvau bjauri ir mano pamerges buvo su raudonom iki keliu suknelem ir juodais kaspinais ant liemens, tiesa modeli rinkosi pagal save, nes sukneles siuvosi.  smile.gif

nebjaurios jus visai 4u.gif , as irgi saves neskaitau bjauria, tiesiog mes savo svente ysivaizduojam su tam tikromis detalemis kurios mum svarbios, va ir viskas. as esu buvus pamerge ir su nelabai kokiom suknelem, bet nei cypt is manes nebuvo, nes taip norejo jaunoji taip ji ir gavo, jos diena juk ne mano.
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 30, 22:56)
nebjaurios jus visai 4u.gif , as irgi saves neskaitau bjauria, tiesiog mes savo svente ysivaizduojam su tam tikromis detalemis kurios mum svarbios, va ir viskas. as esu buvus pamerge ir su nelabai kokiom suknelem, bet nei cypt is manes nebuvo, nes taip norejo jaunoji taip ji ir gavo, jos diena juk ne mano.

koks jusu poziuris saunus thumbup.gif kad visos pamerges tokios butu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 30, 20:52)
koks jusu poziuris saunus thumbup.gif  kad visos pamerges tokios butu wub.gif  thumbup.gif

gal as ir klaidingai galvoju, bet manau jeigu tikra drauge tai tikrai nepriestaraus, o patars ir panasiai.
Atsakyti