Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(gintarelele @ 2010 07 30, 23:59)
gal as ir klaidingai galvoju, bet manau jeigu tikra drauge tai tikrai nepriestaraus, o patars ir panasiai.

na bet buna atveju, kad turi kviesti ne tik geras savo drauges unsure.gif o ir tas, kur artimi tavo antraja pusei...
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 30, 21:07)
na bet buna atveju, kad turi kviesti ne tik geras savo drauges unsure.gif  o ir tas, kur artimi tavo antraja pusei...

va butent, manau tada dazniausiai ir pasitaiko priekaistai, aisku buna isimciu mirksiukas.gif
Jum GUCCI gerai visi planavimo ypatumai jau praeity, as jau pradedu protiskai pavargt doh.gif , nu bet gal atsigausiu tuoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 30, 22:59)
gal as ir klaidingai galvoju, bet manau jeigu tikra drauge tai tikrai nepriestaraus, o patars ir panasiai.

Pagarba 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 30, 23:11)
Jum GUCCI gerai visi planavimo ypatumai jau praeity, as jau pradedu protiskai pavargt doh.gif , nu bet gal atsigausiu tuoj mirksiukas.gif

Turiu patarima.. megaukites kiekviena akimirka ir planavimo diena.. nes poto kai viskas praeis pasiilgsit to.. wub.gif uz keliu bus 2 metai kai mes vede.. ir noreciau tik vieno, kad kas nors grazintu ta diena.. tuos ruosimosi menesius ir t.t kaip buvo fainai.. kai zinojai, kad stengies del svarbiausios savo gyvenime dienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 30, 23:07)
na bet buna atveju, kad turi kviesti ne tik geras savo drauges unsure.gif  o ir tas, kur artimi tavo antraja pusei...

Tenka man taip kviesti - vyro pusesere, kurios dar nė karto gyvai neteko matyti, o telefonu kalbėjom tik vieną kartą biggrin.gif Bet ačiū dievui ji neprieštaravo nieko nei dėl suknelės spalvos nei dėl ilgio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 30, 21:13)
Pagarba  4u.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Turiu patarima.. megaukites kiekviena akimirka ir planavimo diena.. nes poto kai viskas praeis pasiilgsit to..  wub.gif uz keliu bus  2 metai kai mes vede.. ir noreciau tik vieno, kad kas nors grazintu ta diena.. tuos ruosimosi menesius ir t.t kaip buvo fainai.. kai zinojai, kad stengies del svarbiausios savo gyvenime dienos wub.gif

aciu uz patarima, tiesio as planuoju viska VIENA, gal del to man tai kartais neteikia tokio malonumo blush2.gif

QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 21:15)
Tenka man taip kviesti - vyro pusesere, kurios dar nė karto gyvai neteko matyti, o telefonu kalbėjom tik vieną kartą  biggrin.gif Bet ačiū dievui ji neprieštaravo nieko nei dėl suknelės spalvos nei dėl ilgio thumbup.gif

pasiseke, o pas mane viena panele kuri reiske didziausias pretenzijas net nezino ar bus vestuvese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 30, 23:55)
aciu uz patarima, tiesio as planuoju viska VIENA, gal del to man tai kartais neteikia tokio malonumo blush2.gif

As planavau irgi viska viena.. vestuves 40ciai zmoniu.. susiplanavau per metus laiko, neskubedama ir megavaus kiekviena akimirka.. man taip pat nieks nepadejo.. tai cia is tikro kaip esi nusiteikus.. 4u.gif jei vestuves reik suplanuot greit, tai tikiu, kad daug streso ir t.t o jei ne, tai pasakymas, kad viena tai.. nu nzn man tas netrukde 4u.gif ir is kitos puses net geriau buvo, kai zinau, kad kaip pasidarysiu taip ir bus.. bet matau dar maza leliuka turit, vat tas maziukas gali redaguot planavima ir tikiu, kad ner tiek laiko kiek jo noretusi.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 30, 23:55)
pasiseke, o pas mane viena panele kuri reiske didziausias pretenzijas net nezino ar bus vestuvese doh.gif

O ji jums lb artima? drauge? gimine ar seip? Nes siaip galima greit issprest.. pasakot iki kada turi atsakyt ar bus ar ne ir viskas.. uzknisa is tikro tokios susireiksminusios personos.. labai jau svarbios jaucias.. nori, nenori, noresi -nebus.. biggrin.gif aisku lengva sneket, gal situacija daug sudetingesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 liepos 2010 - 11:25
QUOTE(amber123 @ 2010 07 31, 10:23)
As planavau irgi viska viena.. vestuves 40ciai zmoniu.. susiplanavau per metus laiko, neskubedama ir megavaus kiekviena akimirka.. man taip pat nieks nepadejo.. tai cia is tikro kaip esi nusiteikus..  4u.gif jei vestuves reik suplanuot greit, tai tikiu, kad daug streso ir t.t o jei ne, tai pasakymas, kad viena tai.. nu nzn man tas netrukde 4u.gif ir is kitos puses net geriau buvo, kai zinau, kad kaip pasidarysiu taip ir bus.. bet matau dar maza leliuka turit, vat tas maziukas gali redaguot planavima ir tikiu, kad ner tiek laiko kiek jo noretusi.. unsure.gif
Papildyta:
O ji jums lb artima? drauge? gimine ar seip? Nes siaip galima greit issprest.. pasakot iki kada turi atsakyt ar bus ar ne ir viskas.. uzknisa is tikro tokios susireiksminusios personos.. labai jau svarbios jaucias.. nori, nenori, noresi -nebus..  biggrin.gif aisku lengva sneket, gal situacija daug sudetingesne

na taip mazas vaikas pas mane ir liko menuo, gryzau iki vestuviu 2 men.o reikia viska suplanuot kai ka padaryt. na tikrai neviska galiu daryt tada kada noriu. siaip jaumane dabar labiausiai vargina tas, kad reikia sugalvot ka padovanot tevam ir pirsliam g.gif
ta panele mano drauge, buvo pakviesta y poras, labai to norejo ir labai dziaugesi, paskui atsiradi didele tikimybe jei prarasti darba, tai atsisake, nes nezinojo kaip bus su pinigeliais, bet paciose vestuvese sake gal bus. Na darbuka ji tikrai prarado del to as ja suprantu ir suprasiu jei ji neatvyks, na as jei pasakiau, kad man reikia tikslaus zmoniu skaiciaus tai ji sake greitu metu man pasaky. O del sukneliu tai as jei graziai bet suprantamai pasakiau ka galvoju ir mane suprato mirksiukas.gif
Papildyta:
sorry uz poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 31, 12:51)
na taip mazas vaikas pas mane ir liko menuo, gryzau iki vestuviu 2 men.o reikia viska suplanuot kai ka padaryt. na tikrai neviska galiu daryt tada kada noriu. siaip jaumane dabar labiausiai vargina tas, kad reikia sugalvot ka padovanot tevam ir pirsliam g.gif

A.. nu tada jau taip, taip jau buna, kai planuoja vestuves per toki trumpa laika..aisku turbut kitaip ir neiseina jei jau taip buna smile.gif o del vaikiuko tai suprantu.. drinks_cheers.gif del dovanos tai pats paprasciausias dalykas buvo, pirsliam padovanojom staline grazia lempa tokia miegamajam pasidet, pasendinta tokia, ir laiko drambliai,labai grazi, o tevam padovanojom angelus tokius nemazus labai grazius.. wub.gif ir pasakem grazius zodzius..tikrai daug ka sugalvot galima 4u.gif priklauso nuo to kiek lt galit sau leist.. jei daug, galit visiem i spa uzpirkt biggrin.gif
Sorry uz OT 4u.gif 4u.gif jei kas domina dar tai i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 liepos 2010 - 12:03
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 31, 00:11)
va butent, manau tada dazniausiai ir pasitaiko priekaistai, aisku buna isimciu mirksiukas.gif

zinokit as jums dbr taip pavydziu baltu pavydu wub.gif kad kas man grazintu tas planavimo dienas ir pacia vestuviu svente, tai buciau lb laiminga wub.gif tad megaukites visa ruosa ir zinoma pacia svente, nes visgi tai pati graziausia gyvenimo svente wub.gif
Atsakyti
Į temą - vakar buvau vestuvėse, kur jaunoji pageidavo, kad pamergės būtų ilgomis persikinėmis suknelėmis. Tai spėlionės mano pasitvirtino - su ilgomis buvo visos pamergės, bet persikinę spalva kiekviena vis kitaip isivaizdavo... Buvom pora persikinių, viena oranžinė ir keletas koralo spalvos suknelėmis apsirėdžiusios. Nuotraukose tikrai neatrodys vienodai
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 01, 14:33)
Į temą - vakar buvau vestuvėse, kur jaunoji pageidavo, kad pamergės būtų ilgomis persikinėmis suknelėmis. Tai spėlionės mano pasitvirtino - su ilgomis buvo visos pamergės, bet persikinę spalva kiekviena vis kitaip isivaizdavo... Buvom pora persikinių, viena oranžinė ir keletas koralo spalvos suknelėmis apsirėdžiusios. Nuotraukose tikrai neatrodys vienodai

Va va.. pas mus manau bus tas pats varijantas.. jaunoji parode foto, ir paprase, kad butu panasi bent spalva ir modeliukas sukeneles.. bet beda ta, kad jei spalva rasiu tokia pat, tai modelis gali, netikt, jei viskas tiks, tai man prie figuros gali netikt ir .tt doh.gif unsure.gif o daug poru bus, tai jauciu bus daug skirtingu modeliu ir tt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 01, 13:36)
Va va.. pas mus manau bus tas pats varijantas.. jaunoji parode foto, ir paprase, kad butu panasi bent spalva ir modeliukas sukeneles.. bet beda ta, kad jei spalva rasiu tokia pat, tai modelis gali, netikt, jei viskas tiks, tai man prie figuros gali netikt ir .tt doh.gif  unsure.gif o daug poru bus, tai jauciu bus daug skirtingu modeliu ir tt

tikriausiai taip ir bus doh.gif , o man atrodo dar blogiau, kai matosi, jog bandyta derint, bet niekas nesigavo schmoll.gif , jau tada geriau su visai skirtingom.
Atsakyti