QUOTE(Limcamca @ 2010 10 20, 15:24)
Na, tai ką, turiu pasidžiaugti, kad pirmas blynas gavosi visai neprisvilęs

Biški apturėjom anekdotų, bet, turbūt kaip ir su visais naujais išradimais taip būna.
Gavosi neįtikėtinai skanu

Viršus apskrudęs, o vidus sultingas ir visai nesausas

Ryt bandysim pyragą
Iškilo tik vienas klausimas, kai nuimi tą dantį, viršų: ant ko jį galima dėti? Ta prasme, kad nesprogtų ir neskiltų? Skaičiau instrukcijas, bet niekur neradau parašyta.
Taip pat ir dar vienas klausimas: ar jūs naudojate kokį aliejų ar dar ką nors, kaip standartinėje orkaitėje?
Fainai, kad džiaugiatės
Jaučiu neišsiėmei iš dėžės specialaus stovelio dangčiui padėti. Jis privalo būti. Negali nebūti. Jei nebuvo, skambink ir reikalauk, kad atsiųstų.
Jei antr grotų, tai jokio aliejaus. Jei ant dugno, papurškiu purškiamu aliejum.
Bet mano mėsos pagrinde visos teptos aliejaus/prieskonių mišiniais. Šiandien vėl šlauneles kepsiu. Visi reikalauja, jau beveik kasdien gaunasi
Vakar kepiau itališką dešrą. Jetus kaip skaniai gavosi. Seniau kepdavau lauke ant griliaus, arba keptuvėje. Dabar keptuvėje tikrai nebekepsiu.
Dar klausimukas. Kam tą fotgą dedi ? Nereikalinga ji visiškai. Tavo mašina juk turi plovimo funkciją ? Be to folga ant dugno manau suvelia oro cirkuliaciją. Nedėk kai kepi ant grotų, tikrai nereikia.
Žodžiu išmoksi. Aš dabar iškepu vištą, kad nebėr tų juoduliukų. Viskas tolygiai apskrunda. Bet reguliuoti ir prižiūrėti labai reikia