Įkraunama...
Įkraunama...

Smurkos ir Mamulios nuotykiai Turkijoje

QUOTE (matroskinas @ 2004 09 02, 09:57)
netvarka, blyn. jau kuris laikas nepratesiamas zadetas pasakojimas.

tai kad diedas ibedes i kompa nuolat, blyn mad.gif Net su turku per mesendzeri nebegalima normaliai pabendraut mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 09 02, 21:40)
tai kad diedas ibedes i kompa nuolat, blyn mad.gif Net su turku per mesendzeri nebegalima normaliai pabendraut mad.gif

Nu tai del svento reikalo nueik i interneto kavine laugh.gif be to darbe laisvu nuo laisvalaikio metu rasyk wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 08 23, 15:42)
Tai va, atejo sestadienis, paskutine musu atostogu diena. atsikeliau as velai, nes penktadieni gastroliavau turkiskam bare iki trecios. mamulia tuo tarpu vaikstinejo po kemera ir pirko lauktuves artimiesiems, gere arbatas parduotuvese ir ruke turku cigaretes, nes savasias buvo palikus namie.

I pavakare issivyniojau i trasa pirkti lauktuviu ir as. Einu pro aukso parduotuve, o ten ziauriai simpatiskas turkas mane susistabdo ir kviecia uzeiti. as atsikalbineju, sakau, nera prasmes, nes vis tiek nieko nepirksiu, o be to ir aukso nemegstu. bet jis vis tiek pakviecia uzeiti vidu nors pasikalbeti ir arbatos isgerti. Nu toks grazus tukrkas, galvoju, kodel neuzejus rolleyes.gif Veliau paaiskejo, kad jis ne tik grazus, bet ir protingas, be to, ne nachalas ir neikyrus, kaip visi kiti. Issilavines, moka keturias kalbas, baiges ekonomika, daznai buna Kaliningrade verslo reikalais, yra buves Nidoj. Plepame apie viska, apie turkija, Lietuva, seimas. Jis pakviecia vakare susitikti. as, zinoma, sutinku, galvoju, nors su vienu turku normaliai pabendrausiu, o ne vien apie nais ais ir ai vant ju.

kai jau viska daugmaz supirkau ir pradejau mastyti apie vakara, ziuriu, kad pritrukau juodos maikutes prie savo prasmatnaus geletojo sijono. Sakau mamuliai, kad varau pirkti. mamulia dar pagaili mano pinigu, sako, maikutes visos brangios, be 10 euru nenusipirksiu. o as jai atreziau, kad as busiu ne as, jei uz penkis dolcius maikes negausiu.

mamulia, o apie maike cia rasyti, ar uz duru?

tai va, diedas darbe, juneta loselyje, o sunus tuoj i mokykla ruosiasi. Tuo tarpu as tesiu nuotykius Turkijoje tongue.gif

Tai va, maikutes isejau pirkti smile.gif Uz penkis dolerius ir ne daugiau tongue.gif Uzeinu i viena parduotuve, i kita, nuleidzia maziausiai iki septyniu dolesriu. ne, sakau, man reikia uz penkis. Tie nenusileidzia. nu gerai, sakau, ir neparduokit, as vis tiek susirasiu maike uz penkis. Jie palinki man sekmes ir as zygiuoju toliau.

Prieinu dar viena rubu parduotuve. Pardavejas, pamates mane, vos nenualpsta, nes as esu tipo jo svajoniu moteris (kur as tai girdejau?) tongue.gif Gerai, sakau, nemalk man cia, o greiau siulyk maike juoda uz penkis baksus. Nu, sako, uz penkis gal ir nebus, bet kokia nors rasim. Nusileidziam i kazkoki usrusi, o ten pilna ivairiausiu rubu, kokiu ir Gariunuose galima rasti. Jis man kisa visokias maikes, kokias vilkeciau nebent penkiolikos budama. Nu netinka jos, su uzrasu extreem prie mano prasmatnaus geletojo sijono dry.gif Staiga pamaciau viena zydra sijonuka ir prisiminiau, kad liko pas mane lygiai tokios pat spalvos mailute svari. davai, sakau, duok pasimatuoti. As matuojuos ta sijona, o tas turkas i kabina verziasi, vis siulosi padet nusirengt, apsirengt. As visa kakarine staugiu, kad nekistu snapo kur nereikia. Sijonas netiko sad.gif , einu ieskot kitu pastraju. O tas turkas sliukina is paskos seile varvindamas ir vis suokia, kaip tipo as naktimis nemiegociau, jei jo zmona buciau. Tai prastas vyras, jomajo, sakau, butum, nes as megstu pamiegot naktimis. o jis toliau pasakoja, koks prasmatnus butu mano naktinis gyvenimas santuokoj su juo, nes jis visa mano kuna islaizytu, netgi ten ohmy.gif Vo cia tai vos nesusivemiau. Nieko neturiu pries oralini, bet ausims toks pasiulymas nuskambejo nelabai estetiskai. gerai, sakau, baik cia bliuzinti nesamones, o dirbk savo darba ir siulyk man rubus mad.gif

Pagaliau surado juoda maike. Su ziauriai gilia iskirpte. rolleyes.gif Kai as ja apsivilkau, vos jo nosis man i tarpupapi nesulindo ohmy.gif patranka jo sortuose jau snapa iskelusi vartesi ir buvo pasirengusi saudymui. Sakau, nelisk, zalty, as turiu dieda ir du vaikus. Vos nenukrito, isgirdes tokia zinia tongue.gif Sako, negali but,tokia figura ir du vaikai ohmy.gif Tai va, sakau, butent del to tokia figura ir yra, kad du vaikai. Anksciau buvau lieknesne, o dbar sportuoju ir vel ta figura ketinu susigrazinti. Jam tai nepatiko, "da ty shto, jeshcho kushatj", isake jis man ir tai buvo pati linksmiausia jo istarta fraze laugh.gif

Prasidejo derybos del maikono. Klausiu, kiek. Sako, desimt, bet kaip tau, tai septyni. Neledziu jam sneket tokiu nesamoniu, pasiulau penkis baksus ir sudie. jis nesutinka, nes uz penkis tip pats perka. Liepiu nekabint man makaronu ir greiciau uz penkis prakalt man ruba, nes turiu ir kitu reikalu. Gerai, sako, buckis ir maike uz penkis tavo. Vo cia tai jau as uzsiutau mad.gif Tu ka, arkly, sakau, tiek mane cia persirengimo kabinoj ciupnejai ir maikes uz penkis neparduodi??? Jei jau as bucki tau duosiu, ta maike man veltui priklauso mad.gif issigando ir pardave laugh.gif Iseinant dar dave salto vandens ikalt ir vel pradejo list buciuotis, tipo, atsisveikinimui. dar i dskoteka isdriso pakviest. Sakau apsiramink, o tai salta vandeni tau uz kelniu tuoj iliesiu tongue.gif Bet jis neissigando, o malonia pasiule man savo uzmacias igyvendinti ohmy.gif Nesiau kudasiu, kol dar situacija kontroliuojama, juolab kad tikslas pasiektas - maike uz penkis baksus pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tas vakaras, kuriam as maike nusipirkau, buvo kosmariskai linksmas, dabar jau su pasekememis.

Ir isdure mane tas aukso pardavejas, jomajo mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 09 03, 13:54)
Bet tas vakaras, kuriam as maike nusipirkau, buvo kosmariskai linksmas, dabar jau su pasekememis.

Ir isdure mane tas aukso pardavejas, jomajo mad.gif

Klausom issizioje smile.gif .Pasakok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 09 03, 14:51)
Klausom issizioje smile.gif .Pasakok rolleyes.gif

skaitau placiai atsimerkes biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif joo. gerai cia su ta maike, ale ir nagli tie turkai ohmy.gif
Atsakyti
o kad sijona matavais nutylejai, och tu! biggrin.gif biggrin.gif nu rimtai netikejua,kad rasi majke uz 5baksus wink.gif tai va. Aukso pardavejos gaidis kaip ir visi kiti. Nu gerai. Tas paskutinis nekaltasis ne gaidis.

O man visi gaidis. Nusibodo tie sms, majakai ir pokalbiai
"kak dela?xoroso?
u vas zarko?
net u nas cholodno.
och kak ja tebia liubliu, chocu ir celuju".

biggrin.gif biggrin.gif zodziu gaidis. biggrin.gif biggrin.gif kitais metais varysiu i Ispanija. Arba i Paryziu...
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 09 04, 14:09)

Ech, kad man taip... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 04 rugsėjo 2004 - 19:43
QUOTE (Vega @ 2004 09 04, 19:38)
QUOTE (mamulia @ 2004 09 04, 14:09)

Ech, kad man taip... wub.gif

atsusk i AZ savo mobilu, perduosiu wink.gif jiems gi nesvarbu kam sakyt tongue.gif
Atsakyti
Nu toki dalyka galejai ir asmemishkai parashyt wink.gif ... Ka dabar apie mane galvos padorios moterishkes? dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 09 04, 21:20)
Nu toki dalyka galejai ir asmemishkai parashyt wink.gif ... Ka dabar apie mane galvos padorios moterishkes? dry.gif

manyciau, pagalvos ta pati, ka pagalvos ir nepadorios moteriskes tongue.gif

mamulia, a isivaizduoji, kad as jau netrukus po turku zeme vaiksciosiu? sakysiu Merhaba Anatolijai (cia turku dalies pavadinimas) ir Teshekiur Ederim kokiai Sedai (cia turkes vardas).
Atsakyti