Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

QUOTE (mamulia @ 2004 08 16, 20:21)
hasiso neturiu, ale tabako taip biggrin.gif va nesuprantu ant folgos det angliuka, o tada spiritine tablete ar kaip?

alanija gerai, bet ner man ten ko biggrin.gif

PS susiradau VU turku kalbos destytoja, uzsirasiau i kursus wink.gif

mamulia, o gal tau dar turkisko muzono atsiusti? is KRAL TV? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

va, ir dabar klausau bei luztu biggrin.gif
Atsakyti
maciau as ta "cainika" biggrin.gif
atsiusk wink.gif
Atsakyti
Matroskinai, ale pats irgi toks prie nuotykių laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Matroskinai, ale tu galetum buti mano geras kompanjonas. Ale gerai pailsetumem wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 16, 22:34)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Matroskinai, ale tu galetum buti mano geras kompanjonas. Ale gerai pailsetumem wink.gif

mane jau isbrokijai sad.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 16, 22:35)
mane jau isbrokijai sad.gif laugh.gif

Nu jo ohmy.gif a tik ne tu mane isbrokijai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 16, 22:40)
Nu jo ohmy.gif a tik ne tu mane isbrokijai? tongue.gif

uj nia, varyciau su tavim in pasaulio gala! wink.gif matroskina del lietuvisko kvapo prigriebsim kita syki,ania?
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 16, 22:34)

smurka, as po nepilnu 4 savaiciu skrendu i turkija smile.gif lekiam? smile.gif

gaila, kad cia tema apie turkija, reikes gal apskritai apie kelioniu nuotykius tema uzvesti? nes dar turiu kruvele nuotykiu is ispanijos, vokietijos (ar teko kada kam baznycioje nusigerti? biggrin.gif), cekijos...

be nuotykiu man nepavyksta keliauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 16, 22:47)
matroskina del lietuvisko kvapo prigriebsim kita syki,ania?

visom keturiom uz smile.gif tik mano darbo specifika tokia, kad as atostogauju bet kada, tik ne vasara sad.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 17, 07:13)
tik mano darbo specifika tokia, kad as atostogauju bet kada, tik ne vasara sad.gif wink.gif

Tai svarbiausia, kad "atostogauti ten, kur vasara" rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tas "cianikas" man taip patiko, kad man net kilo mintis savo miegamajame, kai toki turesiu, neminetinus kolekcionuot tongue.gif Egipte falas irgi garbinamas, is ten visokiu tatuleliu parsivezciau, is Tusrkijos savo lamurciko paprasysiu, kad atsiustu, jei dar "myles" mane iki gimimo dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 17, 07:49)
Bet tas "cianikas" man taip patiko, kad man net kilo mintis savo miegamajame, kai toki turesiu, neminetinus kolekcionuot tongue.gif Egipte falas irgi garbinamas, is ten visokiu tatuleliu parsivezciau, is Tusrkijos savo lamurciko paprasysiu, kad atsiustu, jei dar "myles" mane iki gimimo dienos rolleyes.gif

bali saloje nuo senu laiku vyksta kasmetines vaisingumo sventes. Berlyne esanciame Beates Uhses erotikos muziejuje yra neminetinu ir is tos sventes, is tos salos smile.gif

su salyga, kad pasitiksi mane oro uoste grizusi, atvezciau tau "ciainika" biggrin.gif
Atsakyti