NE NU AS KAIP VISADA , PO VISKO....

QUOTE (Ellen @ 2004 08 14, 14:05) |
O seip tai kuo dazniau visoms patariu lagaminus ant peciu ir maut kur vyrai moteris garbina, nors pailsesit. ![]() |
Apie kokį tu čia garbinimą šneki

QUOTE (neutralas @ 2004 08 16, 09:14) |
Apie kokį tu čia garbinimą šneki ![]() |
Kas teisybe, tas ne melas. Ir vargas tau, mergele, jei puoselesi kazkokias iliuzijas. Kuo greiciau suprasi, kurlink tas meilinimas veda, tuo geriau tau paciai.
Bet meilinti jie sugeba milijona sykiu geriau, nei musiskiai, to irgi nepaneigsi

Kazkada atostogavau vienoje pietu saliu, ten begerdamas vyna su vietiniu isgirdau tumpa veiksmu plana su paaiskinimu - 'Kai pamatau atvykele - prieinu ir pasiulau pasidulkinti, jei viena atsisako (kas labai keista, nes jei moteris viena atvaziuoja i kurorta - reiskia ji nori dulkintis), kita sutinka be jokiu problemu (anksciau ta buvau girdejes tik anekdotuose apie p. Rzevski)'..
Pats gi nematau jokiu problemu tame, kad vaziuojama pasiilseti ir atsipalaiduoti i kurortus.. Savo zmona isleisciau i tokia moteriska kelione be jokiu problemu.. Kiekvienas ieskosi ir kompensuojasi pagal savo poreikius.. Upes tekmes nesustabdysi, o jei tai ir pavyks - tai jau bus ne upe, o ezeras..
Is kitos puses manau, kad visa tai galima tureti ir Lietuvoje.. Ir nereikia cia musu gasdyti kazkokiais turkais
Pats gi nematau jokiu problemu tame, kad vaziuojama pasiilseti ir atsipalaiduoti i kurortus.. Savo zmona isleisciau i tokia moteriska kelione be jokiu problemu.. Kiekvienas ieskosi ir kompensuojasi pagal savo poreikius.. Upes tekmes nesustabdysi, o jei tai ir pavyks - tai jau bus ne upe, o ezeras..
Is kitos puses manau, kad visa tai galima tureti ir Lietuvoje.. Ir nereikia cia musu gasdyti kazkokiais turkais

QUOTE (neutralas @ 2004 08 16, 09:14) |
Apie kokį tu čia garbinimą šneki ![]() |
Cia tai teisybe.
Nu tai dabar apie ta gerus atostogu ispudzius aptemdziusi penktadieni
Buvom uzsisakiusios kelione po Vidurzemio jura jachta. Kaip zinia, as buvau nuejusi miegoti gerokai po keturiu ir ne visai blaivia galva, tad ryte keltis buvo be galo sunku. Taip nesinorejo lipt is lovos, lyg nujauciant, kad diena bus svelniai tariant supartalinta. Bet as maniau, kad gulesiu sau ant denio ir miegosiu. Naivuole
Mus velavo paimti. Kai atvykome i prieplauka, mane dar svytinciom akim pasigavo suskis ir bande kazka sakyti savo turko-anglo-rusko misiniu, bet isgirdes is paskos slaiuziancios mamulios aikciojimus "o sventas viespatie ir Marija brangioji", atsoko
Ilipusios i jachta, svelniai tariant , patyreme soka
Ogi joje tiek prigrusta zmoniu, kad net musei nutupt nebera vietos. mano svajones pamiegoti nuplauke kaip vejo genamas debesis pries audra
Issokt is jachtos nebespejom, nes atvykom paskutines ir vos tik mes islipom, ji isplauke. gavom viecike laivo prieky, tiesiai ant praejimo tako ir virs kaitriausios saules. Mudvi su mamulia esam melynai baltuju rases ir bet koks meilikavimas su saule mums gali baigtis liudnai. pakelm dyyydeli triuksma, isakinejom mums atsiusti valti ir parplukdyti atgal i kranta, bet niekas musu neklause. Pamaciau tos turizmo agenturos, per kuria uzsisakem ta nelemta kruiza, atseit dyrika ir jam pasiskundziau, sakau, miego noriu. Jis veliau man pazadejo viecike kapitono kajutej su kokybisku masazu. Zinom, ka tai reiskia, bet as isgirdau tik pirmaja pasiulymo dali.
Veliau, kai savo zyzimais isuzem visiems galvas, gavom sedimas viecikes pavesy prie staliuku. Teko atsipalaiduoti, nors is isiucio net asaru kamuolys gerklej uzstriges tunojo.
Paskui jachta sustojo beveik valandai. mamulia nuplauke pailseti i kranta. as bandziau nusokti nuo borto tiesiai i jura, bet pabugau, negaliu tuo patiketi
O tas svolocius tipo dyrikas nuvare tiesiai prie mamulios ir pasiule ja parvezti namo. O is tiesu butu nuvezes i kalnus ir isgvaltavojes
kai jam su mamulia nieko neisejo, jis grizo i jachta ir emesi manes. Tipo, sako, tavo drauge nenori namo. Nu nenori tai nenori, o as, sakau, noriu miego. Tai nuvede mane i ta kapitono kajute. As is to nuovargio ir pachmielingos savijautos buvau kazkur pradanginusi sveika prota, kitaip savo sutikimo vyniotis su slyksciu turku i kapitono kajute negaliu paaiskinti. Atsiguliau, o jis pradejo man kojas masazuoti pagal Tailando kursuose ivaldyta metodika. Nu ka as zinau, masazavo tai tikrai gerai, be jokiu ten fiti miti. Staiga paklausia, ar man gera. Sakau, gera, negi meluosiu. Jis atsako, jog jam irgi kazkodel staiga tapo gera. Pakeliu galva, paziuriu i ji ir gaunu sirdies smugi
Ogi svolocius visas iskaites, akys zybsi, kvepavimas dazneja. As vos neklykiu, sakau, paleisk. o jis dar tipo man pasiulo isbandyti turkiska liezuvi, vos ne per jega puola nurenginet. teko ji stumtelet, tada tas svolocius pradejo atsiprasinet, save durnium vadinti. o as jam sakau, kad as pati esu duuura, kam cia atejau. Jis maldavo mano atleidimo ir liepe nekaltinti saves, nes tipo as juo tikejau, o ji ta tikejima sunaikino. bet uztat, kaip moraline kompensacija vis tiek gavau leidima pamiegot kapitono kajutej ir dar alaus pachmielui.
Kelione baigesi, o mes su mamulia uz ja nesumokejom, buvom tik avansa inesusios po sesis dolcius, penki liko mums
Uztat vakare baro sefas mane pakviete i turkiska kabaka, o mamulia liko viesbuty stebeti, kaip jos simpatijas palnes barmanas pilvo soki soka. As asmeniskai laika praleidau puikiai, prisisokau, pageriau alaus. Viskas isvis butu buve puiku, jei tas mano palydovas nebutu uzknises su tom paciuom frazem, kokios mano ais yra nais ir kaip jismanes vant
Bet as dar pries eidama i ta kabaka buvau ispejusi, kad po jo nebus jokiu vojazu i jo namus ir apskritai nieko nebus. Jis su tuo sutiko, nors visa vakara bande mane perkalbeti.

Buvom uzsisakiusios kelione po Vidurzemio jura jachta. Kaip zinia, as buvau nuejusi miegoti gerokai po keturiu ir ne visai blaivia galva, tad ryte keltis buvo be galo sunku. Taip nesinorejo lipt is lovos, lyg nujauciant, kad diena bus svelniai tariant supartalinta. Bet as maniau, kad gulesiu sau ant denio ir miegosiu. Naivuole

Mus velavo paimti. Kai atvykome i prieplauka, mane dar svytinciom akim pasigavo suskis ir bande kazka sakyti savo turko-anglo-rusko misiniu, bet isgirdes is paskos slaiuziancios mamulios aikciojimus "o sventas viespatie ir Marija brangioji", atsoko

Ilipusios i jachta, svelniai tariant , patyreme soka

Veliau, kai savo zyzimais isuzem visiems galvas, gavom sedimas viecikes pavesy prie staliuku. Teko atsipalaiduoti, nors is isiucio net asaru kamuolys gerklej uzstriges tunojo.
Paskui jachta sustojo beveik valandai. mamulia nuplauke pailseti i kranta. as bandziau nusokti nuo borto tiesiai i jura, bet pabugau, negaliu tuo patiketi

kai jam su mamulia nieko neisejo, jis grizo i jachta ir emesi manes. Tipo, sako, tavo drauge nenori namo. Nu nenori tai nenori, o as, sakau, noriu miego. Tai nuvede mane i ta kapitono kajute. As is to nuovargio ir pachmielingos savijautos buvau kazkur pradanginusi sveika prota, kitaip savo sutikimo vyniotis su slyksciu turku i kapitono kajute negaliu paaiskinti. Atsiguliau, o jis pradejo man kojas masazuoti pagal Tailando kursuose ivaldyta metodika. Nu ka as zinau, masazavo tai tikrai gerai, be jokiu ten fiti miti. Staiga paklausia, ar man gera. Sakau, gera, negi meluosiu. Jis atsako, jog jam irgi kazkodel staiga tapo gera. Pakeliu galva, paziuriu i ji ir gaunu sirdies smugi

Kelione baigesi, o mes su mamulia uz ja nesumokejom, buvom tik avansa inesusios po sesis dolcius, penki liko mums

Uztat vakare baro sefas mane pakviete i turkiska kabaka, o mamulia liko viesbuty stebeti, kaip jos simpatijas palnes barmanas pilvo soki soka. As asmeniskai laika praleidau puikiai, prisisokau, pageriau alaus. Viskas isvis butu buve puiku, jei tas mano palydovas nebutu uzknises su tom paciuom frazem, kokios mano ais yra nais ir kaip jismanes vant

O mes kaip tik planavome sia kelione.Tai gal ne ta,nes kataloge rasoma,kad plaukiama i Faselio miesta?Nuplaukti iki triju negyvenamu salu,kur galima pasimaudyti ir istyrineti prie salu esancias olas.Kokioje agenturoje pirkot keliones,kokios kainos?
QUOTE (roma @ 2004 08 16, 17:44) |
O mes kaip tik planavome sia kelione.Tai gal ne ta,nes kataloge rasoma,kad plaukiama i Faselio miesta?Nuplaukti iki triju negyvenamu salu,kur galima pasimaudyti ir istyrineti prie salu esancias olas.Kokioje agenturoje pirkot keliones,kokios kainos? |
Mes viska pirkom Ginza travel . Reikia deretis, kelione jachta galima issimusti ir uz 10 doleriu.
Taip, keliones aprasymai visur skamba gundanciai. Ir po tas olas kiti braidziojo, tik ten kazkiek papildomai baksu reikia pasiimti. As neturejau sveikatos, buvau pikta ir pavargus
bliamba, smurka, skaitau ir kartais net pradedu gailetis, kad esu ne mergse
ar cia tiesiog tavo talentas pasakoti?