QUOTE (matroskinas @ 2004 09 04, 22:07) |
manyciau, pagalvos ta pati, ka pagalvos ir nepadorios moteriskes ![]() mamulia, a isivaizduoji, kad as jau netrukus po turku zeme vaiksciosiu? sakysiu Merhaba Anatolijai (cia turku dalies pavadinimas) ir Teshekiur Ederim kokiai Sedai (cia turkes vardas). |
turkei geriau sakyk seni seviyorum, seni istiyorum

zinok nepavydziu visai... nebeidomu,nusboda ma tie turkai su sava makaronais

Iseinu. akurat laukia. Bet... ne vienas, su draugeliu. Paaiskina, kad pas ji sveciuojasi biciulis ir jam labai liudna ir nuobodu, tad jis pasikviete ji eiti kartu. Mano snukis tasyk atrode, kaip gera gabala sudo atsikandus. Nu a ne mulkis, galvoju

bendravom tik mudu, nes draugelis nemoka rusiskai, as, kaip zinia, angliskai, todel jam vis tiek buvo nuobodu, geriu jau jis namie butu sedejes

atsisedom ant gulto, toliau plepam. plepam plepam ir vis plepam..... Toliau plepam, klausimus viens kitam uzdavinejam ivairiausius....
Tesinys uz miegamojo duru

Kas turi rakta, tesinys cia
http://www.supermama...pic=9541&st=168
http://www.supermama...pic=9541&st=168
Oi, mergaites, akip man visa tai pazistama
Ant turku sugebu uzsirauti kiekvienoje kelioneje, net jeigu tai Ispanija
Na o Turkija yra ta vieta, kur manau bent karta per gyvenima turetu apsilankyti kiekviena Marijos zemes gyventoja, ir tik su viena salyga: jokiu nuosavu vyru...
Net ir praejus keletui metu beigi pabuvojus ir kitose nuostabiose vietose, prisiminus pirma kelione i Turkija sirdis suvirpa ir pilva kutenti ima...

O man iskylo toks klausimas, kas ten vyram daro masazus
? Gal moterys

QUOTE (Smurka @ 2004 08 14, 18:08) | ||
Nu myliu as ir tas, kurios 100 zinuciu neparase, bet ten nuotykiai tokie intymus, kad tik po uzraktu isdrisau juos skelbti. Na, truputi kuklokai pasijutau, jei taip galima issireiksti ![]() |
Smurka, skaitau viska, kaip liepei

O tai kaip tas uzrakintas idomybes perskaityti?
as irgi ka tik is turkijos. su nuotykiais. ir net hamame buvau. tai kai mamuliai prasiziojau apie ji (hamama, ta prasme), tai buvo liepta vietoj uzsiciaupti
ir dar mamuliai, sake, patiko mano maikonas.
ale matyti, kad is turkijos grizau, ania?

ale matyti, kad is turkijos grizau, ania?