Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

QUOTE (matroskinas @ 2004 09 04, 22:07)
manyciau, pagalvos ta pati, ka pagalvos ir nepadorios moteriskes tongue.gif

mamulia, a isivaizduoji, kad as jau netrukus po turku zeme vaiksciosiu? sakysiu Merhaba Anatolijai (cia turku dalies pavadinimas) ir Teshekiur Ederim kokiai Sedai (cia turkes vardas).

turkei geriau sakyk seni seviyorum, seni istiyorum wink.gif tongue.gif

zinok nepavydziu visai... nebeidomu,nusboda ma tie turkai su sava makaronais tongue.gif nu bet lavasa parvezk wink.gif
Atsakyti
tongue.gif Nu vo, atejo vidurnaktis. smurka sedi visa issipuscius ir laukia, kol aukso pardavejas ateis pasitikt prie viesbucio. mamulia paciochina ir pranesa, kad jau galiu iseit, nes uz varteliu manes laukia.

Iseinu. akurat laukia. Bet... ne vienas, su draugeliu. Paaiskina, kad pas ji sveciuojasi biciulis ir jam labai liudna ir nuobodu, tad jis pasikviete ji eiti kartu. Mano snukis tasyk atrode, kaip gera gabala sudo atsikandus. Nu a ne mulkis, galvoju mad.gif Bet staiga nuotaika persimaine, pamaniau, jei jau su draugeliu atejo, vadinasi, neturi jokiu nesvariu minciu ir nori tiesiog pabendrauti.

bendravom tik mudu, nes draugelis nemoka rusiskai, as, kaip zinia, angliskai, todel jam vis tiek buvo nuobodu, geriu jau jis namie butu sedejes tongue.gif Priartejom prie papludimio, kalbedami apie viska, nes tas aukso pardavejas tikrai apsiskaites ir idomus pasnekovas. Tai va, kai jau visai priartejom prie papludimio, jis draugeliui kazka pasake ir mes issiskyrem - mudu su aukso pardaveju pasukom link pliazo, o jo draugelis kazkur kitur nuejo.

atsisedom ant gulto, toliau plepam. plepam plepam ir vis plepam..... Toliau plepam, klausimus viens kitam uzdavinejam ivairiausius....

Tesinys uz miegamojo duru tongue.gif Bus netrukus wink.gif
Atsakyti
Kas turi rakta, tesinys cia
http://www.supermama...pic=9541&st=168
Atsakyti
Oi, mergaites, akip man visa tai pazistama rolleyes.gif Ant turku sugebu uzsirauti kiekvienoje kelioneje, net jeigu tai Ispanija doh.gif Na o Turkija yra ta vieta, kur manau bent karta per gyvenima turetu apsilankyti kiekviena Marijos zemes gyventoja, ir tik su viena salyga: jokiu nuosavu vyru... biggrin.gif Net ir praejus keletui metu beigi pabuvojus ir kitose nuostabiose vietose, prisiminus pirma kelione i Turkija sirdis suvirpa ir pilva kutenti ima... laugh.gif
Atsakyti
Mytera, o kaip tau turkiska pirtis? rolleyes.gif
Atsakyti
Rasau savo simtaja zinute, bo baisiai noriu patekti uz tu spaltu duru, kur nuotykiai su zenklu S Pazadu grizusi is Analijos (tpfu, Alanijos wink.gif irgi pasisakyti (jei bus norinciu klausyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 09 08, 11:37)
Mytera, o kaip tau turkiska pirtis? rolleyes.gif

as galiu pasakyti, kaip man buvo turkiskoj pirty: prie nuosavo vyro likau be liemeneles ir sikniuka nuoga pagraibe tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 23 rugsėjo 2004 - 13:29
O man iskylo toks klausimas, kas ten vyram daro masazus biggrin.gif ? Gal moterys laugh.gif
Atsakyti
Vyrams daro vyrai. Ir ta procedura jiems trunka beveik dvigubai trumpiau, nei moterims laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 14, 18:08)
QUOTE (Ellen @ 2004 08 14, 16:05)
Sveikos,
Atvirai sakant nesusilaikiau nors kaip Smurka sake 100zinuciu neparasiusios pagarbos nevertos (na gal ne taip konkreciai ) rolleyes.gif bet ikisiu savo trigrasi.

Nu myliu as ir tas, kurios 100 zinuciu neparase, bet ten nuotykiai tokie intymus, kad tik po uzraktu isdrisau juos skelbti. Na, truputi kuklokai pasijutau, jei taip galima issireiksti tongue.gif

Smurka, skaitau viska, kaip liepei biggrin.gif
O tai kaip tas uzrakintas idomybes perskaityti?
Atsakyti
as irgi ka tik is turkijos. su nuotykiais. ir net hamame buvau. tai kai mamuliai prasiziojau apie ji (hamama, ta prasme), tai buvo liepta vietoj uzsiciaupti smile.gif ir dar mamuliai, sake, patiko mano maikonas.

ale matyti, kad is turkijos grizau, ania? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 09 25, 18:30)
ale matyti, kad is turkijos grizau, ania? wink.gif

Tai gausi dabar tu myta organizuoti ispudziams aptarti tongue.gif
Atsakyti