Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

Gavau, vakar thumbup.gif thumbup.gif Visa šeimyna ratais aplipusi apžiūrinėjo šį stebuklą. Šiandien bandysim vištienos šlauneles kepti vakarienei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 10 20, 09:14)
Gavau, vakar  thumbup.gif  thumbup.gif Visa šeimyna ratais aplipusi apžiūrinėjo šį stebuklą. Šiandien bandysim vištienos šlauneles kepti vakarienei  biggrin.gif

Yaaaam bigsmile.gif aš bent 2 kart per savaitę kepu šlauneles, nes toooookios skanios gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Na, tai ką, turiu pasidžiaugti, kad pirmas blynas gavosi visai neprisvilęs biggrin.gif Biški apturėjom anekdotų, bet, turbūt kaip ir su visais naujais išradimais taip būna.

Gavosi neįtikėtinai skanu thumbup.gif Viršus apskrudęs, o vidus sultingas ir visai nesausas thumbup.gif Ryt bandysim pyragą 4u.gif

user posted image

user posted image

Iškilo tik vienas klausimas, kai nuimi tą dantį, viršų: ant ko jį galima dėti? Ta prasme, kad nesprogtų ir neskiltų? Skaičiau instrukcijas, bet niekur neradau parašyta.

Taip pat ir dar vienas klausimas: ar jūs naudojate kokį aliejų ar dar ką nors, kaip standartinėje orkaitėje?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 10 20, 15:24)
Na, tai ką, turiu pasidžiaugti, kad pirmas blynas gavosi visai neprisvilęs  biggrin.gif Biški apturėjom anekdotų, bet, turbūt kaip ir su visais naujais išradimais taip būna.

Gavosi neįtikėtinai skanu  thumbup.gif Viršus apskrudęs, o vidus sultingas ir visai nesausas  thumbup.gif Ryt bandysim pyragą  4u.gif

Iškilo tik vienas klausimas, kai nuimi tą dantį, viršų: ant ko jį galima dėti? Ta prasme, kad nesprogtų ir neskiltų? Skaičiau instrukcijas, bet niekur neradau parašyta.

Taip pat ir dar vienas klausimas: ar jūs naudojate kokį aliejų ar dar ką nors, kaip standartinėje orkaitėje?

Fainai, kad džiaugiatės thumbup.gif

Jaučiu neišsiėmei iš dėžės specialaus stovelio dangčiui padėti. Jis privalo būti. Negali nebūti. Jei nebuvo, skambink ir reikalauk, kad atsiųstų.

Jei antr grotų, tai jokio aliejaus. Jei ant dugno, papurškiu purškiamu aliejum.
Bet mano mėsos pagrinde visos teptos aliejaus/prieskonių mišiniais. Šiandien vėl šlauneles kepsiu. Visi reikalauja, jau beveik kasdien gaunasi doh.gif

Vakar kepiau itališką dešrą. Jetus kaip skaniai gavosi. Seniau kepdavau lauke ant griliaus, arba keptuvėje. Dabar keptuvėje tikrai nebekepsiu.

Dar klausimukas. Kam tą fotgą dedi ? Nereikalinga ji visiškai. Tavo mašina juk turi plovimo funkciją ? Be to folga ant dugno manau suvelia oro cirkuliaciją. Nedėk kai kepi ant grotų, tikrai nereikia.

Žodžiu išmoksi. Aš dabar iškepu vištą, kad nebėr tų juoduliukų. Viskas tolygiai apskrunda. Bet reguliuoti ir prižiūrėti labai reikia 4u.gif
Atsakyti
TAURE, nea, nera pas mane to laikiklio. Jau išsiaiškinau, kaip jis turi atrodyti, ryt užsisakysiu.

Folgą tikrai dėjau dėl to, kad neprivarvėtų aliejaus daug. Užsiminei apie plovimo funkciją, ir susimąsčiau kas čia per daiktas: yra mygtukas: Thaw wash g.gif

Beje, bananų duoną šiandien kepiau, gerai, skaniai gavosi. Tik, iš tiesų reikia pažintį tą krosnelę ir išmokti temperatūromis žaisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 10 21, 16:41)
TAURE, nea, nera pas mane to laikiklio. Jau išsiaiškinau, kaip jis turi atrodyti, ryt užsisakysiu.

Folgą tikrai dėjau dėl to, kad neprivarvėtų aliejaus daug. Užsiminei apie plovimo funkciją, ir susimąsčiau kas čia per daiktas: yra mygtukas: Thaw wash g.gif

Beje, bananų duoną šiandien kepiau, gerai, skaniai gavosi. Tik, iš tiesų reikia pažintį tą krosnelę ir išmokti temperatūromis žaisti  thumbup.gif

Mano draugės, kad valgė pas mane, visos susipirko krosneles thumbup.gif

Nebedėk folgos. Turi plovimo funciją juk. Kai atvės puodas, sudėk grosas, įpilk vandesn, tik patikrink kiek galima pilti, plovimo skysčio ir viskas. Liks tik perplauti po kranu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 10 22, 00:41)
TAURE, nea, nera pas mane to laikiklio. Jau išsiaiškinau, kaip jis turi atrodyti, ryt užsisakysiu.

Folgą tikrai dėjau dėl to, kad neprivarvėtų aliejaus daug. Užsiminei apie plovimo funkciją, ir susimąsčiau kas čia per daiktas: yra mygtukas: Thaw wash g.gif

Beje, bananų duoną šiandien kepiau, gerai, skaniai gavosi. Tik, iš tiesų reikia pažintį tą krosnelę ir išmokti temperatūromis žaisti  thumbup.gif

gal galit pasidalinti receptais ir foto kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
ir as noriu tos bananu duonos wub.gif
Atsakyti
Turiu toki kvaila klausima blush2.gif ar sios krosneles "pulsuoja" siluma? nes as turiu, kazka panasaus user posted image
gavau dovanu, kai uzsisakinejau is vieno katalogo, bet negavau jokios instrukcijos.
Nezinau kaip keiti, nelabai man sekasi, nes nezinau kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti.

pvz vistos slauneles kaip supratau is jusu pasakojimu, reiketu kepti apie 40-60 min ir kaitaliot temperatura tarp 160°C -220°C?

o kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti bulves ir darzoves?
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
Įsigijau ir aš šitą stebuklingą krosnelę ax.gif Šiandien bandžiau kepti bulves su vištienos krūtinėlės kepsniukais. Iškepė. Tiesa, bulvės labai ilgai kažkaip kepė, gal apie 45 minutes. O vištiena gavosi sausoka unsure.gif
Nepasiduosiu, stengsiuos perprasti ją cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 11 03, 13:08)
Sveikos mergaitės  smile.gif
Įsigijau ir aš šitą stebuklingą krosnelę ax.gif Šiandien bandžiau kepti bulves su vištienos krūtinėlės kepsniukais. Iškepė. Tiesa, bulvės labai ilgai kažkaip kepė, gal apie 45 minutes. O vištiena gavosi sausoka  unsure.gif
Nepasiduosiu, stengsiuos perprasti ją  cool.gif


o kaip bulves kepei? su lupyna? nuliptas, supjaustytas ar cielas ?
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 03, 22:58)
o kaip bulves kepei? su lupyna? nuliptas, supjaustytas ar cielas ?


Be lupynos ir padalintas į keturias dalis g.gif
Papildyta:
Užtai bananiniai keksiukai iš Beatos virtuvės gavosi tiesiog tobuli.

2 kiaušiniai, 6 šaukštai cukraus, 6 šaukštai liesos grietinės, 80 g sviesto, 8 šaukštai miltų, pusantro arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 3 bananai, 100 g pieninio šokolado.
kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir grietine, supilti ištirpintą sviestą, įmaišyti miltus ir kepimo miltelius, įpjaustyti bananus. supilstyti į popieriukus tuos spec. keksiukams, o šiuos įstatyti į spec. keksiukų skardą. į kiekvieną keksiuką dar po plytelę šokolado įspausti. iš šio kiekio gaunasi 12 keksiukų, o skardelę turiu 6 vnt. tai kepiau per du kartus doh.gif
Kepiau apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje essen.gif
Atsakyti