QUOTE(rudaake20 @ 2011 02 28, 12:31)
As irgi ilgai masciau pries pirma karta eidama depiliuotis bikini pas kosmetologe ir buvau nusiteikusi darytis pilna, na tipo braziliska.

Bet kai nuejau ir kai pabandem ta braziliska igyvendinti, tai as is skausmo galvojau apsi....

Tai po to karto mes su kosmetologe nutarem tik krastelius kiek imanoma placiau depiliuoti. Nes turiu kita priemone namie, kuri padeda susitvarkyti likusias vieteles
Bet va iskilo problemele: del finansiniu keblumu nebegalejau eiti pas ta kosmetologe, o vel auginti krumeliu nebenorejau, tad ieskojau parduotuvese, ka cia naudoti paciai, kad butu OK. Tai eurokos pardej radau toki salta vaska Byl Epil (lyg tai toks pavadinimas). Pabandziau ir mane rezultatas nustebino, nes isrove tikrai labai svariai, bet po to pagalvojau, kad tikriausiai po depiliaciju salone, su tuo vasku lengviau ir gavosi.
Bet po kurio laiko pastebejau, kad man iaugineja labiau, nei anksciau. Tikriausiai del to, kad vaskas saltas, o ne karstas, nes kai pakaitini, tai sakneles labiau issirauna. Tai dabar nebezinau, ka ir daryti, nes pas kosmetologe vis dar negaliu eiti, per brangu, o kaip pasitaisyti padeti bikini zonoj nezinau...
Gal kuriai buvo kazkas panasaus? Kaip sumazino iauginejimus ir pasikeitusia spalva bikini zonoj?
Tiesa sakant man tiek po kosmetologes tiek depiliuojant paciai tie plaukeliai iauginedavo, ir atrodydavo ypac ne kaip. Kiek man patare kosmetologe, taip ir darau po depiliacijos sekancias dienas uzsiimu odos sveitimu duse, ir matomai maziau plaukuciu iauga.

kiek zinau dar specialus kremukai yra, stabdantys ta iaugima.
O eurokos ir as nusipirkau ta mikrobangej sildoma vaska

nesitikejau, kad toks geris

tokius mazycius plaukus israuna ir nelieka ant odos kaip su tais sildomais pleistrais.