QUOTE(Saphia @ 2010 10 29, 16:42)
Turiu toki kvaila klausima
ar sios krosneles "pulsuoja" siluma? nes as turiu, kazka panasaus
gavau dovanu, kai uzsisakinejau is vieno katalogo, bet negavau jokios instrukcijos.
Nezinau kaip keiti, nelabai man sekasi, nes nezinau kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti.
pvz vistos slauneles kaip supratau is jusu pasakojimu, reiketu kepti apie 40-60 min ir kaitaliot temperatura tarp 160°C -220°C?
o kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti bulves ir darzoves?


gavau dovanu, kai uzsisakinejau is vieno katalogo, bet negavau jokios instrukcijos.
Nezinau kaip keiti, nelabai man sekasi, nes nezinau kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti.
pvz vistos slauneles kaip supratau is jusu pasakojimu, reiketu kepti apie 40-60 min ir kaitaliot temperatura tarp 160°C -220°C?
o kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti bulves ir darzoves?
Temperatūra maždaug tokia kaip paprastoje orkaitėje. Bet saugok, kol perprasi.
Bulvės su lupyna, nepjautos, vidutinės kepa apie 35-40 minučių.
Jūsų krosnis kepa infraraudonų spingulių pagalba. Jos visos tokios, mano irgi. Silimuą pucia viduje, tornado principu.
pradėkite nuo vitšienos kulšelių ir nedidelio kiekio.
QUOTE(Vėjubė @ 2010 11 03, 06:08)
Sveikos mergaitės
Įsigijau ir aš šitą stebuklingą krosnelę
Šiandien bandžiau kepti bulves su vištienos krūtinėlės kepsniukais. Iškepė. Tiesa, bulvės labai ilgai kažkaip kepė, gal apie 45 minutes. O vištiena gavosi sausoka
Nepasiduosiu, stengsiuos perprasti ją

Įsigijau ir aš šitą stebuklingą krosnelę


Nepasiduosiu, stengsiuos perprasti ją

Bulves visados užmetu pirmas kepti. Pakepu ant 1 pusės kokias 10-15 minučių, tada apverčiu ir jau dedu vištieną kepti. Tada viskas kartu iškepa.
Bulves būtinai patepkite aliejumi, tada nedžius. Mėsą irgi būtina patepti. Krūtinelę aplamai labai sunku iškepti neišdžiovinus. Dažniausiai perkepama, todėl sausa. reikia amtuoti mėsos temperatūrą. Išimti iš kepyklės kai tik storiausioje vietoje pasiekiama reikiama tempa. Tada bus sultinga.
Vakar kepiau įdarytas krūtinėless, apvyniojau jas šonine ir kepiau. Valgėme karštas, po to atšalusias dėjau ant sumuštinių pusryčiams, supjausčius kaip vyniotinį.