Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

matroskinai, gal mane paimk huh.gif As gi tav myliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 29, 20:07)
matroskinai, gal mane paimk huh.gif As gi tav myliu rolleyes.gif

jeigu tik pazadi manes neisdurti, kaip kad ka tik isdurtas buvau... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 29, 20:16)
jeigu tik pazadi manes neisdurti, kaip kad ka tik isdurtas buvau... wink.gif

Kas tave isdure, begedziai??? Pasakyk, ka tureciau daryti ir ko tureciau nedaryti, kad nesijaustum isdurtas wink.gif
Atsakyti
nebuciau isdurtas, tai ir nemastyciau apie bendrakeleivi/-e i turkija...
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 29, 20:05)
taigi auksciau rasei, kad pati finansuosiesi kelione smile.gif zinok, nereikes tiek babkiu, kiek tu jai skiri smile.gif

nu jei su tavim vaziuosiu tai tu finansuoji, bo jau kaip tau faina butu, nes juk tokia faina, tokia kompaneiska tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 29, 20:25)
nu jei su tavim vaziuosiu tai tu finansuoji, bo jau kaip tau faina butu, nes juk tokia faina, tokia kompaneiska tongue.gif

eik sikt tongue.gif as vyna is pako maukiu matydamas, kaip zlunga mano kelione, o tu cia dar tyciojiesi tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
a ko jau ji cia taip zlunga? g.gif (gal mano uzkeikimai tikrai veikia? biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 08 29, 20:28)
a ko jau ji cia taip zlunga? g.gif (gal mano uzkeikimai tikrai veikia? biggrin.gif biggrin.gif )

taigi mane rimtai paliko ant ledo. uzsakiau kelione, viska suderinau... ir stai - bendrakeleivis man pareiske, kad jis bisky neapsiskaiciavo ir dabar aplinkybes susikloste taip, kad jis negali vaziuoti. nu tu blyn blyn...
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 29, 20:31)
taigi mane rimtai paliko ant ledo. uzsakiau kelione, viska suderinau... ir stai - bendrakeleivis man pareiske, kad jis bisky neapsiskaiciavo ir dabar aplinkybes susikloste taip, kad jis negali vaziuoti. nu tu blyn blyn...

(veikia vadinasi tongue.gif )

tai ka siulai? g.gif
Atsakyti
tyciokis. ateisi pas mane tu ziema basa, paprasysi batono atsikasti...
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 08 29, 20:34)
tyciokis. ateisi pas mane tu ziema basa, paprasysi batono atsikasti...

Lavaso, lavaso, ne batono tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 23, 15:42)
mamulia, o apie maike cia rasyti, ar uz duru?

netvarka, blyn. jau kuris laikas nepratesiamas zadetas pasakojimas.
Atsakyti