QUOTE(smike @ 2007 03 28, 08:04) Miaška, jei vienu kartu būčiau tiek suputusi, tai būtų vieni dideli "riebūs" pavakariai. O kai po truputį, su arbata, kažkaip ir sulindo...  Beje, kokius nesaldžius raguolius tu valgai?  Supratom supratom - nesiteisink!  Tiesiog žinant, kokia lieknutė esi, sunkiai man tie pavakarių serialai įsivaizduojami... Raguoliai iš Iki, vietinio kepimo. Mačiau dviejų rūšių: vieni kažkuo barstyti ir su šokoladiniu įdaru, o kiti - prancūziški, be jokio įdaro, 69 centus kainuoja. Tai tie be nieko man skaniausi, nes saldžių bandelių nemėgstu.
Vakarykštis irgi su pagerintais pavakariais: PUSRYČIAI: v+m+c, bananas, jogurtukas su sėlenom. Darbe - b. kava, gab. kokoso riešuto (melejoną metų nevalgiau - kolegė užfundijo mmmm). PRIEŠPIEČIAI: riekutė benus duonos su tep. v. sūriu ir 3 r. Bariūnų sūrio (pagalia tą duoną damušiau...) PIETŪS: pupelių sriuba su išgraibyta grietine, vištienos krūtinėlės kepsniukas su 1 v.š ryžių, grybų padažu ir 1,5 v.š. saldžiaruščių morkų be majonezo. PAVAKARIAI: 2 gab. kokoso, 200 ml. jogurto su sėlenom, m. bobuoliukas, 2 ruginės-kvietinės duonelės su uogienės 1,5 a.š. (suvartota pora valandų bėgyje). VAKARIENĖ: dubenukas rūgštynių sriubos, riekelė rūk. mėsytės ir riekelė sūrio, daržovėmis apkepto menkės pora gabaliukų. Labai rekomenduočiau šį žuvies paruošimo receptuką. Į lengvus receptus nekeliu, nes ten jau reikalauja kalorijas surašyti, o jų neskaičiuoju, tai surašau čia. Originale turėtų eiti ešerys (labai labai skanu), bet šįkart dariau su menke. Žuvį pagardinau žuvies žolelėmis, šlakeliu druskos ir citrinos sultimis, palikau pastovėti. O daržovės paruošiamos taip: pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas, česnakas, dedamos gabaliukais supjaustytos paprikos ir kvadratukais supjaustyti kokie 3-4 nulupti pomidorai. Duodama pasitroškinti, kad šiek tiek nugaruotų sultys. Tada įdėjau Viduržiemio jūros prieskonių, žiupsnelį druskytės. Tada įdėjau kokias 10 rutuliukais pjaustytas j. alyfkes ir kelias kons. r. čili. Dar kelias min patroškinau. Į skardelę įpyliau aliejaus, dėjau žuvelioką, ją apdėjau daržovėmis ir šoviau orkaitėn. Ešeriui reiktų kepti apie valandą, menkės filė kepiau 20 min. Man labai labai patiko
vakar buvo iškrovos diena suvalgyta obuolių, kivi, apelsinas iš viso 720 kcal
Bitulka
2007 03 28, 08:35
Mano vakar diena PUSRYČIAI:puodas nesaldintos žalios arbatos, viena riekė forminės duonos aptepta varškės sureliu su kumpiu (TUREK) ir šviežiais agurkais. PIETŪS: 200 g žiedinių kopūstų salotų su kumpiu ir majonezu + kapotos tešlos pyragėlis su pievagrybiais. VAKARIENĖ: Keptos daržovės su pievagrybiais, kotletukas + 1 skardinė aliaus Psio
alexejka
2007 03 28, 09:20
mergaites nu negaliu kai paziuriu i jusu valgiarascius jums medalius reik duoti mano baisoklinis: pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis priespieciai: 1oboliukas+arbata pietus: pupeliu sriuba(apie 100ml)+plokstainis (miniatiurinis) pavakariai: 1 nedidelis bananas vakariene: zirniu sriubos (100ml)+2 pieniskos desreles+3bulves+morku ir kopustu misraine uztaisyta majonezu neriebiu230kcal-100gr naktipieciai: vyrassss sugunde...1 ledas+1 skarbonke alaus+geros 3saujos pistaciju
siandieninis:
pusryciai:pabandziau ryte ne kiausinius o suureli,nu vos suvalgiau,kazkaip per saldu nepatiko,oo vakare liuksiskai sulenda,tai eisiu vel prie kiausiniu ir bandysiu koses,viso200kcal
pietryciai:1soko,viso30kcal
pietai;bulve(80)+vista(120)+sriuba rugstyniu(150) +1a s grietines(40),apelsinas(60)viso 450kcal
pavakariai:80gr ryziu(285)+1s greitnes(80)+1pam(20),viso 384
vakariene: 2pamidorai(40)+1s greit(80)+60gr duonos(140)+1abuolys(60)+2 slyvos(20),viso 340
kcal 1400
«gėlytė»
2007 03 28, 10:35
Vsio, merginos, eisiu to TUREK tepamo sūrio ieškoti  Niekad neragavus... Thanks to Bitulka: jau žinau, ką reikės daryti su žiediniu kopūstu
elzė 76
2007 03 28, 10:57
MANO VAKARDIENIS
PUSR: kava + 2 delicia saldainiai (108 ) piet:balta kava ( 40 ) + 50 g zaliu devyneriu ( geros mergaites patare nuo depresijos ) (175 ) pavak : 100 g krabu lazdeliu ( 78 ) + palangos duonos (100 ) + silkes file su svogunais ( 260 ) vak : burokeliu sriuba (150 ) + 2 karsti sumustiniai ( 460 ) naktip : butelis alaus ( 225 )
1668 cal
ir vel per daug
meškutė_Nida
2007 03 28, 11:14
Pusryčiai: 3 skystai virti kiaušiniai, 50g grūdėtos duonos, kava su pienu (380 kcal) Priešpiečiai: obuolys, 200ml pom. sulčių (140 kcal) Pietūs: kugelis (600 kcal) Pavakariai: 200 ml kefyro (110 kcal) Vakarienė: 250g žiedinio kopūsto, troškinto 1 a.š. sviesto, 0,5 riekelės "sveikuolių" duonelės (180 kcal)
aurarud<>as pvz neskaiciuoju alkoholio  ,nes tada per kokiu baliu turiu but visa diena nevalgius jei alkoholo skaiciuot  ...
elzė 76
2007 03 28, 11:22
QUOTE(gvidaa @ 2007 03 28, 12:17) aurarud<>as pvz neskaiciuoju alkoholio  ,nes tada per kokiu baliu turiu but visa diena nevalgius jei alkoholo skaiciuot  ... ale kad ten kaloriju tai gi yr
Bitulka
2007 03 28, 15:08
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 28, 10:35) Vsio, merginos, eisiu to TUREK tepamo sūrio ieškoti  Niekad neragavus... Thanks to Bitulka: jau žinau, ką reikės daryti su žiediniu kopūstu  ui galiu ir visą receptuką papasakoti jei noras yra
«gėlytė»
2007 03 28, 15:41
Bitulka, nu tai dafai  Ryt vakarienei darysiu
Bitulka
2007 03 28, 15:46
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 28, 15:41) Bitulka, nu tai dafai  Ryt vakarienei darysiu  O būna taip: Žiedinis kopustas 2 splavų paprikos pomidoras poras pertūškės virtas kumpis neribus majoniezas ir prieskoniai pagal skonį ot viską supjaustai norimo dydžio gabaliukais, sutrenki bliūdan, pabarstai prieskoniais, užkrauni majonezo, išmaišai ir skanaus Žiedinį kopūstą supjausčius reiktų nuplikyti verdančiu vandeniu arba 1 minutę pavirti, bet nedaugiau
na priduodu šiandieninį savo meniu kuris iki pavyzdinio toks tolimas kaip iki mėnulio  bet stengiaus neviršyt kcal pusryčiai ---Latte kava iš pakelio---60kcal priešpiečiai----kivis,obuolys---100kcal pietūs---300g troškinio ( ryžiai, sojos lakštiniai , daržovių mišinys,pomidorų padažas), 2 marinuoti agurkai---310kcal pavakariai--- torto gabaliukas, vafliukas, sausainis,saldainis, stikliukas trauktinės ---  manau 800kcal vakarienė---250ml šaltibarščių ---120kcal viso: 1390kcal
chocollate
2007 03 28, 18:38
Na ir mano treciadienis Pusryciai: avizu kose su saukstu slyvu uogienes ir kivis Pietus: trinta bulviene su vistienos gabalais, virta jautiena su majonezu, rauginti agurkeliai, puspomidoris Pavakariai: du kiausiniai isplakti su pienu ir iskepti, sviezias agurkas, apelsinas ir bananas Vakariene: didziulis bliudas skvalo salotu (salota, pomidoras, suris, pievagrybiai, kalakutienos kumpiukas, skrebuciai uzlieta alyvugiu aliejumi ir citrinos sultimis), 25 g sokolado besedint prie mokslu O fleurette as zinau vienas lb skanias salotas su ziediniu kopustu: tai ziedinis kopustas, krabu lazdeles ir pomidorai ir visa tai sumaidyta su majonezu. Saknumelis Arba galima apvirti ziedini kopusta, tada i keptuve imesti sviesto, sudeti kopusta, cukraus ir druskos ir biski patroskinti. Irgi lb skanu.
Mano šiandieninis. Pusryčiai (6.00): Sveikuolių riekelė (dviguba) su sveistu, sūriu, salota ir agurku. Priešpiečiai (9.00): 2 langeliai šokolado, 2 mažos kriaušės. Prieš pietus- pakelinis kapučinas. Pietūs (12.00): vištiena kinietiškai, keli VŠ ryžių, pomidoras, saldainis Milda, langelis j.šoko. Vakarienė (18.00): 3 sojų dribsnių kepsniukai su sūrio griež. ant viršaus ir saldžiu čili padažu, salotos (morkos, jūros kopūstai, salotos, pomidorai, Pesto padažas, Vusterio padažas, aliejus), kelios vynuogės. Naktipiečiai (20.00): ankstyvi tokie...  2 stiklinės ledų-persikų sulčių koktelio. Nu bet jau kaip skanu buvo, tai iki šiol gera. O kas dėl žiedinių kopūstų, tai man labai patinka tokios salotos: truputį nuplikytas ž.kop., tarkuotos morkos, aliejaus-citrinų užpilas, sausai skrudintos saulėgrąžos. Aišku, druska ir pipirai.
mazuliux
2007 03 29, 00:25
Sveikutės, paraginta MN ir ilgam įstrigusio svorio, ir aš pradedu skelbti savo valgiaraštį. Taigi, šiandieninis: Pusryčiai: vid. dydžio bananas, daržovių sriuba (iš pakelio) Pusryčiai 2: mažas bananas Priešpiečiai: 2 stiklinės pomidorų sulčių, gabalas pyrago Pietūs: kiaušinių-tuno salotos (kiaušiniai, tunas, agurkas, majonezas), dvi riekutės forminės duonos (palieknintos), arbata Pavakariai: stiklinė pomidorų sulčių Vakarienė: kiaušinių-tuno salotos su rieke forminės duonos, stiklinė pomidorų sulčių Naktipiečiai: stiklinė pomidorų sulčių Viso: 1160 kcal (kažko mažokai gal  ) Prie viso to dar virš litro vandens. Ir dar kažko norisi, tai gal obuolį ar bananą sukirsiu (arba gabaliuką šokolado-mažytį  ), jei neišeis susitarti su skrandžiu.
«gėlytė»
2007 03 29, 06:48
Vakarykštis: Pusryčiai (7:00) [v+c] riekė "Dzūkų" duonos+sviestas+3 griež.rūk.dešros+3 salotų lapai Priešpiečiai (11:00): 2 ruginiai Finn Krisp'ai, vid. obuolys Pietūs: varškės apkepas su spanguolių džemu, stiklinė pieno Pavakariai (16:00): vid. obuolys, vėliau (17:30) kava "Latte", jogurtinis skanėstas (putėsiai su keliais griež. persiko) Vakarienė (19:30): apelsinas, taurė p. saldaus raudono vyno Merginos, labai labai ačiū už idėjas dėl žied. kopūsto, ir Net - už žuvies receptuką  Gal su jūsų pagalba mano kulinariniuose sugebėjimuose vis šiokia tokia įvairovė atsiras...
vakardienis vanduo su 2aš imbiero-citr-medaus mišinio Pusryčiai: vandeninė avižinė košė su sėlenom ir 1aš sviesto( be cukraus buvo neskanu  ), 0,5 stikl. morkų sulčių Priešpiečiai:apelsinas, pusė džiovintos kriaušės Pietūs: ž. arbata be cukr. pikantiškos salotos ( 2 kiaušai, 2 aš majonezo, nedidelis gabalėlis fermentinio sūrio), 50 gr. ajero duonos, 1 pomidoras; sauja džiovintų slyvų. Pavakariai: obuolys Vakarienė: 2 Klaipėdos dešrelės, riekutė grūdėtos sumuštinių duonos, šaukštelis garstyčių, šviežias agurkas, (iš vaiko lėkštės pavogtos 3 orkaitėje keptos bulvytės fry); po valandos b. kava ir 50 gr sluoksniukų.
Labas rytas,
VAKARYKŠTIS:
PUSRYČIAI: v+m+c, bananas, alma light varškytė su sėlenom. Darbe - b. kava, gab. kokoso.
PRIEŠPIEČIAI: Ajerų duonos riekė su tep. v. sūriu.
PIETŪS: 0,5 indelio gr. varškės, uždėtos ant salotų (su šiek tiek grietinėlės), 0,5 r. Ajerų duonos, parūkyta laužo dešrelė.
PAVAKARIAI: 3 galetai aptepti saldžiarūgščia obuoliene-slyviene.
VAKARIENĖ: dubenėlis rūgštynių sriubos, m. gab. keptos vištienos krūtinėlės be odos, m. gab. likutinės vakarykštės žuvies su daržovėmis.
NAKTIPIEČIAI: arbata su citrina ir 1 a.š. medaus.
alexejka
2007 03 29, 07:41
na ir as priduodu savo vakar diena:) pusryciai 6.45) dripsniai+pienas+sumustinis+biski arbatos 9:00 arbata darbe:) priespieciai:(10.00) 3in1 pietus:(11.30) darzoviu sriuba+2 nedideles bulves+2 balandeliai arbata darbe po 20min pavakariai:(16.15) 3in1 dar chiulpinuka sukramciau bo po parduotuves laksciau tai uzmust alkiui vakariene:(20.00) 1.5 samcio zirniu sriubos, keptos kiaulienos kepeneles +3 puseles bulviu virtu pasilditu kartu su kepenelem, morku ir kopustu salotos. veliau oboliukas
QUOTE(mazuliux @ 2007 03 29, 00:25) Priešpiečiai: 2 stiklinės pomidorų sulčių, gabalas pyragoPietūs: kiaušinių-tuno salotos (kiaušiniai, tunas, agurkas, majonezas), dvi riekutės forminės duonos (palieknintos), arbata Pavakariai: stiklinė pomidorų sulčių Vakarienė: kiaušinių-tuno salotos su rieke forminės duonos, stiklinė pomidorų sulčių Naktipiečiai: stiklinė pomidorų sulčių mano akims daugoka baltos duonos, pyrago gaminių ....
Vakarykstis valgerastis Pusryciai:150g 1.5% pieno ir 40g nestle fitnes Priespieciai: Apelsinas Pietus: 300g kugelio naminio uzplikytu be riebalu tik su liesu pienu ir saukstas liesos grietines Pavakraiai: maza porcija ledu Vakariene: mazas gabaliukas kugelio su gabaliuku vistienos krutineles
Bitulka
2007 03 29, 08:58
Sveikos mergiotės Mano vakar diena : PUSRYČIAI: riekė forminės duonos aptepta turek varškės sureliu, 4 griežinėliai šviežio agurko, puodas žalios arbatos, darbe puodelis kavos. PIETŪS: 220 gramų mišrainės su jautiena, kapotos tešlos pyragėlis su pievagrybiais. VAKARIENĖ: 2 šuvies kotletukai(viči gamybos), 3 šaukštai keptų dažovių su pievagrybiais, 1 obuolys + skardinė aliaus
meškutė_Nida
2007 03 29, 10:33
Pusryčiai: 2 puselės "sveikuolių" duonelės, 150g rūkytos višt. krūtinėlės, šv.agurkas, kava su pienu (420) Priešpiečiai: 300 ml pomidorų sulčių, obuolys (165 kcal) Pietūs: čenachas su višt. krūtinėle (350 kcal) Pavakariai: 300g kons. anansų (190) Vakarienė: pupelių sriuba, 50g j.duonos (280)
elzė 76
2007 03 29, 10:35
Mano vakrdiena pusr: kava + jogurtas ( 125 ) priesp: kopustu sriuba (150 ) + sumustinis su pomidorais ( 70+20 ) piet : kiaušas (70 ) 1 aš majonezo (40 ) + juoda duona (50 ) pavak : kopust sriuba (150 ) vakar: vedarai su 2 vš grietines ( manau apie 400 tikrai  ) + butelis alaus (225 ) naktip : kivis (50 ) + sumustinis su pomidoru ( 90 ) viso 1440
Zivilka
2007 03 29, 12:40
sveikos, po grieku grizau i doros kelia, nebarkit, gimtadieni svenciau, baliai baigesi as vel cia, ilgam si karta, pazadu. uzvakar 2 l psuku su selenom vakar pusryciai puodas pasuku su selenom priepieciai mandarinas pietus puse pakelio grikiu pavakariai silkine kose (perlines kruopos, bulviu tarke) puse lekstes vakariene rukytos kalakutienos kelios permatomos riekutes, koks 30 g ir darzoviu salotos su salotu uzpilu, sausas raudonvynis
kaip jus tas kalorijas susiskaiciuojat, negi kiekviena kasni sveriat ir begat i lenteles ziureti, as neisivaizduoju kiek ju sunaudojau. o ypac as megstu visokias salotas, tai man atrodo beviltiska jas suskaiciuoti
meškutė_Nida
2007 03 29, 13:01
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 29, 12:40) kaip jus tas kalorijas susiskaiciuojat, negi kiekviena kasni sveriat ir begat i lenteles ziureti, as neisivaizduoju kiek ju sunaudojau. o ypac as megstu visokias salotas, tai man atrodo beviltiska jas suskaiciuoti Visų pirma- nekąsniuojam, o normaliai valgom. Visų antra- truputis matematikos, ir jokių problemų kcal skaičiavime. Bet tam yra atskira tema
Sveikos, Gal kuri nors gali įvertinti mano valgiaraštį: t.y. kiek turi kalorijų ir šiaip - pakomentuoti "gerai/blogai" Taigi: Atsikėlus iš karto: stiklinė vandens Pusryčiai: didelis bananas Priešpiečiai: didelis obuolys, žalios arbatos puodas Pietūs (bare): troškinti vištienos skrandukai (50g), 2 šaukštai bulvių košės, 2 marinuoti agurkėliai, pusė pomidoro, baltas padažas (ko gero grietinės) Pavakariai: keturi "Finn Crisp" Vakarienė: Salotos iš: 100g salotų lapų+50g ridikėlių+4 krabų lazdelės+2 šaukštai neriebaus majonezo Naktipiečiai: Stiklinė pomidorų sulčių Be to, gėriau apie 1 l vandens, arbatų. Kaip manot?
mazuliux
2007 03 29, 23:19
Mano šiandieninis: Pusryčiai: bananas, sriuba iš pakelio, sausainis Priešpiečiai: 2 obuoliukai, 65 g krablazdžių Pietūs: 85 g keptos vištos krūtinėlės, 50g orkaitėje keptų bulvių, salotos (agurkas, salota, svogūnų laiškai, grietinė) Pavakariai: 2 sausainiukai Vakarienė: tai kas liko nuo pietų, kadangi visos porcijos neįveikiau (matyt skrandis susitraukė  ) Naktipiečiai: obuolys, mažulytis bananas, 65 g krablazdžių Viso: 1330 kcal Niu, kaip jums mano šiandieninis, jau geriau Papildyta:QUOTE(Cuba @ 2007 03 29, 20:40) Gal kuri nors gali įvertinti mano valgiaraštį: t.y. kiek turi kalorijų ir šiaip - pakomentuoti "gerai/blogai" Kaip manot?  Nu aš ne ekspertė ir pačiai dar tik mokytis ir mokytis, bet man atrodo, kad mažokai kalorijų (suskaičiuoju apie 800 kcal).
Smaliziuke
2007 03 29, 23:26
Na as su savo valgiarasciais nedristu cia rodytis-visiskas chaosas mityboje QUOTE(smike @ 2007 03 26, 22:12) Gal to skanumėlio recieptą galima? Smike, to apkepo recepta turesiu isgaut is savo busimos uosvienes per Velykas ir galesiu paviesint cia (tik itariu,kad tas skanestas nelabai dietinis  ) p.s. nors ir labai paveluotai, sveikinu su praejusiou tortadieniu
QUOTE(Smaliziuke @ 2007 03 29, 23:26) Smike, to apkepo recepta turesiu isgaut is savo busimos uosvienes per Velykas ir galesiu paviesint cia (tik itariu,kad tas skanestas nelabai dietinis  ) p.s. nors ir labai paveluotai, sveikinu su praejusiou tortadieniu  Ačiū!  Gerų sveikinimų niekada nebūna per daug... O apkepėlio receptuko lauksim. Tiek to, kad ne dietinis... VAKARYKŠTIS Pusryčiai: vienguba Sveikuolių riekelė su sviestu, salotų lapais ir Stiltono sūriu su spanguolėmis, pusė šokoladinio keksiuko. Priešpiečiai: gabaliukas vyšnių pyrago, (ja nivinavataja- on sam prišol! Darbe privertė...  ) balinta saldinta INKA. Pietūs: šaltibarščiai, bulvių košės keli VŠ, varškės apkepas su trupučiu grietinės (įtartinai vandeningas ir maninis...  ), 2 langeliai šokolado. Pavakariai: langelis šokolado, FIT javainis su bruknėmis (40g)- neseniai atradau, labai skanus. Didelis, o kcal apie 140. Vakarienė: hm, šaltibarščiai ir varškės apkepo mažas gabaliukas (šį kartą "varškinis"  ) Naktipiečiai: Martini+Spite kokteilis bežaidžiant biliardą.
«gėlytė»
2007 03 30, 07:15
Cuba, mano galva, valgiaraštis beveik pavyzdinis  Tik aš Tavo racione pasigedau grūdinių produktų (košių, duonos, makaronų, grikių ir pan.), per pietus būtų nepakenkę daugiau daržovių  Ir, if I were you, valgyčiau sotesnius pusryčius ir dar pieno produktus (pvz. kokį jogurtą) kur nors įkomponuočiau  O dėl kcal nieko negaliu pasakyti, nesigaudau šitam reikale išvis mazuliux, sausainiai ir cheminės sriubos (tuo labiau pusryčiams) yra blogis  Vėlgi pasigedau grūdinių produktų (jau geriau duoniuką,. riešutų ar džiovintų vaisių būtum sukrimtusi vietoj tų sausainių, tik pagalvok, kaip tie visi aliejai, sviestai, miltai tau ant liemens paskui nusės  ) ir pieno produktų Vakarykštis: Pusryčiai: 180 g ryžių-krabų lazdelių salotų, ciabatta bandelė Priešpiečiai: 2 ruginiai Finn Krisp'ai Pietūs (kavinėj): rūgštynių sriuba, riekė j. duonos, 200 g įv. daržovių Pavakariai: 6 dž. datulės Vakarienė: [v+c] grikiniai makaronai (2 saujos nevirtų) + žied. kopūstas/brokolis, patroškinti svieste su a.š. grietinės, vėliau MB pavaišino alumi (2 stiklinės, bus ~ 0.4 l)
Mano ketvirtadienis:
vanduo su imbieriniu mišiniu Pusryčiai: sėlenų dribsniai su pienu, 0,5 stikl. multi sulčių Pietūs: sumuštinis (2 riekės grūdėtos sumuštinių duonos, pateptos sviestu, tarp jų 4 griežinėliai rūkytos dešros, šv. agurkas ir daug pekino salotų); apelsinas,2 puodeliai žalios arbatos be cukraus. Pavakariai darbe: sauja džiovintų vaisių. Pavakariai namie: obuolys Vakarienė: daržovių košė (morkos, kopūstas, šaldyti žirneliai, bulvė. Viskas išvirta,sumaigyta ir įmaišyti kepinti aliejuje svogūniukai, pipirai, druska) + išgraibyti keli šprotai. Naktipiečiai (20 val): maca su tepamu sūriu ir b. kava
Bitulka
2007 03 30, 07:31
Mano vakarykštis : PUSRYČIAI: 2puodai vandenuko - ko tai labai troškino  ,4 šaukštai iš vakaro vandeniu užplikytų 4-ių grūdų dribsniu + puodas žalios arbatos Darbe kavos puodelis PIETŪS:220 g pekino kopūstų mišrainės su kumpiu ir majonezu + 1 kapotos tešlos pyragėlis su pievagrybiais (valgyčiau aš juos ir valgyčiau, jie man labai niam niam  ) VAKARIENĖ:3 šaukštai kepintų daržovių + 3 šaukštai plovo su vištiena, 0,5 obuolio ir 1 skardinė alučio  3 žuveliokai kepti marinuoti, maždaug 6cm ilgio ir 2 cm pločio per sprandą maždaug
Zivilka
2007 03 30, 07:37
sveikutes , mano vakarykstis
pusryciai kefyras su selenom
priespieciai juodos duonos nedidele riekele
pietus rukyto kalakuto krutineles (90g) ir darzoviu salotos su salotu uzpilu
pavakariai juoda duona
vakariene silke su darzovem ir aliejum (pirktine), nedidele lekstute
dar veliau sausvynio
Labas penktadienio rytas,
vakar diena:
PUSRYČIAI: v+m+c, kivis, jogurtas su sėlenom ir sėmenim. darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 0,3 riekės Ajerų duonos ir 2 galetai su tep. v. sūriu. 4 m. galečiukai su svogūnu.
PIETŪS: gab. keptos karkos kūdos mėsytės, 100 g. salierų-obuolių salotų, pora riekučių rūkytos mėsytės.
PAVAKARIAI: 0,5 indelio grūdėtos varškės (nuvarvinus grietinėlę), 4 a.š. saldžiarūgštės uogienės, 4 kviečių - rugių duonelės.
VAKARIENĖ: filiukas marinuotos silkės, riekutė duonos, krisps apteptas Pesto, pomidoriukas.
NAKTIPIEČIAI: balinta pienu arbata.
meškutė_Nida
2007 03 30, 08:50
QUOTE(Cuba @ 2007 03 29, 21:40) Gal kuri nors gali įvertinti mano valgiaraštį: t.y. kiek turi kalorijų ir šiaip - pakomentuoti "gerai/blogai" Kadangi baisiausių produktų (padažų) nenurodyti kiekiai, aš suskaičiavau maždaug 955 kcal. Tai yra per mažai, nes minimumas- 1200 kcal, ir tai tik 2 savaitėm. Reiktų valgyti "stipresnius" pusryčius, bet šiaip- gražus valgiaraštis
vakar pusryčiai--- 200g grūdėtos varškės indelis---242kcal priešpiečiai---vafliukas ( čia tos senovinis kur anksčiau budavo namuose kepami be įdaro) ---150kcal pietūs---300ml šaltibarščių + kiaušinis+1.5 bulvės ir viena vaikiška dešrelė ---530kcal pavakariai---2 kiviai---68kcal vakarienė--- 300g apkeptų kalafiorų ( su trupučiu sviesto, v.š sėlenų, kiaušinis ), pomidoras --- 340kcal viso: 1330kcal
Zivilka
2007 03 30, 09:01
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 30, 10:50) Kadangi baisiausių produktų (padažų) nenurodyti kiekiai, aš suskaičiavau maždaug 955 kcal. Tai yra per mažai, nes minimumas- 1200 kcal, ir tai tik 2 savaitėm. Reiktų valgyti "stipresnius" pusryčius, bet šiaip- gražus valgiaraštis  O MANO AR GALI PAZIURETI, MAN KAZKO ATRODO ,AKD IR PAS MANE PER MAZAI KALORIJU
alexejka
2007 03 30, 09:04
Labas rytas  kadangi vel nebuvau pasiruosus kad bosas negriz  tego badaut visa diena kol neatejo bendradarbe ir neatvese 2 sausainius taigi mano vakar meniu: pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis priespieciai:3in1 pietus: 3in1 pavakariai:3in1+2sausainiai vakariene: zirniu sriubos1.5 samcio, kopustu+morku+obolio salotots uztaisytos neriebiu majonezu+2 gabaliukai pirktines keptos mesos bet beveik be riebaliuko. veliau 2 gabaliukai pyrago varskes sveciai buva cia tokia diena pries iskrova gavosi:) siandien man iskrova, bandysiu savo laime istverti, iskrovos planas yra tokis: 6.55: 150ml kefyro lieso+arbata 9.30: zalios arbatos puodelis 10:00: stikline pomidoru sulciu 10.30 puodelis arbatos 11.30puse pakelio liesos varskes+1.5 slivinio pomidoro sumaisyto su varske, arbata 13.30 stikline pomidoru sulciu ir iki vakaro, arbata +pom.sultys vakarienei da turiu kita puse varskes pakelio su pimidorais
meškutė_Nida
2007 03 30, 09:17
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 30, 09:01) O MANO AR GALI PAZIURETI, MAN KAZKO ATRODO ,AKD IR PAS MANE PER MAZAI KALORIJU  Kadangi nurodytas tik kalakutienos kiekis, iš akies mesčiau 1100 kcal (be sausvynio)
Zivilka
2007 03 30, 09:19
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 30, 11:17) Kadangi nurodytas tik kalakutienos kiekis, iš akies mesčiau 1100 kcal (be sausvynio) A NU TAI SAUSVYNIS DAR KOKIUS DU SIMTUKUS TIKRIAUSIAI UZMESTU IR OK, TADU REISKIA GERAI VALGIAU. ACIU
elzė 76
2007 03 30, 09:40
Labutis mano ketvirtadienis pusr: kava + activia jogurtas (125 ) piet : kopustu sriuba(150 ) juodos duonos sumustinis su agurku (110 ) pavak : kopust sriuba (150 ) +1/2 tokio pat sumustinio (55 ) vak : 1 vistos slaunele be odos + 3bulves + 2 aš pomidoru padazo + šv agurkas (apie 400 ) + pomidoru sultys 200ml ( 32 ) nakt : butelis alaus (225 ) ir keli gabaleliai džiovintos žuvies ( ___ ) is viso 1247 cal ( be dziovintos zuvies ) dar prisiverciu jau 2 diena isgerti bent po 1l negazuoto vandens Siandien manes laukia iškrova planas tokis jogurtais issilaikyt pusr : kava ( niekaip be jos nepabundu ) per diena - 2 indeliai lieso jogurto su spanguolem (469 ) cal ir jei labai noresiu 1 didelis obuolys ir daug zalios arbatos
Ačiū visoms už įvertinimus. Smagu, kad galiu padidinti kalorijų skaičių. Man sunkiausia įvertinti pietų antrojo patiekalo kalorijas. Pvz, kaip vertinti cepeliną? Arba kokį vištienos kepsnį su bulvių koše? Aš antrą patiekalą visuomet vertinu ~500ckal.  O bet kokią sriubą vertinu 300ckal. O kaip darot jūs? Beje, Fleurette, kam reikia tas grūdines kultūras traukt į valgiaraštį? Ar jos turi kokių tai vitaminų, kurių niekas kitas neturi, ar dar kas nors? Nes man atrodo, kad nuo tų košių tik kemšasi žarnynas ir skonis ne ypatingas. Tai kai nori mėgautis kiekvienu kąsniu, skaičiuoji kiekvieną kaloriją, tai ir renkiesi tai, kas skaniau...
chocollate
2007 03 30, 16:08
Koses kaip tik pravalo zarnyna, jos vadinama organizmo sluota. Be to turi B grupes vitaminu. Tu jas paskatink uogiene ar vaisiais ir pamatysi kad visai nebloga skoni turi
Šiandieninis depresuojantis... Pusryčiai: dvigubas Sveikuolių riekelės sumuštinis (sveistas, salotos lapas, sūris, 4 griež. agurko) vėliau darbe- balinta saldinta kava. Priešpiečiai: Activia, arbata su pienu ir cukrumi. Pietūs: kažkokia nesamonė a la žuvis folijoje su sūriu (iš tiesų tai mikroskopinis gabaliukas žuvies, šlykščiai pervirusios morkos su žirneliais ir sviesto- džiūvėselių padažas be jokio sūrio. Tai spėkit, kodėl viskas buvo folijoje...), ryžiai (įtariu, kad su sviestu, bo labai jau riebūs pasirodė), burokėlių- šparag. pupelių salotos su aliejumi. Pavakariai: mažas obuolys, geriama Activia su slyvomis. Vakarienė: protingas kiekis šaltibarščių (su skiestu kefyru ir visu kiaušiniu), virta bulvė, sūrelis su žele gabaliukais, mažas gabaliukas Stiltono sūrio su spanguolėmis. (Sūrių mėgėjoms rekomenduoju- labai skanu! Bet brangokas malonumas...  ) Jei bus naktipiečiai, tai greičausiai vynuogės.
meškutė_Nida
2007 03 30, 17:56
QUOTE(Cuba @ 2007 03 30, 15:32) Visiems tavo klausimams yra atskira tema apie kcal. Čia tik skelbiam valgiaraščius QUOTE(smike @ 2007 03 30, 17:43) Šiandieninis depresuojantis... Mano šiandieninis: Pusryčiai: 250g grikių košės, su 10g sviesto, 200 ml pieno, kava su pienu Pietūs: kibinas su aviena, kibinas su jautiena, buljonas, "Laumės plakinio" desertas, kmynų gėrimas Pavakariai: dar kibinas su kiauliena Vakarienė: ir dar kibinas su kiauliena Žinau- sausa šiandien diena, nė vienos daržovės...  Tiesa, deserte šviežios papajos buvo
šiandieninis vanduo su imbiero mišiniu Pusryčiai: 4 grūdų košė su šaukšteliu sviesto ir cukraus pėdsakais, stiklinė greifurtų sulčių. Priešpiečiai: maca, 2 griežinėliai fermentinio sūrio, ž. arbata be cukr + 1 Aguona. Pietūs: 3 šaukštai vakarykštės daržovių košės, sauja džiovintų slyvų, vaisinė arbata. Ankstyva vakarienė: bliūdas liesų šaltibarščių be kiaušinio, 2 bulvikės, gabaliukas žuvies ir 50 gr. ajero duonos. Bus naktipiečiai( jie paprastai būna 20 val) balta kava, zefyras( paskaičiavau 115  ) jei būsiu alkana gal dar apelsinas.
|
|