Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 18, 14:36)

Nu Jus man turndai isaiskintki  doh.gif  blush2.gif kaip suprasti dar ta nuriebalinima? kaip ji atlikti  g.gif ir su kuo pvz.?  ax.gif

su salicilo spiritu galit nuriebalint.
Neissirove ir vaskas nelipo - gal dar buvo dregni plaukeliai ar prakaito buvo.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 16, 19:22)
O kiap gali kitaip nusiplesti vaskas? Gal nenuriebalinate, kad plaukiukai lieka ant odos? g.gif
Papildyta:

Kur pirkti nesvarbu, buna praktiskai visur, kur ir vasko. Profesionaliu kosmetiku parduotuvese. O koks domina , kasetinis ar skardinems sildyti?

Ieskau sildytuvo vasko skardinems. O kokios firmos geriausias kainos ir kokybes santykiu?
Atsakyti
Kojas depiliuoju epiliatoriumi, bet jau nusibodo, kad reikia labai daug bruzinti, o galu gale vistiek lieka plaukeliu ir kojos siurkstokos, todel noreciau pabandyti su kasetiniu vasku, kiek man kainuotu isigyti ir sildikli ir vaska, kad pilnai galeciau naudotis? Ar reikia specialaus vasko tokiam sildikliui, kokios jo kainos?
Po depiliacijos naudoju raminamaji arbatmedzio geli is Depileve, tai labai patenkinta, nes greit susigeria ir tie plaukeliai ne taip iaugineja, nors vistiek ju pasitaiko vienas kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 18, 15:41)
su salicilo spiritu galit nuriebalint.
Neissirove ir vaskas nelipo - gal dar buvo dregni plaukeliai ar prakaito buvo.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 19, 08:48)

Kad isvengtumete plaukelio dregnumo, galite nuriebalinus pabarstyti paprastu vaikisku talku. Tada sukibimas garantuotas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 19, 00:17)
Kojas depiliuoju epiliatoriumi, bet jau nusibodo, kad reikia labai daug bruzinti, o galu gale vistiek lieka plaukeliu ir kojos siurkstokos, todel noreciau pabandyti su kasetiniu vasku, kiek man kainuotu isigyti ir sildikli ir vaska, kad pilnai galeciau naudotis? Ar reikia specialaus vasko tokiam sildikliui, kokios jo kainos?

Vasko sildiklis kainuoja iki 100 lt, o kasetes apie 5-10 lt, priklauso nuo to, koki pirksite vaska. Kasetes uzteks mazdaug 2-3 kartams.
Atsakyti
Aš kai pažiūriu vaško šildytuvų kainas Lietuvoje, tai atšoksta fantazija. Kątik užsisakiau iš amazono už 20 svarų, elastinio vaško šildytuvą. Lyginau su amazonu ir Lietuvos int. parduotuvių asortimentu, kur svarais kaina 30-40 svarų, Lietuvoj nuo 300Lt prasideda. biggrin.gif baisu.
Sakykit, koks vaškas pasiteisino labiausiai, kurios patyrusios? turiu omeny elastinį. smile.gif ar yra internetinių parduotuvių, iš kurių būtų galima užsisakyti?Mano provincijoj nėr jokių, visada turiu Klaipėdoj Megavalyje pirkti... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 20 vasario 2011 - 22:41
QUOTE(mocha @ 2011 02 20, 23:40)
Aš kai pažiūriu vaško šildytuvų kainas Lietuvoje, tai atšoksta fantazija. Kątik užsisakiau iš amazono už 20 svarų, elastinio vaško šildytuvą. Lyginau su amazonu ir Lietuvos int. parduotuvių asortimentu, kur svarais kaina 30-40 svarų, Lietuvoj nuo 300Lt prasideda. biggrin.gif baisu.
Sakykit, koks vaškas pasiteisino labiausiai, kurios patyrusios? turiu omeny elastinį. smile.gif ar yra internetinių parduotuvių, iš kurių būtų galima užsisakyti?Mano provincijoj nėr jokių, visada turiu Klaipėdoj Megavalyje pirkti... ax.gif  unsure.gif

Tas tai taip blush2.gif Geras depileve ir rico. Dar geras is proco.lt
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 20, 22:40)
Sakykit, koks vaškas pasiteisino labiausiai, kurios patyrusios? turiu omeny elastinį. smile.gif ar yra internetinių parduotuvių, iš kurių būtų galima užsisakyti?Mano provincijoj nėr jokių, visada turiu Klaipėdoj Megavalyje pirkti... ax.gif  unsure.gif

as tai labai gera sildytuva pirkau is Krinonos, nekainavo 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 20, 23:48)
as tai labai gera sildytuva pirkau is Krinonos, nekainavo 200 lt.

Man nekainuos nė 100Lt ax.gif
Manau irgi bus geras daiktas. Nors man ir nereikia įmantraus, svarbu, kad vašką šildytų ir palaikytų pastovią temperatūrą. Labai erzina su ta mikrobanke žaisti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 02 20, 22:55)
Tas tai taip  blush2.gif Geras depileve ir rico. Dar geras is proco.lt

Labai ačiū, reikės išbandyti. Turiu kažkokį itališką berods, bet man jis nelabai patinka. Nors nėra brangus ir toks neblogas.. Bet norisi kažką naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 21, 01:18)
Man nekainuos nė 100Lt ax.gif
Manau irgi bus geras daiktas. Nors man ir nereikia įmantraus, svarbu, kad vašką šildytų ir palaikytų pastovią temperatūrą. Labai erzina su ta mikrobanke žaisti rolleyes.gif
Papildyta:

Labai ačiū, reikės išbandyti. Turiu kažkokį itališką berods, bet man jis nelabai patinka. Nors nėra brangus ir toks neblogas.. Bet norisi kažką naujo 4u.gif

Kartais tenka daug prabandyti, kad rastum ta, kas tikrai tinka ir patinka. O del sildytuvo, tai mano nuomone ta pati.
Atsakyti
Sveikos ! smile.gif kur Kaune darotes braziliska depiliacija? ir pazastu? smile.gif noriu isbandyti ir neapsisprendziu kur nueiti... skaiciau kad feminabona gerai atlieka sias proeduras,ar tesa?
Atsakyti
QUOTE(Ccamelia @ 2011 02 24, 17:30)
Sveikos ! smile.gif kur Kaune darotes braziliska depiliacija? ir pazastu? smile.gif noriu isbandyti ir neapsisprendziu kur nueiti... skaiciau kad feminabona gerai atlieka sias proeduras,ar tesa?

Ieskokite paslaugose, ten pakankamai daug besiskelbianciu, o ir komentaru apie ju darbo kokybe galite rasti wink.gif
Atsakyti