QUOTE (Smurka @ 2004 09 02, 21:40) |
tai kad diedas ibedes i kompa nuolat, blyn ![]() ![]() |
Nu tai del svento reikalo nueik i interneto kavine

QUOTE (Smurka @ 2004 08 23, 15:42) |
Tai va, atejo sestadienis, paskutine musu atostogu diena. atsikeliau as velai, nes penktadieni gastroliavau turkiskam bare iki trecios. mamulia tuo tarpu vaikstinejo po kemera ir pirko lauktuves artimiesiems, gere arbatas parduotuvese ir ruke turku cigaretes, nes savasias buvo palikus namie. I pavakare issivyniojau i trasa pirkti lauktuviu ir as. Einu pro aukso parduotuve, o ten ziauriai simpatiskas turkas mane susistabdo ir kviecia uzeiti. as atsikalbineju, sakau, nera prasmes, nes vis tiek nieko nepirksiu, o be to ir aukso nemegstu. bet jis vis tiek pakviecia uzeiti vidu nors pasikalbeti ir arbatos isgerti. Nu toks grazus tukrkas, galvoju, kodel neuzejus ![]() kai jau viska daugmaz supirkau ir pradejau mastyti apie vakara, ziuriu, kad pritrukau juodos maikutes prie savo prasmatnaus geletojo sijono. Sakau mamuliai, kad varau pirkti. mamulia dar pagaili mano pinigu, sako, maikutes visos brangios, be 10 euru nenusipirksiu. o as jai atreziau, kad as busiu ne as, jei uz penkis dolcius maikes negausiu. mamulia, o apie maike cia rasyti, ar uz duru? |
tai va, diedas darbe, juneta loselyje, o sunus tuoj i mokykla ruosiasi. Tuo tarpu as tesiu nuotykius Turkijoje

Tai va, maikutes isejau pirkti

Prieinu dar viena rubu parduotuve. Pardavejas, pamates mane, vos nenualpsta, nes as esu tipo jo svajoniu moteris (kur as tai girdejau?)

Pagaliau surado juoda maike. Su ziauriai gilia iskirpte.

Prasidejo derybos del maikono. Klausiu, kiek. Sako, desimt, bet kaip tau, tai septyni. Neledziu jam sneket tokiu nesamoniu, pasiulau penkis baksus ir sudie. jis nesutinka, nes uz penkis tip pats perka. Liepiu nekabint man makaronu ir greiciau uz penkis prakalt man ruba, nes turiu ir kitu reikalu. Gerai, sako, buckis ir maike uz penkis tavo. Vo cia tai jau as uzsiutau

QUOTE (Smurka @ 2004 09 03, 13:54) |
Bet tas vakaras, kuriam as maike nusipirkau, buvo kosmariskai linksmas, dabar jau su pasekememis. Ir isdure mane tas aukso pardavejas, jomajo ![]() |
Klausom issizioje

o kad sijona matavais nutylejai, och tu!
nu rimtai netikejua,kad rasi majke uz 5baksus
tai va. Aukso pardavejos gaidis kaip ir visi kiti. Nu gerai. Tas paskutinis nekaltasis ne gaidis.
O man visi gaidis. Nusibodo tie sms, majakai ir pokalbiai
"kak dela?xoroso?
u vas zarko?
net u nas cholodno.
och kak ja tebia liubliu, chocu ir celuju".
zodziu gaidis.
kitais metais varysiu i Ispanija. Arba i Paryziu...

O man visi gaidis. Nusibodo tie sms, majakai ir pokalbiai
"kak dela?xoroso?
u vas zarko?
net u nas cholodno.
och kak ja tebia liubliu, chocu ir celuju".

QUOTE (mamulia @ 2004 09 04, 14:09) |
och kak ja tebia liubliu, chocu ir celuju". |
Ech, kad man taip...

QUOTE (Vega @ 2004 09 04, 19:38) | ||
Ech, kad man taip... ![]() |
atsusk i AZ savo mobilu, perduosiu

Nu toki dalyka galejai ir asmemishkai parashyt
... Ka dabar apie mane galvos padorios moterishkes?

QUOTE (Vega @ 2004 09 04, 21:20) |
Nu toki dalyka galejai ir asmemishkai parashyt ![]() ![]() |
manyciau, pagalvos ta pati, ka pagalvos ir nepadorios moteriskes

mamulia, a isivaizduoji, kad as jau netrukus po turku zeme vaiksciosiu? sakysiu Merhaba Anatolijai (cia turku dalies pavadinimas) ir Teshekiur Ederim kokiai Sedai (cia turkes vardas).