Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

zinau. as irgi niekad pasakodamas neperteiksiu to jausmo, ka jauciau, kai mano bendrakeleive pernai turkijoj vos neuzsimuse. vis tik likimo pirstas isgelbejo mus.

taciau tokiu shyziuku, kaip mudu, dar labai paieskoti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 13, 22:55)
Mamulia, o tu pasitiki tuom zmogum, pas kuri vaziuotum? Kazkada ziurejau laida apie tokius atvejus, kai merginos susizavi turkais rimtai, o jie irgi tipo rimtai, tik rezultate parduoda tas mylimasias i viesnamius.

Zinau kas toks, zinau kur dirba, kur gyvena... rolleyes.gif
Na pries vaziuodama cia forume pranesciau kur vaziuoju, jo tel nr parasyciau,kad kas kiek laiko vis jam parasytumet sms " Kaip mamulia"? laugh.gif laugh.gif laugh.gif na dar ambasados koordinates ir visa kita pasimciau.... rolleyes.gif be to kas ten mane pirks laugh.gif laugh.gif laugh.gif veltui nieks neima laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
viena vakara nuvarem kemere i menulio parka patraukti kaljano smile.gif aisku, berniukas, kuris tipo mokejo angliskai (kaip bebutu keista, jis buvo vienas is tos mazumos, kurie kemere visiskai nekalbejo vokiskai), mums parinko obuoliu "tabako" - tipo, ir gerai, ir skanu...

traukiam traukiam... toks jausmas, kad nemokam rukyti smile.gif anei dumo, anei obuoliu. tik burbuliukai toje kolboje burbuliuoja... sakom, mol, parodyk, kaip tas daroma - ir berniukas atlieka mums iprastas ir zinomas proceduras: itraukia - ispucia, itraukia - ispucia. nu sakes. sedim, traukiam traukiam - kol galiausiai mano bendrakeleive sako: o gal cia itrauki ir ispusti kitam i koki veida reikia, kad tas pauostytu to oboliu tabako? nu no prblm, sakau, tuoj. patraukiau, kiek tik traukesi, o tada jau kai puuuuuuuciauuuuuuuuuu!

o!, sako bendrakeleive. nu kaip, klausiu. jega, sako, visi dumai is plauciu isejo - tai vietomis ir obuoliu uzuodziau biggrin.gif bet faktas tas, kad net ir pusti i veida nesigavo - vis tiek nieko neuzsiuode.

berniukas ateina musu paklausti, kaip sekasi, o mes, kadangi neturim jam kuo pasigirti, pradedam klausimu - atsakymu vakareli. sakom, gal cia ne tik obuoliu tabakas gali buti dedamas, bet ir koks hasisas? ne, ispucia akis berniukas, tai juk nelegalu. taip, zinom, kad tai nelegalu, bet siaip tai is esmes galima deti hasiso ir rukyti? tas nesupranta: kaip tai deti hasiso, jeigu tai nelegalu? nu mol, sakom, zinom, bet jeigu turi, tai galima?

finalas toksai, kad buvom palaikyti narkomanais ir visokiais kitokiais, ko pasekoje is menulio parko isejom ne tada, kai norejom smile.gif
Atsakyti
matroskinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau beveik noriu su tavim i kemera biggrin.gif
Atsakyti
pabandysiu papasakoti dar viena istorija. nezinau, kaip pavyks.

zodziu, du sizykai (nuo zodzio "shyza" - t. y. as ir mano bendrakeleive) uzsisake kvadrociklu safari. esme: su tokia pirdaklietka, kuri vadinasi "keturratis motociklas" vazinejiesi zvyrkeliais, skardziais ir pan. valdymas sito sudo yra tragiskai klaikus - nes neina jo perkasti. "instruktorius" bando mazdaug isaiskinti, kas kur yra (man po pusvalandzio daejo, kad "n trochat" - kirtis paskutiniame skiemenyje - reiskia "ne trogat"), duoda kiekvienam apsukti po rata aiksteleje (kurioje vaziavimas nuo vaziavimo zvyrkeliais ir skardziais skiriasi kaip diena ir naktis) - ir i trasa!

pradedam vaziuoti, dar kelias net neipusejo ir savo visu kaprizu neparode (tiesa, mano bendrakeleive automobili vairuoja metu bent jau 15 - be avariju ir pan., vairuotoja patyrusi iki negalejimo), kai as atsisukes matau, kaip mano bendrakeleive vaziuoja ne keliu, o i salia kelio esancia dvieju metru gylio duobe. vaizdas mazdaug taip: isemusi per dideli posuki ji atsiduria ant duobes krasto, tada ja ismeta is kvadrociklo, ji kryzium griuna i duobe (kurioje dideliausi "bulyzhnikai" vartosi), o ant jos verciasi kvadrociklas (svoris - ~250 kg).

akimirksniu viskas nutilo, as pribegau prie duobes krasto ir mastau: ar pirmiausia pulti gelbeti, ar pulti fotkinti reportaza is ivykio vietos (ot buciau $ uzkales!). taciau po akimirkos (kuria as svarsciau ir lyg jau traukiau fotika is kuprines) bendrakeleive pradejo judeti. lyg ir gyva (kas mano veide issauke dideli nusivylima - vis tik viskas galejo baigtis kur kas idomiau. sokas praejo po tos pacios akimirkos, kai ji pajudejo...).

instruktorius atleke visas persikes, "apsauginis" (kitaip tariant, "draudimas", kuri mes isivaizdavom busiant draudimo polisu - o apskritai draudimas ekskursijose turkijoj daugiau maziau tera "filkina gramata", kaip issiaiskinom veliau) irgi puole gelbeti... kvadrocikla. sitokie pinigai nuejo suniui ant uodegos! biggrin.gif kai po ta pridaklietka rado mano bendrakeleive, instruktorius ir "draudimas" nusprende, kad ji nebetes keliones.

"ramiakas, ne tam as babkes ismeciau, kad vaizdu nepamatyciau!", pasake bendrakeleive ir isitaise "draudimui" uz nugaros ant vienos pirdaklietkos. ir tada prasidejo linksmoji dalis. "draudimas" vaziuoja skardzio krastu (kad visokius zioplius arciau kalno ir toliau nuo krasto nuvarytu). bendrakeleive klykia tam i ausi. kuo siauresnis kelias, tuo daugiau jis ant krasto vaziuoja (neretais momentais vaziavo vos dviem su puse rato besiremdamas i zeme). kuo siauresnis kelias, tuo garsiau klykia bendrakeleive. tada "draudimas" atsisuka ir bando ja raminti: "no panic! no panic, madam" - o toji jau nebe klykia, o tiesiog staugia is baimes. tuo paciu nepamirsdama fotografuoti ivairiausiu teisingu vaizdeliu biggrin.gif

galiausiai griztam i viesbuti. stresas abiem sukilo is naujo. sulakstem i tulika, bet viso streso vis tiek neisliejom. bendrakeleive sako: zinai, duok ikalti. jauciu, kaip nervai kyla. nedidele ponia, sakau, cierkos tasej, butelis ant stalo - isipilk ir man ipilk! man, mat, sunku buvo is balkono ateiti, kur as isitaises ramiai rukiau biggrin.gif

rankos dreba, katineli. hialp, sako biggrin.gif na ok, sakau, ka padarysi su tavim... ipyliau as jai. bet kadangi is to streso tik po trecios cierkos pajautem, kad geriam kazka, tai ta proga atsventem.

nebepamenu, ka, bet pamenu, kad po to ziurejom per telika KRAL TV biggrin.gif

PS. Situ ispudziu kaina - 30 USD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matroskinas: 16 rugpjūčio 2004 - 19:37
QUOTE (mamulia @ 2004 08 16, 19:04)
Zinau kas toks, zinau kur dirba, kur gyvena... rolleyes.gif
Na pries vaziuodama cia forume pranesciau kur vaziuoju, jo tel nr parasyciau,kad kas kiek laiko vis jam parasytumet sms " Kaip mamulia"? laugh.gif laugh.gif laugh.gif na dar ambasados koordinates ir visa kita pasimciau.... rolleyes.gif

Na tada as rami laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 16, 19:36)
pribegau prie duobes krasto ir mastau: ar pirmiausia pulti gelbeti, ar pulti fotkinti reportaza is ivykio vietos (ot buciau $ uzkales!). taciau po akimirkos (kuria as svarsciau ir lyg jau traukiau fotika is kuprines) bendrakeleive pradejo judeti. lyg ir gyva (kas mano veide issauke dideli nusivylima - vis tik viskas galejo baigtis kur kas idomiau. sokas praejo po tos pacios akimirkos, kai ji pajudejo...).

jo, gal geriau nenoriu su tavim i kemera biggrin.gif bo as i raftinga, i valti vienintele su salmu ejau biggrin.gif tai viska apie mano extremaluma ir pasako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 16, 19:59)
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 16, 19:36)
pribegau prie duobes krasto ir mastau: ar pirmiausia pulti gelbeti, ar pulti fotkinti reportaza is ivykio vietos (ot buciau $ uzkales!). taciau po akimirkos (kuria as svarsciau ir lyg jau traukiau fotika is kuprines) bendrakeleive pradejo judeti. lyg ir gyva (kas mano veide issauke dideli nusivylima - vis tik viskas galejo baigtis kur kas idomiau. sokas praejo po tos pacios akimirkos, kai ji pajudejo...).

jo, gal geriau nenoriu su tavim i kemera biggrin.gif bo as i raftinga, i valti vienintele su salmu ejau biggrin.gif tai viska apie mano extremaluma ir pasako biggrin.gif

zinok, i raftinga manes net neitempe. bendrakeleive ant manes dantis pakabinusi buvo, kad su tais sudais pirdaklietkom vaziavom, o i raftinga taip ir nenuvarem...
Atsakyti
blin, parsiveziau kaljana, uzkurt nemoku sad.gif va tai tau....
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 16, 20:07)
blin, parsiveziau kaljana, uzkurt nemoku sad.gif va tai tau....

hasiso turi?

beje, noriu paklausti, ar matei turku heroju ali baba? smile.gif ne ta, salia kurio stovi 40 plesiku, o ta, pas kuri stovi biggrin.gif su situo herojumi (o is tikruju - vaisingumo dievu Besu) dar viena istorija is kemero galiu papasakoti biggrin.gif

ps. as siemet atostogausiu alanijoj smile.gif daugiau maziau zinau ir data smile.gif
Atsakyti
hasiso neturiu, ale tabako taip biggrin.gif va nesuprantu ant folgos det angliuka, o tada spiritine tablete ar kaip?

alanija gerai, bet ner man ten ko biggrin.gif

Atsakyti
zodziu, su jasa keliaujam i pamukkale. grupeje - mergiote. rusele. grazi kaip velnias. daili. ale susiraukusi kaip subine. visi diedai i ja akis pakabine, net ir jasa seile varvina. o toks jausmas, kad tai ruskei niekas netinka. sedi susiraukusi kaip subine, ir dar raukiasi.

vaziuojant atgal, uzsukam i onikso dirbtuveles. o ten viename kampe yra juoda marska uzdengtas "tamsusis kampelis", o virs jo parasyta: ikisk ranka ir atspek, kas ten yra.

yra toks turku nacionalinis herojus, vadinamas turkiskuoju "ali baba". bet ne tas, salia kurio stovi 40 plesiku, o tas, pas kuri stovi. visos skulptureles, figureles gaminamos su puses figureles dydzio staciu neminetinuoju (geras zodis biggrin.gif). lygiai tas pats ali baba (o is tikruju turku vaisingumo dievas Besas) yra pasleptas ir uz tos marskos.

jasa pasikviecia ta mergiote salia to tamsiojo kampelio ir praso, kad sitoji ikistu ranka. "bijau", sako mergaite - ryskiai issigandusi.

jasa: kisk, nebijok, nesikandzioja. tikrai nebijok. mergaite uzsimerkusi visa drebedama ikisa ranka, ciupineja... veidas nurimsta, pati jau nebe tokia susiraukusi.

po kurio laiko istraukia ranka.

"na, ir kaip galvoji, kas ten yra?", klausia jasa.

"vy znajete", sako mergiote, "ja v etom ne uverena, no v rode by kak i chainik..."

---------------------------------------

iki autiko kojas sunkiai perstatinejau, galvojau, kad vietoj kilimelio dirbtuvese mergiotei po kojom pasitiesiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matroskinas: 16 rugpjūčio 2004 - 20:28