[quote=Taurė,2010 10 01, 17:30]
kepė 55-60 minučių. Kaitaliojau temperatūrą. Visų pirma padėjau vištą perpjauta puse į viršų ant 175, maždaug 10 minučių, po to pakėliau iki 200, tada dar kėliau iki 220. Reikia labai stebėti. Tada apverčiau ir kepiau 200, keldama iki 220, vėl nuleisdama į 200. Tik kepiau iįkėlus dangtį žiedu, kad nebūt kaitinimas perarti.
Pajaunu per nugarą, ne per priekį, kad krūtinėlė liktų sveika, nepjauta ir neišlestų sulčių. Krūtinėlė gaunasi nepakartojama
Tiesa, dar po oda sviesto prikišau. Labai noriu vėl, jaučiu kepsiu šiandien jei mb vištukę papirks gerą
Papildyta:
Kadangi atsakymo iki pietų nesulaukiau

tai kepiau taip-pusę valandos 250 vištą viniojau į foliją.Paskui išviniojau ir po 20min. 220 kepiau abi puses.Dėjau ir aš tą žiedą,tik vištos nepjoviau pusiau,o subadžiau šakute.

Pirmą kart kepiau,bet liuks gavosi.